מחברת המתכונים שלי

כאן תוכלו לשמור את המתכונים שאהבתם מתוך האתר, להוסיף את המתכונים המנצחים שלכם ולשתף גולשים אחרים.
בישולים ב-
הצטרפו למועדון החברים של אסם וקבלו את כל העדכונים לדואר שלכם

מחשבון המרה

  • מ"ל
  • כף
  • כוס
  • כפית
דגים

דג סלמון בתנור - יהודית

דירוג הגולשים

מצרכים

בתנור - --- *יעל* מצרכים:
נתח (פילה) שלם של דג סלומון
מעט חמאה (או מחמאה)
מלח ים גס
פלפל שחור גרוס
מעט עלי רוזמרין

הכנה:
מניחים את נתח הדג על נייר כסף כשחלק העור למטה .
שמים לאורך הדג כמה ריבועי חמאה
מפזרים מלח ים גס
מפזרים מעט פלפל שחור גרוס
מפזרים מעט עלי רוזמרין קצוצים

עוטפים את הדג בתוך נייר הכסף וסוגרים היטב מהצדדים.

מניחים את הדג העטוף בתבנית אפיה ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום בינוני גבוה.
אפשר לשים על טורבו.
אופים / מבשלים את הדג בתנור כ- 20 עד 25 דקות.
לאחר מכן פותחים את עטיפת נייר הכסף ונותנים לדג עוד כ-5 דקות של אפיה/בישול .

מגישים מיד עם סלט ירוק.

בתאבון

אופן ההכנה

להניח
אהבתם את המתכון שתפו אותו בפייסבוק

דירוג הגולשים - דג סלמון בתנור - יהודית

כיצד אתה מדרג את המתכון - דג סלמון בתנור - יהודית?
דרג:

הצביעו: 35 גולשים     הדירוג:4
הוסף תגובה
שם
נושא/כותרת
תוכן

ההסבר לוקה בחסר

מה זה חום בינוני-גבוה? כמה זה במעלות? הכוונה ל-200? תמיר, 17/06/2011 19:36:51

סלמון בתנור

יצא מצויין, הנתח היה גדול אז אפיתי עוד 5 דקות. חשוב ביותר, על הנתח
הוספתי מיץ לימון בנדיבות והרבה שום כתוש. מעולה!!!
רחלי, 24/04/2011 15:56:27

זמן האפיה

המתכון מצוין, אבל זמן האפייה ארוך מידי ומייבש את הדג. צריך לאפות בין 12 ל-20 דקות בהתאם לעובי הדג ולהשאיר אותו עסיסי וקצת נא מבפנים. בשלן, 11/05/2009 18:23:36