מחברת המתכונים שלי

כאן תוכלו לשמור את המתכונים שאהבתם מתוך האתר, להוסיף את המתכונים המנצחים שלכם ולשתף גולשים אחרים.
בישולים ב-
הצטרפו למועדון החברים של אסם וקבלו את כל העדכונים לדואר שלכם

מחשבון המרה

  • מ"ל
  • כף
  • כוס
  • כפית
תוספות

הום פרייז-מתכון ב-3 מרכיבים

מאת: נועה לוי מתכון גולשים
דירוג הגולשים
הום פרייז-מתכון ב-3 מרכיבים

מצרכים

תפ"א
מלח
רוטב צ’ילי חריף-מתוק

אופן ההכנה

חותכים תפ"א לקוביות קטנות ס"מ על ס"מ מפזרים מלח שהתפ"א יספוג לפני הטיגון.

מחממים במקביל שמן עמוק כשהשמן חם שמים את התפ"א בסיר לכ-10 עד 15 דק’ מוציאים את התפ"א מהשמן סופגים את השמן היטב.

לאחר מכן לוקחים רוטב צ’ילי חריף מתוק (קונים את זה בחנויות של תבלינים תאילנדים) שופכים לא מעט על תפ"א שיראה די עסיסי ורטוב (לא להגזים...) ולהכניס לתנור חם כ-15 דקות מוציאים ואוכלים

טעים טעים....(מומלץ עם כבד עוף על מצע בצל)
בתאבון!!!
אהבתם את המתכון שתפו אותו בפייסבוק

דירוג הגולשים - הום פרייז-מתכון ב-3 מרכיבים

כיצד אתה מדרג את המתכון - הום פרייז-מתכון ב-3 מרכיבים?
דרג:

הצביעו: 170 גולשים     הדירוג:4
הוסף תגובה
שם
נושא/כותרת
תוכן

המתכון

מתכון מעולה ! (:, 1/19/2014 5:20:26 PM

15 דקות בתנור

אפשר בכיף גם להכניס לתנור לחצי שעה, למי שאוהב מרקם קריספי יותר ופחות רך תדהר, 6/21/2013 1:17:46 PM

אני בן 10 ואני מכין את זה בקלות .

יצא לי מעולה !!!!!!!!!!!!!!! יונתן , 6/8/2013 6:09:07 PM

תפוחי אדמה בצילי

כתוב מצויין Irit, 6/1/2013 8:07:01 PM

איזה מן מתכון זה??

מזה המתכון הגרוע הזה?!?
מצרכים: תפו"א רוטב צ''ילי ומלח
זה הכי מפורט שיכולתם לכתוב?
החומרים ברורים לנו אבל כמה מכל דבר?
על איזה חום התנור צריך להיות?
יש מתכונים הרבה יותר טובים ומדוייקים...
שרית, 5/22/2013 5:47:26 PM

;

נראלי שבמקום לטגן אפשר פשוט להרתיח במים חמים.. יכול להיות רעיון, בכל מקרה, אני חושבת שייצא לי טעים.. תודה רבה;) ;, 6/25/2012 4:27:23 PM

חום תנור

מישהו בבקשה יכול להגיד לי באיזה חום התנור נילי, 6/7/2012 6:49:26 PM

כדאי להוסיף\לשדרג

טבעות בצל מטוגנות בחמאה ובסביבות חמש דקות הטיגון האחרונות של הפלחים להוסיף רצועות פלפל אדום. לסנן אל המחבת עם הבצל המטוגן, להוסיף את הצ''ילי ולערבב - אפשר לוותר על עניין התנור.
בתיאבון! ;)
אורי, 10/16/2011 2:16:12 PM

עוד מצרךך חשוב

צריך להוסיף חמאהה!!! גלית, 6/5/2011 7:40:41 PM

מתכון נחמד אבל לא בין הטובים

בטיגון של התפו"א הוא כבר יוצא צ'יפס אחרי 10-15 דקות ולא אפשרי לספוג ממנו את השמן, אלא אם מועכים אותו.
בסך הכל יצא נחמד אבל לא כמו במסעדות.
אופיר, 4/24/2011 10:18:42 PM

מתכון מעולה :))

התנור על 250 מעלות
פשוט מושלם ..
דניאל, 2/4/2011 3:38:53 PM

אפשר לשדרג אותו מאוד

אני אוהבת לטגן קצת בצל בכמות לא מוגזמת שתתאם את לכמות תפוחי האדמה אני מוסיפה לצ'ילי קצת פפריקה אדומה וממש ממש ממש מעט כמון וזה פשוט יוצא בליגה אחרת נועה , 1/1/2011 6:51:59 PM

מתכון לא מדויק

כמה תפוחי אדמה, כמה מלח כמה צ'ילי, כמה שמן , ועד כמה יהיה חם התנור?? איזה מן מתכון זה? הכי מצחיק שרושמים לא להגזים... טעמתי את המעדן הזה במסעדה ואני מאד רוצה לדעת איך לבשל.. אבל איך אפשר להבין משהו מהמתכון הזה? בבקשה לתקן, ולא להגזים. מתכונים הם מתכונים.מדוייקים. אליס, 10/25/2010 12:36:30 AM

טעים

זה הדבר הכי טעים שיש...=]
כדאי לנסות!
יובל...., 5/5/2010 7:49:39 PM

נחמד

קרן, 3/4/2010 8:52:17 PM

יאממי

טעים מאוד אכלנו אתמול במסעדה היום הכנתי בבית ויצא מדהים תודה יאנה, 3/2/2010 2:06:18 PM

באיזה חום התנור?

שלי, 9/25/2009 5:34:49 PM

( :

מתכון מעולה! ממש קל להכין וזה יוצא יותר טעים ממסעדה . אכלנו ונהננו אלי ואידה, 9/2/2009 3:28:01 PM

:-(

מאכזב..
הייתי ממליצה על חמאה ומיונז בנוסף
ג'ני, 7/23/2009 1:45:50 PM

חמוד

ניסיתי לא יצא משהו... גנית, 5/24/2009 3:36:46 PM