מחברת המתכונים שלי

כאן תוכלו לשמור את המתכונים שאהבתם מתוך האתר, להוסיף את המתכונים המנצחים שלכם ולשתף גולשים אחרים.
בישולים ב-
הצטרפו למועדון החברים של אסם וקבלו את כל העדכונים לדואר שלכם

מחשבון המרה

  • מ"ל
  • כף
  • כוס
  • כפית
עוגות ועוגיות

בראוניז שוקולד - פרווה

מצרכים

\150 גרם חמאה רכה בטמפרטורת החדר
115 גרם סוכר (חצי כוס ועוד כף)
90 גרם חלמון (חלמון מ-4.5 ביצים) בטמפרטורת החדר
150 גרם שוקולד מריר
135 גרם חלבון (חלבון מ-4.5 ביצים) בטמפרטורת החדר
65 גרם סוכר (רבע כוס ועוד כף)
8 גרם אבקת אפיה (1 כפית)
60 גרם קמח (רבע כוס ועוד כף)

אופן ההכנה

במיקסר עם וו גיטרה מקציפים חמאה עם 115 גרם סוכר.
מוסיפים את החלמונים בהדרגה וממשיכים להקציף.
ממיסים את השוקולד ומוסיפים לאט להקצפת החלמונים והחמאה.
מקציפים את החלבונים עם 65 גרם סוכר.
מערבבים את הקמח ואבקת האפייה.
מקפלים את החלבון המוקצף לתערובת השוקולד ותוך כדי מוסיפים את החומרים היבשים בקיפול.
משמנים תבנית אינגליש קייק באורך 26 סנטימטר ויוצקים לתוכה את המסה.
אופים בתנור שחומם מראש לחום 165 מעלות 30-35 דקות עד שהעוגה קפיצית למגע.
אהבתם את המתכון שתפו אותו בפייסבוק

דירוג הגולשים - בראוניז שוקולד - פרווה

כיצד אתה מדרג את המתכון - בראוניז שוקולד - פרווה?
דרג:

הצביעו: 3 גולשים     הדירוג:4
הוסף תגובה
שם
נושא/כותרת
תוכן

איך פרווה????

חמאה זה פרווה ולא ידענו?!?!

חחחח..., 25/01/2013 06:57:57

חמאה זה לא פרווה

איך המתכון יכול להיות פרווה כשהוא מכיל חמאה?! לירון, 07/10/2012 12:49:37