מחברת המתכונים שלי

כאן תוכלו לשמור את המתכונים שאהבתם מתוך האתר, להוסיף את המתכונים המנצחים שלכם ולשתף גולשים אחרים.
בישולים ב-
הצטרפו למועדון החברים של אסם וקבלו את כל העדכונים לדואר שלכם

מחשבון המרה

  • מ"ל
  • כף
  • כוס
  • כפית
קינוחים

גבינת מסקרפונה עם תותים

דירוג הגולשים

מצרכים

חגיגת תות ומסקרפונה

עוזי גץ
   שוקולד


מס’ מנות: 6 משך הכנה: חצי שעה עד שעה דרגת קושי: צריך להשקיע




קופסת תותים
מיץ מ - 2 לימונים
9 כפות סוכר
גבינת מסקרפונה
מקל וניל
100 גר’ שוקולד מריר
1 קופסת שמנת עמידה
ניתן להוסיף 1 כף חומץ בלסמי
עלי נענע לקישוט


אופן ההכנה

שוטפים את התותים, מסירים את הכותרת וחותכים לחצי לאורך. משרים בקערה למשך 5 שעות עם מיץ לימון ו - 5 כפות מהסוכר (ניתן להוסיף את כף חומץ בלסמי)
חוצים את מקל הווניל ומוציאים את הגרעינים.
מערבבים את גבינת המסקרפונה, גרעיני הוניל ו - 2 כפות סוכר (מומלץ להוציא את הגבינה כחצי שעה - שעה לפני מהמקרר על מנת שתתרכך.
מחממים את השמנת בסיר קטן, מבלי להרתיח, מוסיפים 2 כפות סוכר ואת השוקולד שבור לקוביות וממיסים תוך כדי בחישה.
את תערובת הגבינה והשוקולד מכניסים למקרר.
הכנת המנה: מניחים כף מהגבינה במרכז הצלחת ומשטחים אותה. מפזרים כ - 4 חצאי תותים מעליה. יוצקים כף עד שתיים מרוטב התותים סביב לגבינה.
מוזגים 2-3 כפות מרוטב השוקולד על התותים ומקשטים בעלי נענע. בתיאבון !









אודות האתר
   דרושים באתר
   פרסמו אצלנו
   כתבו לנו
   תנאי השימוש
   הפכו אותנו לדף הבית
© כל הזכויות שמורות לרסט אתר המסעדות של ישראל בע"מ
לפרסום ופרטים נוספים: 03-6447000



אהבתם את המתכון שתפו אותו בפייסבוק

דירוג הגולשים - גבינת מסקרפונה עם תותים

כיצד אתה מדרג את המתכון - גבינת מסקרפונה עם תותים?
דרג:

הצביעו: 0 גולשים     הדירוג:0
הוסף תגובה
שם
נושא/כותרת
תוכן