מחברת המתכונים שלי

כאן תוכלו לשמור את המתכונים שאהבתם מתוך האתר, להוסיף את המתכונים המנצחים שלכם ולשתף גולשים אחרים.
בישולים ב-
הצטרפו למועדון החברים של אסם וקבלו את כל העדכונים לדואר שלכם

מחשבון המרה

  • מ"ל
  • כף
  • כוס
  • כפית
מאפים מלוחים

אגרול

דירוג הגולשים

מצרכים

20 דפים של סיגרים-פילו
כרוב חתוך לרצועות
גזר מגורר לרצועות
גמבה אדומה חתוכה לרצועות דקות
בצל ירוק ולבן חתוך לפרוסות דקות
נבטים עבים
פטריות שמפניון פרוסות
רוטב סויה של אסם

שמים במחבת שמן ומטגנים את הבצל עד שיהיה שקוף מוסיפים את הגמבות והכרוב ומטגנים 2 דקות מוסיפים את הגזר והנבטים והפטריות מטגנים עד שהפטריות משחימות
מוסיפים רוטב סויה מעט מרק עוף ומערבבים את הכל יחד כמה דקות עם הרוטב
פורשים את העלים וממלאים כל עלה כף מילוי מהירקות מגלגלים ומהדקים היטב מורחים בביצה טרופה וסוגרים
מטגנים בשמן משני הצדדים עד שמזהיב

להגשה:
רוטב חמוץ מתוק
או רוטב סויה עם שום דבש וג’ינג’ר

את יכולה להקפיא ולטגן כשאין לך חשק לבשל ולהוסיף לזה את התוספת של הסיני שנתתי עם האטריות : )



אופן ההכנה

20 דפים של סיגרים-פילו
כרוב חתוך לרצועות
גזר מגורר לרצועות
גמבה אדומה חתוכה לרצועות דקות
בצל ירוק ולבן חתוך לפרוסות דקות
נבטים עבים
פטריות שמפניון פרוסות
רוטב סויה של אסם

שמים במחבת שמן ומטגנים את הבצל עד שיהיה שקוף מוסיפים את הגמבות והכרוב ומטגנים 2 דקות מוסיפים את הגזר והנבטים והפטריות מטגנים עד שהפטריות משחימות
מוסיפים רוטב סויה מעט מרק עוף ומערבבים את הכל יחד כמה דקות עם הרוטב
פורשים את העלים וממלאים כל עלה כף מילוי מהירקות מגלגלים ומהדקים היטב מורחים בביצה טרופה וסוגרים
מטגנים בשמן משני הצדדים עד שמזהיב

להגשה:
רוטב חמוץ מתוק
או רוטב סויה עם שום דבש וג’ינג’ר

את יכולה להקפיא ולטגן כשאין לך חשק לבשל ולהוסיף לזה את התוספת של הסיני שנתתי עם האטריות : )



אהבתם את המתכון שתפו אותו בפייסבוק

דירוג הגולשים - אגרול

כיצד אתה מדרג את המתכון - אגרול?
דרג:

הצביעו: 0 גולשים     הדירוג:0
הוסף תגובה
שם
נושא/כותרת
תוכן