מחברת המתכונים שלי

כאן תוכלו לשמור את המתכונים שאהבתם מתוך האתר, להוסיף את המתכונים המנצחים שלכם ולשתף גולשים אחרים.
בישולים ב-
הצטרפו למועדון החברים של אסם וקבלו את כל העדכונים לדואר שלכם

מחשבון המרה

  • מ"ל
  • כף
  • כוס
  • כפית

דירוג הגולשים

מצרכים

אופן ההכנה

אהבתם את המתכון שתפו אותו בפייסבוק

דירוג הגולשים -

כיצד אתה מדרג את המתכון - ?
דרג:

הצביעו: גולשים     הדירוג:
הוסף תגובה
שם
נושא/כותרת
תוכן

ח

מלא הבנתי חלק, זה נשמע מתכון ממש טעים ומוצלח, חבל שאי אפשר להבין כל כך בתאל, 10/03/2014 01:12:41

מתכון לא מובן

מה עם הבטטה??למה התכון לא ברור וואו מיכל, 05/03/2012 14:13:34

נשמע מעולה אבל בטוח לא כשר לפסח. פרורי לחם?

שחר, 31/03/2011 02:31:34

ההסבר ממש לא ברור

חבל, זה מתכון שנשמע נהדר. אבל את מסבירה ממש לא טוב. מדלגת על שלבים ומדברת בקיצור שלא מבינים כלום.
קחי את זה כביקורת בונה כי אם את מעלה מתכון לאתר, כדאי שגם נוכל להבין וליישם אותו.
מורן, 21/01/2011 07:23:46

לא חסר שלב

הבשר נעשה בזמן הבישול עם הרוטב. הכנתי ויצא טעים. אני מציע את הרוטב להכין בנפרד ואז להוסיף את הגלילות והרוטב לסיר אחר. חשוב שפרוסות החצילים לא יהיו עבות מידי! יובל לוי, 22/05/2010 17:52:32

זו רק אני או שחסר פה שלב?

שולמית, 03/02/2010 16:02:32

תחליף

במקום להתעסק עם מילוי אפשר לקחת קבב ולגלגל. רחל, 19/04/2008 13:10:39