מחברת המתכונים שלי

כאן תוכלו לשמור את המתכונים שאהבתם מתוך האתר, להוסיף את המתכונים המנצחים שלכם ולשתף גולשים אחרים.
בישולים ב-
הצטרפו למועדון החברים של אסם וקבלו את כל העדכונים לדואר שלכם

מחשבון המרה

  • מ"ל
  • כף
  • כוס
  • כפית
תוספות

אורז אדום עירקי מעולה של אתו’ש

מאת: אתי
דירוג הגולשים

מצרכים

בצל גדול קצוץ לקוביות
5 שיני שום פרוסות
3 עגביות חתוכות לקוביות
מלח פלפל
אבקת מרק עוף
כף וחצי רסק עגבניות
2 כוסות אורז בסמטי
מים
פפריקה מתוקה וחריפה

אופן ההכנה

לשים בסיר שמן ולטגן את הבצל עד לשקיפות להוסיף את השום
לטגן מעט להוסיף את העגבניות ואת המים- לכל כוס אורז כוס וחצי מים חמים מורתחים להוסיף את התבלינים על אש גבוהה עד לרתיחה להוסיף את האורז לבחוש מדי פעם שלא ידבק
להנמיך ללהבה נמוכה מכוסה כ- 20 דקות

בתאבון : )
אהבתם את המתכון שתפו אותו בפייסבוק

דירוג הגולשים - אורז אדום עירקי מעולה של אתו’ש

כיצד אתה מדרג את המתכון - אורז אדום עירקי מעולה של אתו’ש?
דרג:

הצביעו: 60 גולשים     הדירוג:5
הוסף תגובה
שם
נושא/כותרת
תוכן

סוף הדרך של מתכון!! תודה :-)

הכנתי היום ולא נשאר פירור. הכל חוסל!!
תודה
שמרתי אותו לפעם הבאה
שני, 2/5/2014 4:41:03 PM

אורז אדום עירקי

טעים מאוד נאכל עד הגרגיר האחרון אראלה בוקור, 12/22/2013 12:58:03 PM

??

יש לי אירוע מיוחד ! מישהו יכול להמליץ לי על מתכון לאורז אדום טוב ? ?, 12/4/2013 11:29:56 AM

סוף הדרך...

טעים חבל"זזזז מורן, 10/19/2013 6:57:00 PM

אתי יא בדאלאק

אחלה מתכון! הכנתי פעמיים ובשתי הפעמים יצא שיגעון.

תודה
אבי, 8/21/2013 11:45:48 PM

יצא פצצה !

הוספי גם רוטב צ׳ילי מתוק יצא מעולה ! מאיה , 6/28/2013 2:04:48 PM

חחחה

זה יוצא ממש אורז אדום של העירקים??? אורית, 5/19/2013 11:42:58 AM

שאלה

כמה צריך לשים (כמויות מדוייקות בבקשה):
מלח
פלפל
אבקת מרק עוף
מים
פפריקה מתוקה
פפריקה חריפה
אנחנו, 1/29/2013 4:21:52 PM

היה טעים

מפתיע אודליה, 12/15/2012 8:01:02 PM

וואו..

אורז אדום עיראקי מעולה:)))) אהבתייייי אלינור, 8/14/2012 10:51:40 PM

הוספת צימוקים שחורים קטנים

האם הוספת צימוקים גורעת? האם עדיף חמוציות? שרה, 8/6/2012 10:31:50 PM

אורז אדום

סבתא שלי העירקית מכינה את האורז בדיוק כמוך אז לפני שהעליתי את המתכון לאתר חיפשתי לראות אם הוא קיים ומצאתי את שלך הדבר היחיד ששונה הוא שהיא מטגנת את הבצל עם מרגרינה ולא עם שמן וזה משנה את המרקם והארומה תנסי את זה פעם ותיראי איזה מדהים זה יוצא. אורטל .ד., 5/2/2012 1:46:29 PM

לגבי האורז

כדאי להוסיף אותו אחרי שמטגנים את הבצל , השום והעגבניות על מנת שיספוג את הטעמים. עשיתי את המתכון הזה כמה פעמים וכשמוסיפים את האורז בסוף הוא יוצא תפל.. טלוש, 8/5/2011 11:26:08 AM

טעים מאוד! תודה!

רבקה, 12/21/2010 6:55:42 PM

יצא נהדר, תודה.

מאי, 2/19/2010 11:12:57 PM

מצויין

מאז הפעם הראשונה שניסיתי - והצליח לי...אנו אוכלים לפחות פעם בשבוע אורז אדום!

תודה - פשוט מצויין!
בת אורן, 5/24/2009 9:34:59 AM

אורז אדום

אתי האורז יצא לי פשוט טעים שחבל"ז! את ממש עיראקית אמיתית! אורטל, 2/19/2009 6:14:16 PM