מחברת המתכונים שלי

כאן תוכלו לשמור את המתכונים שאהבתם מתוך האתר, להוסיף את המתכונים המנצחים שלכם ולשתף גולשים אחרים.
בישולים ב-
הצטרפו למועדון החברים של אסם וקבלו את כל העדכונים לדואר שלכם

מחשבון המרה

  • מ"ל
  • כף
  • כוס
  • כפית
ראשונות

אגרסטדה

מצרכים

3 כפות קמח רגיל
1-1.5 כוסות מים
4 ביצים
1 כף אבקת מרק עוף
2.5 כפיות גדושות סוכר
2 לימונים סחוטים
2 כפות שמן
פטרוזיליה
קוביות חזה עוף (מ- 2 פרוסות חזה עוף)
פלפל שחור
מלח

אופן ההכנה

לערבב את הקמח והמים ולהעביר דרך מסננת לסיר קטן
לטרוף את הביצים ולהוסיף לסיר
להוסיף מים עד גובה מחצית הסיר.
להוסיף אבקת מרק עוף, סוכר, לימונים סחוטים, שמן
לבשל על להבה נמוכה, וכל הזמן לערבב, עד שמסמיך כמו פודינג
להסיר מהאש
במחבת משומן לטגן את קוביות חזה העוף המתובלות במלח ופלפל שחור
להוסיף ל’פודינג’
לטגן את הפטרוזיליה הקצוצה ולשפוך מעל הכל עם השמן
לפזר פלפל שחור מעל
להכניס למקרר ולאכול קר
לפי הטעם ניתן להוסיף לימון או סוכר.
המאכל אמור להיות חמצמץ-מתקתק
אהבתם את המתכון שתפו אותו בפייסבוק

דירוג הגולשים - אגרסטדה

כיצד אתה מדרג את המתכון - אגרסטדה?
דרג:

הצביעו: 20 גולשים     הדירוג:4
הוסף תגובה
שם
נושא/כותרת
תוכן

הגריסטדהההה

המקור הוא תורכי ריקי, 23/12/2011 00:20:46

האים אפשר אים קרפיון

סבתא שלי היתה מכינה אגרסטדה אים דג קרפיון לצערי היא הננה איתנו האים למישהו יש את המתכון יצחק, 01/06/2009 18:06:46

טעם נרכש

לעולם לא אשכח את הפרצוף ורפלקס ההקאה של אחותי בפעם הראשונה והאחרונה שהיא ניסתה לאכול גדריסטדה.. הטעם חמוץ ורוב האנשים די נגעלים מהמאכל. רותם, 30/03/2008 18:31:09

אגריסטדה

מאכל עם חשק לעוד שרה אורלב, 29/02/2008 11:49:14

אגריסטדה תורכית-בירושה מדור לדור...

הרוטב:
1 ביצה
מלח + פלפל שחור / לפי הטעם
1 לימון גדול ועסיסי/ או 2 בינוניים
לטרוף היטב בסיר עד לאחידות
מוסיפים מים בערך 2 כוסות
טורפים היטב לאחידות ומוסיפים כף קמח רגיל ושוב בוחשים לאחידות
מבשלים על האש תוך כדי בחישה כדי לשמור על אחידות ולמנוע גושים , כאשר מבעבע מוסיפים :
או קציצות בשר , או דג , המקור הוא
מוח !
אפשר לאכול חם או קר / איך שאוהבים.
צבעו של הרוטב בהיר והטעם חמצמץ.
מ ע ד ן !!!!
אלונה, 11/10/2007 23:06:46

אגרסטדה

טעם חדש לאוהבי רביכות מאוד טעים גם חם מירב, 02/05/2007 17:34:43