מחברת המתכונים שלי

כאן תוכלו לשמור את המתכונים שאהבתם מתוך האתר, להוסיף את המתכונים המנצחים שלכם ולשתף גולשים אחרים.
בישולים ב-
הצטרפו למועדון החברים של אסם וקבלו את כל העדכונים לדואר שלכם

מחשבון המרה

  • מ"ל
  • כף
  • כוס
  • כפית
פסטה

בצק לרביולי

מתכון גולשים
דירוג הגולשים

מצרכים

מצרכים:
כמות ל-6-8 איש
1 ק"ג קמח
6 ביצים
1/2 כוס מים פושרים
1 ביצה עם מעט מים (למרוח על הבצק לצורך הדבקה)

אופן ההכנה

במעבד מזון מכינים בצק מכל החומרים.
כמובן שאפשר להכין ידנית למי שאוהב להשקיע.
מניחים את הבצק לנוח, עטוף במגבת לחה למשך 1/2 שעה.

מרדדים את הבצק לעובי של 1 מ"מ ומחלקים אותו לרצועות ברוחב של 6 ס"מ.

מניחים על חצי מרצועות הבצק מעט מהמלית, שהכנו קודם לכן , מברישים בביצה, מכסים ברצועות הנוספות ובעזרת האצבעות, מהדקים היטב מסביב למלית.
חותכים עם סכין את הבצק, לרבועים והרביולי מוכן לבישול.


אהבתם את המתכון שתפו אותו בפייסבוק

דירוג הגולשים - בצק לרביולי

כיצד אתה מדרג את המתכון - בצק לרביולי?
דרג:

הצביעו: 1 גולשים     הדירוג:5
הוסף תגובה
שם
נושא/כותרת
תוכן