מחברת המתכונים שלי

כאן תוכלו לשמור את המתכונים שאהבתם מתוך האתר, להוסיף את המתכונים המנצחים שלכם ולשתף גולשים אחרים.
בישולים ב-
הצטרפו למועדון החברים של אסם וקבלו את כל העדכונים לדואר שלכם

מחשבון המרה

  • מ"ל
  • כף
  • כוס
  • כפית
פסטה

בולונז

מאת: יהודית
דירוג הגולשים

מצרכים

ספגטי.מס 8 -חבילה אחת. 5-6 עגבניות אדומות בשלות--בצל גדול קצוץ- רסק קטן אחד.
תבלינים? פפריקה מתוקה כפית גדושה אחת.פלפל שחור ומלח לפי טעם.
ושמן.
חצי ק"ג בשר בקר טחון מ"4 בצל קצוץ אחד ותבלינים ?
מלח פלפל לפי הטעם -חצי כפית שטוחה כמון מזרחי--חצי כפיתתבלין לקציצות מזרחי-ושמן לפי הצורך.


אופן ההכנה

לשים מים על הגז.להרתחה להכניס את הספגטי לתוכו.למשך 10-15 דקות. בסיר אחר על הגז שמים רבע כוס שמן .ומטגנים את הבצל עד שיצהיב.לוקחים את העגבניות מקלפים וחותכים לחתיכות קטנות.להוסיף לבצל.את הרסק מערבבים עם כוס מים חמים ומוסיפים בו את כל התבתלינים.(אפשר לרסק את העגבניות קצת עם מועך הפיירה כשהסיר על הגז)לשטוף את הספגטי להוסיף אותו לתוך הרוטב המוכן)במחבת לחוד מטגנים בצל קצוץ ולאחר שהצהיב להוסיף את הבשר הטחון .לערבב כל הזמן כדי שלא יהיו גושים בבשר -אמור לצאת כמו אורז .לאחר שהוא מבושל טוב מוסיפים תבלינים.ממשיכים לבשל על אש קטנה עוד כ-10 דקות.---ולמזוג על הצלחת מנה של בשר כשהכל חם ?בתאבון -מקווה שהבנתם .....
אהבתם את המתכון שתפו אותו בפייסבוק

דירוג הגולשים - בולונז

כיצד אתה מדרג את המתכון - בולונז?
דרג:

הצביעו: 119 גולשים     הדירוג:4
הוסף תגובה
שם
נושא/כותרת
תוכן

הדבר הכי טעים שיששש((:

מתהה על ספגטי בלונזז!ג™¥ נוניי, 16/07/2010 10:04:58

סבבה

המתכון לא גרוע! ליה, 04/01/2010 18:29:19

ספגתי בלונז

טעעעעעעעעייייייייייייייייייייייייםםםםםם! מיריאל, 13/10/2009 19:03:33

מהמםםםם אחלה של דבר:)

בני, 26/09/2008 16:09:02

ספגטי בולונז.

מתכון פצצה טעים. שרית ד., 13/05/2008 10:58:37

ספגטי בולונז=]

וואי,מתכון מעולהה...: ]

וגם קל להכנה..

תודה רבהה.!!
ישראלה, 27/06/2007 13:18:40

טעים

ממצב חברים הבולונז ממש טעים ומגרה את כולם מפתע פשוט מצמיא את בהגארון לצימאה וןלפריחה תודה רבה על הכון המענה שלכם הוא באמת באמת טוב ביוש ולליה טוב ומבורך לעם ישראל ולעם0 ציון ביוש חברים נשמות ציפי שביט , 16/06/2007 23:37:46

זה טעים(יש גם מתכון חדש לספגטי)

הרוטב בולונז טעים
יאן, 05/10/2006 22:01:43

בולונז

כדאי היה לך להתבונן כיצד כותבים מתכונים בספרי הבישול ורק אחר-כך לרשום מתכון לציבור הרחב.
באם הייתי צריך להכין בולונז ממתכונך לא יודע מה הייתי מקבל בסוף הבישול.
אני תומך בדעתה של הילה בנושא.
דוד ש, 11/09/2006 14:02:00

זה לא מתכון ברור !!!

המתכון פשוט לא מובן .....למשל אני לא עשיתי כי לא הנתי מה צריך לעשות ואיזנ מצרכים צריך ..... קחי לתשומת לבך ....תוזה ... הילה, 14/06/2006 12:31:02