מחברת המתכונים שלי

כאן תוכלו לשמור את המתכונים שאהבתם מתוך האתר, להוסיף את המתכונים המנצחים שלכם ולשתף גולשים אחרים.
בישולים ב-
הצטרפו למועדון החברים של אסם וקבלו את כל העדכונים לדואר שלכם

מחשבון המרה

  • מ"ל
  • כף
  • כוס
  • כפית
שונות

גלילת חציל ממולא:

מאת: שרה בר
דירוג הגולשים

מצרכים


2 חצילים שטופים פרוסים לאורך ,לשים בקערה לפזר מלח ולהניח ל-1/2 שעה.
לאחר מכן לשטוף,לסנן ולנגב היטב.

לחמם שמן במחבת לטגן את פרוסות החצילים משני הצדדים לצבע זהוב להוציא להניח על נייר סופג .

מלית:

300גר’ בשר טחון
1 בצל קצוץ
חופן פטרוזיליה קצוצה
1-2 כף רסק עגבניות
1/2 כוס (קטנה)אורז מבושל
חופן צנוברים
מלח
פלפל שחור
1 כפית אורגנו
1 כפית בזיליקום
מעט אגוז מוסקט
1 ביצה (לעיסה)




אופן ההכנה

לטגן את הבצל להוסיף את הרסק והתבלינים ולערבב להוסיף את הבשר והפטרוזיליה ולערבב היטב אם זה יבש מידי להוסיף מעט מים לערבב ולהמשיך לטגן עד שהבשר משנה צבע ומוכן,
להוסיף את האורז והצנוברים לערבב דקות ספורות ולהוריד מהאש .
אחרי צינון קל להוסיף לתערובת ביצה ולערבב היטב.

לוקחים פרוסה של חציל שמים בשליש העליון מהמלית ומגלגלים לגלילה ,
להניח בתבנית עם נייר פרגמנט שהסגירה כלפי מטה אחד ליד השני כ- 20 דק’ או עד שמשנה צבע -אפשר להכין רוטב (כמו רוטב פיצה למשל ולפזר מעל).

כשמוציאים מהתנור אפשר להגיש יפה ,להניח אחד ליד השני בצלחת הגשה לנעוץ על כל אחד קיסם ,בקיסם לנעוץ עגבנית שרי ,בצל ,פרוסת מלפפון -מה שבא לך ,

גם צבעוני , גם יפה , גם טעים
אהבתם את המתכון שתפו אותו בפייסבוק

דירוג הגולשים - גלילת חציל ממולא:

כיצד אתה מדרג את המתכון - גלילת חציל ממולא:?
דרג:

הצביעו: 0 גולשים     הדירוג:0
הוסף תגובה
שם
נושא/כותרת
תוכן