טיפים לאפיה עם שמרים
  1. קמח שמרים כבר עבר ניפוי בתהליך הייצור ומשווק באריזה אטומה. אין לנפות קמח שמרים, שכן אחרת הבצק לא יתפח.
  2. יש לשמור קמח שמרים של אסם בקירור לאחר הפתיחה.
  3. תוקף המוצר הוא כחצי שנה.
  4. כדי להאיץ את התפיחה יש לשים את הבצק במקום חמים.
  5. כמעט כל בצק שמרים ניתן להתפיח במקרר במשך לילה ולחסוך את זמן ההמתנה.
  6. למניעת הדבקה של הבצק למשטח העבודה והידיים יש לקמח אותם במהלך הרידוד.
  7. בזמן ההתפחה כדאי לכסות את הבצק בכדי למנוע התייבשות של שכבה החיצונית והיווצרות קרום.
  8. אחרי שמכינים את המאפה, לפני שלב האפייה, כדאי לתת למאפה תפיחה נוספת של כ-30 דקות.
  9. קמח שמרים כבר עבר ניפוי בתהליך הייצור ומשווק באריזה אטומה. אין לנפות קמח שמרים, שכן אחרת הבצק לא יתפח.
  10. כדי להפוך את המאפה לאוורירי יותר ניתן להוסיף לבצק ביצה ושומן (שמן / חמאה / מרגרינה)
  11. בימים קרים במיוחד או כשרוצים לזרז את התפיחה ניתן להכניס את הבצק לתנור שחומם ל-50 מעלות ל-15 דקות. ואח"כ להמשיך כרגיל.
  12. את ההתפחה האחרונה מומלץ לעשות כשהמאפה כבר מעוצב בצורתו הסופית - בתוך תבנית האפייה.

קמח שמרים

מגוון מתכוני שמרים

הצביעו: 12 גולשים
דירוג הגולשים:
הצביעו: 5 גולשים
דירוג הגולשים:
הצביעו: 10 גולשים
דירוג הגולשים:
הצביעו: 13 גולשים
דירוג הגולשים:
הצביעו: 22 גולשים
דירוג הגולשים:
הצביעו: 23 גולשים
דירוג הגולשים:
הצביעו: 22 גולשים
דירוג הגולשים:
הצביעו: 62 גולשים
דירוג הגולשים:
הצביעו: 10 גולשים
דירוג הגולשים:
הצביעו: 14 גולשים
דירוג הגולשים:
הצביעו: 49 גולשים
דירוג הגולשים:
ספיישל אפיה עם שמרים באתר בישולים
סרטוני הדרכה לאפיה נכונה
Loading the player ...
איך מכינים חלה