מחברת המתכונים שלי

כאן תוכלו לשמור את המתכונים שאהבתם מתוך האתר, להוסיף את המתכונים המנצחים שלכם ולשתף גולשים אחרים.
בישולים ב-
הצטרפו למועדון החברים של אסם וקבלו את כל העדכונים לדואר שלכם

מחשבון המרה

  • מ"ל
  • כף
  • כוס
  • כפית
ראשונות

אגרול ממולא בשר וירקות ברוטב סויה דבש וג’ינג’ר

אגרול ממולא בשר וירקות ברוטב סויה דבש וג’ינג’ר

מצרכים

ל-20 אגרולים:

20 עלי סיגרים מוקפאים ומופשרים
שמן לטיגון עמוק
ביצה טרופה

למלית:
שליש כרוב חתוך לרצועות דקות
6 בצלים ירוקים קצוצים דק
2 גזרים חתוכים לגפרורים קטנים
חופן נבטים עבים
מלח לפי הטעם
250 גרם בשר עוף טחון
6 כפות שמן
2 כפות רוטב סויה בסגנון סיני אסם
1 כפית שטוחה מרק תיבול עוף אמיתי אסם
חצי כוס מים חמים
1 כפית קורנפלור ( עמילן תירס )

לרוטב:
שלושת רבעי כוס רוטב סויה בסגנון סיני אסם
3 שיני שום כתושות
2 כפיות דבש
2 כפיות ג’ינג’ר מגורר דק

אופן ההכנה

1. מחממים במחבת 3 כפות שמן מוסיפים את הבשר ומטגנים תוך כדי ערבוב 3 דקות. מוציאים מהמחבת ומניחים בצד. מוסיפים למחבת את השמן הנותר והירקות ומטגנים תוך כדי ערבוב עד שהם נעשים שקופים ( כ- 5 דקות ). מחזירים את הבשר למחבת ומתבלים במעט מלח.

2. מערבבים בכוס את מרק התיבול עם המים החמים, מוסיפים לכוס את רוטב הסויה והקורנפלור ומערבבים היטב. מוסיפים למחבת, מערבבים ומבשלים 2 דקות. מסירים מהאש ומצננים, טועמים ומשפרים תיבול.

3. פורסים עלה סיגר על משטח עבודה. שמים בקצה העלה מעט מהמלית מקפלים פעם אחת , מקפלים את השוליים פנימה ומגלגלים במהודק עד הסוף. מדביקים את קצה העלה בביצה טרופה. באותו אופן מכינים את שאר העלים.

4. מחממים שמן לטיגון עמוק ,מטגנים את האגרול עד שיזהיבו. מניחים על נייר סופג. מגישים חם ברוטב סויה דבש וג’ינג’ר.

5. להכנת הרוטב: מערבבים בקערה את כל המרכיבים.
אהבתם את המתכון שתפו אותו בפייסבוק

דירוג הגולשים - אגרול ממולא בשר וירקות ברוטב סויה דבש וג’ינג’ר

כיצד אתה מדרג את המתכון - אגרול ממולא בשר וירקות ברוטב סויה דבש וג’ינג’ר ?
דרג:

הצביעו: 95 גולשים     הדירוג:5
הוסף תגובה
שם
נושא/כותרת
תוכן

ללי...

במקום הסויההמתוקה של אוסם תשימי סויה רגילה קצת מלוחה ובשביל החריפות תוסיפי קצת פלפל צ׳לי אדום טרי וקצוץ סיון, 08/01/2012 16:33:15

רוטב

האם הרוטב יוצא מתוק בהשמת הדבש והסויה? או שמה השום והג'ינג'ר מאזנים אותו? -במידה והוא אכן יוצא מתוק- איזה רוטב ניתן להכין מקומו שהוא מעט יותר פיקנטי ויחמיא לאגרול? לי, 03/11/2006 05:15:45

בצק פילו

אפשר להכין אותו הדבר למלא בצק פילו ולגלגל לרולדה. לצמחונים אפשר בלי בשר. שושנה, 01/11/2006 11:22:54

גרר

תאבון
אוכל :P
אה, 15/03/2006 00:14:02