מחברת המתכונים שלי

כאן תוכלו לשמור את המתכונים שאהבתם מתוך האתר, להוסיף את המתכונים המנצחים שלכם ולשתף גולשים אחרים.
בישולים ב-
הצטרפו למועדון החברים של אסם וקבלו את כל העדכונים לדואר שלכם

מחשבון המרה

  • מ"ל
  • כף
  • כוס
  • כפית
עוגות ועוגיות

בראוניז לפסח

מאת: יוכי
דירוג הגולשים

מצרכים

בראוניס כשל"פ פרווה

4 חלבונים בטמפ` החדר
1 כוס סוכר (כוס של 240 מ"ל)

מקציפים מס` דקות את החלבונים ומוסיפים בזרם דק את הסוכר עד ליצירת קצף יציב

בסיר קטן מחממים עד להמסה תוך כדי ערבוב :
1 חב` מחמאה
150-200 גר` שוקולד מריר

מצננים מעט

שופכים את תערובת השוקולד לקערה ומוסיפים:
4 חלמונים
1/2 כוס קקאו
לערבב היטב היטב - מתקבלת תערובת קשה יחסית
מוסיפים:
את קצף החלבונים בתנועות קיפול
1 כוס קמח תפו"א - להוסיף בתנועות קיפול.



אופן ההכנה

לרפד תבנית חד פעמית בינונית בנייר אפייה ולשפוך את הבלילה.
לאפות בחום בינוני 170 מעלות כ25 דקות לא יותר!!!!!!!!!!!!!!!!!!

נהדר......נהדר.....נהדר...........תהנו יוכי
אהבתם את המתכון שתפו אותו בפייסבוק

דירוג הגולשים - בראוניז לפסח

כיצד אתה מדרג את המתכון - בראוניז לפסח?
דרג:

הצביעו: 8 גולשים     הדירוג:5
הוסף תגובה
שם
נושא/כותרת
תוכן

שמן במקום מרגרינה

אני שמתי שמן במקום מרגרינה (כוס שמן במקום חבילת מרגרינה) יצא מעולה... מועד, 12/04/2012 09:33:41

the best ever

I got soooo many compliment for this cake, unbelievable.
Yhank you Yochi
bubbi, 14/04/2009 19:15:34

מחמאה היא לא חמאה, מחמאה פרווה..

נעמה, 09/04/2009 23:25:24

הטעיה בכותרת

אם זה עם חמאה זה לא יכול להיות פרווה כי חמאה זה חלבי!! הודיה, 08/04/2009 10:25:43