מחברת המתכונים שלי

כאן תוכלו לשמור את המתכונים שאהבתם מתוך האתר, להוסיף את המתכונים המנצחים שלכם ולשתף גולשים אחרים.
בישולים ב-
הצטרפו למועדון החברים של אסם וקבלו את כל העדכונים לדואר שלכם

מחשבון המרה

  • מ"ל
  • כף
  • כוס
  • כפית
שונות

בצק שקם

מאת: בצק שקם
דירוג הגולשים

מצרכים

המתכון לבצק מאוד פשוט
גביע שמנת חמוצה
חבילה של קמח תופח זה יוצא 2 וחצי כוסות
וחבילה מרגרינה 200 ג
לערבב טוב לתת קצאת לנוח במקרר ואז את עושה מה שאת רוצה בצק מאוד נוח ב
מקווה שעזרתי ביי יום טוב

אופן ההכנה

המתכון לבצק מאוד פשוט
גביע שמנת חמוצה
חבילה של קמח תופח זה יוצא 2 וחצי כוסות
וחבילה מרגרינה 200 ג
לערבב טוב לתת קצאת לנוח במקרר ואז את עושה מה שאת רוצה בצק מאוד נוח ב
מקווה שעזרתי ביי יום טוב
אהבתם את המתכון שתפו אותו בפייסבוק

דירוג הגולשים - בצק שקם

כיצד אתה מדרג את המתכון - בצק שקם?
דרג:

הצביעו: 233 גולשים     הדירוג:5
הוסף תגובה
שם
נושא/כותרת
תוכן

בצק שקם

מעולה חנה, 3/8/2014 2:34:57 PM

להחליף מרכיב בבצק

תנסו להחליף את השמנת במיץ תפוזים סחוט....
נכון נשמע מוזר אבל יוצא פצצה....גם למילוי מתוק או מלוח
..., 1/25/2014 7:58:12 PM

פשטידת גבינות

עשיתי את הבצק שקם (עם חמאה במקום מרגרינה)
ושמתי חצי ממנו בבסיס ועליו שמתי תערובת של כל מיני גבינות אני שמתי קוטג׳ ובולגרית עם מנטה ומרוה עם שני ביצים
ועל התערובת שמתי את החצי השני של הבצק
שמתי בתנור ויצא מושלםם
לי פרג׳, 12/7/2013 1:27:29 PM

מה תורמת השמנת בבצק?

מה תורמת השמנת בבצק? אירה, 10/4/2013 12:20:10 PM

שקם

האם אפשר להחליף את מרגרינה בחמאה
לירז, 7/16/2013 8:33:56 PM

בצק

הבצק מעולה אני ניהנת. לעשות. אותו כל פעם מחדש תמי, 3/12/2013 12:01:55 PM

למה הפניה היא לבנות? אני גבר גבר והכנתי כעת עוגיות

א שי, 1/12/2013 8:51:39 PM

בצקשקם

אפשר בלי מרגרינה . אפשר להחליף לחמאה וזה יוצא מדהים. אתי, 8/24/2012 3:23:55 PM

בצק שקם

בצק מעולה וקל לעבוד איתו אני ממלא בתמרים ואגוזים או ממרח חלווה. עמית אביבה , 6/10/2012 11:05:35 AM

רוסטבייף

האם נתן לעשות את המתכון של הרוסטבייף לבשר ברשת? אם נתן מרים, 3/30/2012 3:06:56 PM

מרגרינה

מרגרינה. זה מזיק לבריאות כדאי להחליף לחמאה יוצא בצק מעולה יפה, 3/7/2012 11:23:59 PM

בצק שקם

אפשר למרוח בריבה דיאטתי איוט, 12/1/2011 5:44:03 AM

למיה לא טמטום....טעות שלך

ראשי התיבות זה שמנת, קמח, מרגרינה....
יש עוד כמה דברים שמתחילים בש' לא רק שמן....
תנסי בצק מדהים
רותי, 7/12/2011 3:52:44 PM

פרווה

אפשר להשתמש בכוס מיץ תפוזים טבעי במקום שמנת. יוצא מאוד טעים ומעניין.
אילונה, 9/3/2010 7:18:54 PM

מילוי לסכרתיים

מורחת כל גלילה במעט שמן +ריבה דיאטטית+קקאו+שקדים קצוצים+אבקת סוכרזית ומגלגלת יוצא מעולה שושנה, 4/12/2010 2:18:56 PM

בצק שקם

אפשר להוסיף ביצה לבצק זה עושה אותו יותר גמיש תנסו לא תצטערו סידי, 2/3/2010 12:02:33 PM

בצק שקם.

המילוי הקל והטעים ביותר , זה פשוט למרוח שוקולד השחר. אביטל .ס., 12/19/2009 2:24:38 PM

על כמה מעלות וכמה זמן אופים?

פנינה, 7/13/2009 5:51:39 PM

בצק שקם

בצק מעולה אני ממלאה ממרח תמרים מדר דינה, 4/17/2009 2:23:45 PM

בצק שק"ם זה..

שמנת , קמח ומרגרינה
לא שמן ,קמח ומרגרינה .
hh, 4/13/2009 9:29:28 PM

בצק שקם

טעים מאוד וקל להכנה רו׳Ÿ, 1/11/2009 8:48:13 PM

בצק שק"ם

איך ראשי תיבות של שמן קמח מרגרינה בבצק שמים שמן או מרגרינה ??????? דנה, 7/1/2008 1:24:10 PM

אייזה טימטום!

בצק שק"ם זה רשי תיבות של:
שמן, קמח, ומרגרינה.
לאן הידרדרנו???
מיה, 5/3/2008 3:24:48 PM

יש אפשרות להפוך לקראנץ....? HELP

יש אפשרות לאחר שמגלגלים לרולדה לחצות בעזרת סכין גדול וחלק את הרולדה, כך שיתקבלו 2 רצועות ארוכות והמילוי ייחשף, ואז מפתלים את שתי הרצועות לצורת בורג ושמים בתבנית
כך יוצא צורת קראנץ..השאלה אם ניתן לעשות זאת אם הבצק הזה ?או רק אם בצק שמרים...
מי שיודע בבקשה תעזרו לי..:)
לירון, 1/21/2008 12:05:53 PM

שידרוג לבצק

על אותן כמויות כמו במתכון להוסיף עוד 2 חלמונים,הבצק מקבל מרקם נהדר והעוגות/עוגיות נשמרות יותר זמן. אורנה, 12/28/2007 7:21:17 PM

רעיון לשימוש בבצק שקם

אפשר לקחת כל פעם חתיכת בצק קטנה ולעטוף זית. יוצאים עיגולים בערך בקוטר 3 ס"מ ומגלגלים בשומשום או רעיונות אחרים- גרעיני חמניות, גבינת פרמזן מגוררת וכו' מיכל, 11/7/2007 11:18:00 AM

ליעל

בצק שקם:

ש- שמנת
ק- קמח
מ- מרגרינה
אני, 9/15/2007 11:44:28 PM

בצק שקם

האם אפשר להקפיא את הבצק? עדי , 9/2/2007 3:17:53 PM

שקם אפשר עם חמאה

אני שמה שמנת חמאה וקמח והשינוי להפליא לא מחמאה תהנו בתיה, 8/26/2007 7:50:37 PM

מתכון שקם

תודה רבה

בדיוק חיפשתי את המתכון הזה
ורדה, 7/31/2007 2:45:00 PM

מה זה?

מה פרוש בצק שקם? יעל, 5/22/2007 12:29:32 AM

המרת מרגרינה לשמן

יש לשים 3/4 כוס שמן רוחלה, 5/2/2007 11:26:43 PM

בצק שק"ם, במקום מרגרינה

מישהו ניסה להמיר את המרגרינה בשמן? ואם כן איזו כמות?

הלאה שומן הטראנס...:)
מאי, 3/22/2007 7:23:27 PM

בצק שקם

שדרוג לבצק : במקום שמנת אפשר להשתמש בביו 3% או 1.5% ובמקום מרגרינה לשים חמאה וזה עושה את ההבדל. למילוי: ממרח תמרים או פרג, לפזר קוקוס/ אגוזים/שקדיםבכל צורה/שומשום! בקיצור כל מה שיש בזמין. אולרי, 10/28/2006 7:55:19 PM

יש גם בצק שק"ם פרווה, כנסו...

למי שמחפש מתכון פרווה יש פיתרון...
מצרכים:
מחמאה
שמנת להקצפה צמחית של ריץ
קמח כמה שנכנס(בערך 400 גרם)
אבקת אפיה
או שאפשר חבילה קטנה של קמח תופח.
אופן ההכנה:
ממיסים את המרגרינה, מוסיפים קצת מהקמח וקצת מהשמנת מתוקה, עד שמקבלים בצק נוח לעבודה, מעט דביק.
אפשר להניח חצי שעה במקרר(מומלץ).
לחלק את הבצק לארבעה רבעים וללוש כל חלק לעלה על משטח מקומח.
אפשר למרוח, ממרח פרווה, ריבה, ממרח תמרים עם אגוזים או בלי, בקיצור מלא אופציות.
בתאבון.
לימור, 10/28/2006 9:02:09 AM

מילוי לבצק שקם

תודה רבה אושרת. יצא טעים מאד יפה מ., 5/6/2006 11:44:33 AM

המילוי שאפשר...

בעצם יש כמה... מתוק ומלוח.
מתוק: ממרח שוקולד/ ריבה, ובעצם כל ממרח מתוק. ניתן להוסיף אגוזים קצוצים, צימוקים..
מלוח: רסק עגבניות+גבינה מגורדת (כמו הפיצות הקטנות), זיתים, פיטריות.
אופן ההכנה: מחלקים את הבצק לשלושה כדורים, מרדדים כל אחד (לאחר שהיה במקרר לפחות חצי שעה), מורחים מה שבחרתם, מגלגלים לצורת רולדה. וטיפ קטן- כדאי לחתוך את הרולדה לפני האפיה ולהניח כל פרוסה על הצד באפיה.
ב ה צ ל ח ה!
אושרת, 4/20/2006 9:55:22 PM

בצק שקם

איזה מילוי אפשר לבצק זה ומה הן המצרכים הדרושים. תודה יפה מ., 4/6/2006 2:23:48 PM