מחברת המתכונים שלי

כאן תוכלו לשמור את המתכונים שאהבתם מתוך האתר, להוסיף את המתכונים המנצחים שלכם ולשתף גולשים אחרים.
בישולים ב-
הצטרפו למועדון החברים של אסם וקבלו את כל העדכונים לדואר שלכם

מחשבון המרה

  • מ"ל
  • כף
  • כוס
  • כפית
מאכלי עדות

אלפחורס - שרה בר

מאת: שרה בר
דירוג הגולשים

מצרכים

200 גר’ קורנפלור
3 ביצים
200 גר’ מחמאה/חמאה רכה
1 כוס סוכר
2 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפיה
2 כפות תמצית וניל
500 גר’ ריבת חלב למילוי
קוקוס


אופן ההכנה

להקציף מחמאה + הסוכר עד קבלת תערובת אורירית
מוסיפים את הביצים בהדרגה - אחד אחד וממשיכים בהקצפה.
להוסיף לקערה את הווניל ,קורנפלור ,אבקת אפיה והקמח ומערבבים עד קבלת בצק אחיד .

מניחים את הבצק בצד כ- 10 דק’ למנוחה .

לרדד עלה לעובי 1/2 ס”מ קורצים עיגולים בקוטר 3-4 ס”מ , מסדרים בתבנית עם נייר אפיה עם רווח בין אחד לשני , ואופים כ- 15 דק’ בחום 170 מעלות .
מוציאים ומצננים - העוגיות צריכות לצאת בהירות .

ממלאים עוגיה ב- 1 כפית ריבת חלב , מכסים בעוגיה נוספת ולוחצים מעט כך שהריבה יוצאת קצת לשוליים ומגלגלים בקוקוס (כמו גלגל).
לשמור בכלי סגור .

בתאבון
אהבתם את המתכון שתפו אותו בפייסבוק

דירוג הגולשים - אלפחורס - שרה בר

כיצד אתה מדרג את המתכון - אלפחורס - שרה בר?
דרג:

הצביעו: 97 גולשים     הדירוג:5
הוסף תגובה
שם
נושא/כותרת
תוכן

חייב קורנפלור

אני מנסה להכין אלפחורס ואין לי קורנפלור..אי אפשר לשים במקום אבקת סוכר או יותר קמח או משהו אחר??
תודה מראש
חני, 15/09/2013 16:00:09

אלפחורס

אני אוהבת את העוגיות האלה.... אורטל, 17/07/2013 13:58:08

אלפחורס

מתכון קל וטעים לאלהההה! חדווה, 11/06/2013 09:51:25

יצא עוגיות רגילות

עוגיות האלפחורס יצאו לי כמו עוגיות רגילות. אולם הן שבריריות כמו עוגיות האלפחורס אך אינן רכות כמותן. יכול להיות שצריך להוסיף פחות מ2כוסות קמח ויותר קורנפלור? ילנה, 14/12/2012 09:35:58

אלפחורס מדהימים

פעם ראשונה שאני מכינה אלפחורס יצא ממש טעים..הבצק יצא קצת דליל הוספתי עוד טיפה קמח ויצא מעולה.. אביה, 10/12/2011 23:06:59

אלפחורס מצוין

אלפחורס טעים במיוחד.
מתכון מעולה.
המהממת!, 17/03/2011 15:25:32

יצא לי טוב..

רק חבל שלא קניתי סוג אחר של ריבת חלב ולכל מי שרשם להוסיף עוד כוס קמח צדק, והוספתי. בתאל, 04/03/2011 15:53:36

המתכון פשוט מעולה

קטלני אני חולה על זההה אליעד , 06/01/2011 17:17:39

אייזה אלפחוורס מצויין :)

וואי הכנתי עכשיו המשפחה שלי טעמה ונהנתה אין דברים כאלה :)) קורל וקנין :), 02/11/2010 18:37:52

טיפ של מומחית

אפשר לשים במקום סוכר שקית אחת של אבקת סוכר, ולבצק דביק פשוט מוסיפים קמח בהדרגה-לא להגזים. עד שנוח לעבד את הבצק. יוצא להיטטטטט....... אודל , 17/03/2009 13:03:58

הבצק דביק, צריך עוד...

כוס קמח!
השני כוסות ממש לא מס]יקות.
לא תצליחו לעשות את העיגולים.
קייסי, 20/10/2008 17:20:02

אלפחורס

מתכון מעולה קל להכנה וטעים מאודדדדדדדדדדד טובה, 19/10/2008 10:10:40

המתכון פשוט מעולה

אני הכנתי אותו כול מי שאני מכירה טעם אהב והיה מרוצה !
המתכון קל להכנה מובן ופשוט מעולה (:
תודה רבה לך !
ויקטוריה, 04/07/2008 07:25:24

אלפחורס

אני הכין בקרוב ואשתף אתכם בתוצאות , נשמע מעניין . חיים, 13/01/2008 23:20:23

אלפחורס ריבת חלב אין על זההההההההה

אני אישית מתה על עוגיית אלפחורס כל מתי שאני נכנסת לחנות של ארומה אני קונה
זה הקינוח האהוב עלי ביותר..

שווה להכין ולראות מה יותר טעים של ארומה או של הבית..

שנכין נדע

בתאבון!!
ספיר אליהו, 16/11/2007 14:22:44

אני באמצע ההכנה,עזרו לי....

האם הבצק אמור לצאת דביק?
אני מניחה שלא...
מה עשיתי לא בסדר? והאם ניתן לתקן עדין?
תודה!!
שירי, 15/11/2007 13:24:29

אלפחורס שמימיות

סוף הדרך ימינה מעולות!!!!!! חן, 06/06/2007 13:54:09