מחברת המתכונים שלי

כאן תוכלו לשמור את המתכונים שאהבתם מתוך האתר, להוסיף את המתכונים המנצחים שלכם ולשתף גולשים אחרים.
בישולים ב-
הצטרפו למועדון החברים של אסם וקבלו את כל העדכונים לדואר שלכם

מחשבון המרה

  • מ"ל
  • כף
  • כוס
  • כפית
ראש השנה

אמפנדס

אמפנדס

מצרכים

מרכיבים
* 500 גרם קמח
* 100 גרם מרגרינה
* 2 כפיות מלח
* 200 גרם מים פושרים
* 1 כף חומץ
* 500 גרם בשר טחון
* 1 יחידה בצל
* 1 יחידה גמבה
* 2 יחידות שן שום
* 50 גרם זיתים, מגולענים
* 2 יחידות ביצה קשה
* 25 גרם צימוקים
* 1 יחידה תיבולית של קנור, בקר
* 2 כפות שמן
* 1/2 כפית פפריקה מתוקה
* 1/4 כפית כמון
* 1 כף סוכר חום
* 2 כפות מים

אופן ההכנה

הוראות הכנה
1.לשים את כל החומרים של הבצק יחד לבצק חלק ונעים למגע (500 ג"ר קמח, 100 ג"ר מרגרינה, כפית מלח, 200 ג"ר מים פושרים, כף חומץ)
2.מניחים במקרר ל1/2 שעה.
3.מטגנים את הבצל , הגמבה והשום , מוסיפים את הבשר וממשיכים לבשל עד שהבשר מתחיל להפריש נוזלים.
מוסיפים את קוביית המרק , זיתים , צימוקים , תבלינים וסוכר, מים ומרגרינה , מערבבים היטב ולבסוף מוסיפים הביצים קשות. בודקים תיבלון ומניחים להתקרר.
4.מרדדים הבצק לעלה דק (3 - 4 מילימטר) , קורצים עיגולים בקוטר 15 ס"מ .
מניחים העיגול בצק על היד וממלאים בשתיי כפות מילוי בשר , מקפלים לחצי עיגול ומרטיבים במעט מים או ביצה טרופה את הקצוות ע"מ להדביק היטב את האמפנדה.
סוגרים את קצוות האמפנדה בעזרת לחיצות מזלג (זה גם נותן צורה יפה למאפה)
5.מברישים את האמפנדס בביצה טרופה עם מעט שמן , אופים בתנור חם (180 - 200 מעלות) כחצי שעה.
אהבתם את המתכון שתפו אותו בפייסבוק

דירוג הגולשים - אמפנדס

כיצד אתה מדרג את המתכון - אמפנדס?
דרג:

הצביעו: 4 גולשים     הדירוג:4
הוסף תגובה
שם
נושא/כותרת
תוכן