מחברת המתכונים שלי

כאן תוכלו לשמור את המתכונים שאהבתם מתוך האתר, להוסיף את המתכונים המנצחים שלכם ולשתף גולשים אחרים.
בישולים ב-
הצטרפו למועדון החברים של אסם וקבלו את כל העדכונים לדואר שלכם

מחשבון המרה

  • מ"ל
  • כף
  • כוס
  • כפית
דגנים

אורז צהוב

מאת: שרה בר
דירוג הגולשים

מצרכים

2 כוסות אורז
4 כוסות מים
1 גמבה חתוכה לרצועות
1 עגבניה חתוכה לרצועות
1 בצל קצוץ
1 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור
1/2 כפית כרכום
שמן עד כיסוי תחתית הסיר

אופן ההכנה

לשים בסיר את השמן והבצל ולטגן עד השחמה קלה,
להוסיף את הגמבה והעגבניה לערבב ולהמשיך לטגן כ- 2 דק’ .
להוסיף את האורז ,להמשיך לערבב ולטגן כ- 2 דק’ .
להוסיף את המים וכשמגיעים לרתיחה להוסיף את התבלינים לערבב , להוריד את האש ללהבה קטנה , לכסות את הסיר (להשאיר פתח קטן)
ולבשל כ- 20 דק’ (אפשר לערבב מידי פעם)עד שהנוזלים יתאדו .

בתאבון
אהבתם את המתכון שתפו אותו בפייסבוק

דירוג הגולשים - אורז צהוב

כיצד אתה מדרג את המתכון - אורז צהוב?
דרג:

הצביעו: 11 גולשים     הדירוג:5
הוסף תגובה
שם
נושא/כותרת
תוכן