מחברת המתכונים שלי

כאן תוכלו לשמור את המתכונים שאהבתם מתוך האתר, להוסיף את המתכונים המנצחים שלכם ולשתף גולשים אחרים.
בישולים ב-
הצטרפו למועדון החברים של אסם וקבלו את כל העדכונים לדואר שלכם

מחשבון המרה

  • מ"ל
  • כף
  • כוס
  • כפית
מתכוני קינוחים נוספים

העוגה הכי טעימה בעולם

מאת: גיל חובב
דירוג הגולשים
העוגה הכי טעימה בעולם

מצרכים

מה שחשוב לזכור כשמכינים את העוגה הוא לתת לפודינג להיקרש ולהצטנן במשך חצי שעה לפני שיוצקים עליו את קרם השוקולד. אחרת הקרם והפודינג מתערבבים.

החומרים הדרושים:
1 חבילת ביסקוויטים פשוטים (למשל פתי בר)
1 אינסטנט פודינג וניל (או בכל טעם אחר)
2 כוסות חלב להכנת הפודינג
עוד מעט חלב
1 גביע גבינה לבנה 5 או 9 אחוז
1 שמנת מתוקה
200 גרם שוקולד מריר

אופן ההכנה

1. יוצקים מעט חלב לצלחת שטוחה. טובלים בו בזריזות ביסקוויטים משני הצדדים כך שיירטבו אבל לא יספגו חלב. מסדרים אותם בשכבה אחת בתחתית תבנית מרובעת או מלבנית.

2. מכינים את הפודינג. מערבבים לתוכו את הגבינה. מורחים חצי על הביסקוויטים.

3. מניחים מעל עוד שכבת ביסקוויטים מורטבים קלות ומכסים בשארית הפודינג. מצננים במקרר חצי שעה.

4. בינתיים מביאים את השמנת אל סף רתיחה בסיר קטן ומסירים מהאש. שוברים פנימה את השוקולד ומניחים לשתי דקות. מערבבים היטב לקבלת קרם חלק. מצננים מעט.

5. יוצקים את הקרם על העוגה שהתייצבה ומחזירים למקרר לשעתיים לפחות (ואפשר גם ללילה שלם).

6. פורסים פרוסות מרובעות ומגישים (ואז מתחילים ליישר וליישר...).

• וכדי לעשות הכל עוד יותר פשוט וזריז אפשר להכין את העוגה גם בלי הגבינה ועם שכבה אחת בלבד של ביסקוויטים (כלומר ביסקוויטים, מעליהם פודינג ומעליו קרם שוקולד). אם אין שמנת מתוקה אפשר להתיך את השוקולד עם 100 גרם חמאה.
אהבתם את המתכון שתפו אותו בפייסבוק

דירוג הגולשים - העוגה הכי טעימה בעולם

כיצד אתה מדרג את המתכון - העוגה הכי טעימה בעולם?
דרג:

הצביעו: 441 גולשים     הדירוג:5
הוסף תגובה
שם
נושא/כותרת
תוכן

העוגה המדהימה

באמת העוגה הכי טעימה בעולם מאלף נויה , 15/03/2014 12:21:59

נוווווו בבקשה תכינו לי בישבילי

בטוח תקבלו קרידיט נא לשלוח ארוז ומסודר אולי תכינו לי ותשלחו לי, 15/02/2014 17:39:59

שגיאה בקרם-ציפוי!

נהרסה לי העוגה כי קרם הציפוי לא נכון. אין מצב שמיכל שמנת שלמה עם השוקולד, יתקשה אי-פעם!!! את הקרם גנאש מכינים עם הרבה שוקולד ומעט מאד שמנת! דבי, 01/02/2014 19:07:33

העוגנ הכי טעימה בעולם

באמת קלה להכנה וטעימה. רות רוטשטיין, 19/12/2013 18:58:38

העוגה הכי טעימה בעולם

שלום, רציתי לדעת כמה זה גביע גבינה אצלנו בבית גבינת סקי היא 750 גרם, אז כמה לקחת? אני בעד משקל ולא כוסות וגביעים שאצל כל אחד יש גם כוסות וגם גביעים בגדלים שונים!
תודה
מרגלית, 07/12/2013 10:58:23

עוגה

מהמם סמדר, 01/12/2013 17:46:57

עוגת בסקווים

לא לנסות חבל על המצרכים הכל נוזל. אינסטנט עם 2 כוסות חלב וגבינה הכל נשאר נוזלי ביותר גם אחרי 24 שעות במקרר
לדעתי חסר משהו כנראה שמנת מוקצפת לתערובת הפודינג. נזרקה יום למחרת
שושי, 24/11/2013 14:13:41

לא משהו

הבלילה נוזלית מדי נועם טוינה, 08/11/2013 15:34:36

עוגה עוד יותר טעימה

כדי שהעוגה תצא עוד יותר טעימה החלפתי את הגבינה הלבנה בשני גביעי גבינת ריקוטה. מ ע ו ל ה !! סימונה, 17/10/2013 13:56:11

עוגה

לא הבנתי... שאני שמה את הפודינג איזה חומרים אני מצרפת להקצפה רק גביע גבינה??? אורטל, 04/10/2013 16:39:05

פשוט מעולה.

עוגה שתמיד מצליחה ומעולה אחרי חודש בהקפאה. יהל, 30/09/2013 11:31:26

ימאי

תעים מעוד גלי, 17/09/2013 20:06:54

דיוק במתכון

רצוי היה לצייןאת כמות הגבינה ולא רישום סתמי של "1 גביע גבינה". הרי ניתן למצוא במרכולים גביע של 250, של 500 ושל 750. נא לדייק ברישום. תודה וגמר חתימה טובה. צביה, 13/09/2013 22:14:29

מהו גודל התבנית?

מהו גודל התבנית? חני, 13/09/2013 15:53:38

העוגה הכי טעימה

המלצה שלי טובלים את הבסקויטים ביין אדום מתוק הכי פשוט, הבסקוויטים עדיף לא של פתי בר אלא עבים יותר ממליצה בחום לאה, 09/09/2013 13:01:04

העוגה הכי טעימה

כשמה כן היא אהובה, 06/09/2013 16:19:17

העוגה הכי טעימה

בס"ד
האם אפשר במקום חלב לשים חלב סויה אבקש תשובה דחופה
כתיבה וחתימה טובה והמשך בישולים מהנים טעימים וכפים
רבקה , 03/09/2013 22:24:58

עוגה העי טעימה בעולם

נראית טוב מקוה להכינה לשבת תודה שרה, 13/08/2013 12:55:21

לא ברור

איזה גביע של גבינה 250? 500? 750? מיכל, 11/08/2013 16:21:14

כוס חלב

מספיק כוס חלב אחת בהתאם לכתוב על הקופסא. שושי, 11/08/2013 14:16:43

/////

אבל איך קוראים לעוגה??עוגת מה? רחל, 04/08/2013 18:54:58

הפודינג נוזלי מידי!!!

כנראה ששתי כוסות חלב זה יותר מידי, כי הפודינג יצא נוזלי מאוד והכל נהרס. חבל על כל המצרכים. גלית, 19/07/2013 07:46:45

העוגה הכי טעימה בעולם

שלום ושבוע טוב לחברת אוסם: נתחיל בזה שאני מכורה למוצרי אוסם למיניהם, הם איכותיים חבל"ז, עוגה כזאת אני מכינה לעיתים קרובות עם שינויים קלים והיא באמת הכי טעימה בעולם וקלת הכנה...... דבורה שרי , 06/07/2013 21:09:22

העוגה הכי טעימה בעולם

אכן העוגה בהחלט טעימה פלונית, 30/06/2013 15:53:42

הכנה

היה תעים הבת שלי הכינה יעל, 28/06/2013 17:19:16

אפשר במקום הפודינג לשים 4 כפות קמח וביצה חלב ומעט

אפשר במקום הפודינג לשים 4 כפות קמח וביצה חלב ומעט סוכר לשים ביחד בסיר על הגז ע מרווה, 15/06/2013 09:10:38

העוגה הכי טעימה בעולם

לא הבניתי מה צריך לעשות עם אינסטנד הוניל ל"עוגה הכי טעימה בעולם"? כרמלה , 15/06/2013 06:11:09

אך עושיים את זה בלי פודינק

שלום רב אך עושיים את זה בלי פודינק לבן אנזליקה, 31/05/2013 13:16:26

העוגה הכי טעימה

אהבתי יותר את המתוכנן של עוגת.הפרווה ...עוגה חלבית.... ממש לא. בכל.זאת תודה כל אחת וטעמה שרית, 21/05/2013 21:47:51

ממש לא להיט........

לא התלהבתי מהעוגה בכלל.... צר לי...... אילנה, 19/05/2013 09:37:23

האם ניתן להקפיא?

בעלי מת על קסטות, האם ניתן להקפיא ולהגיש אותה קפואה? טליה, 13/05/2013 19:39:59

העוגה הכי טעימה בעולם

עוגה מעולה אבל למי שלא מכיר אין מושג איך מכינים את הקרם מכיוון שלא כתוב במתכון!! מירב, 11/05/2013 21:45:34

הייתי בטוחה שזה יהיה מתכון של עוגת הקוקוס של אמא ש

שכן זו העוגה הכי טעימה בעולם!!! :)
חג שמח
אורלי לנדמן, 09/05/2013 11:38:29

אוף...

שונאת עוגות בחלקים זה מעצבן..!! אנונימיס, 05/05/2013 13:13:08

וווואו

זאת באמת העוגה הכי טעימה בעולם וואו, 27/03/2013 17:42:49

טיפ לעוגת פרווה

במקום חלב אפשר לערבב בקערית קטנה כפית או שתיים של קפנ נמס עלית בקצת פחות מחצי כוס מים קרים,כמובן להמיס את הקפה עם טיפת מים חמים,ובמקום כל הגבינות אפשר רק אינסטנט פודינג שוקולד או וניל על שמנת מתוקה צמחית,ככה אני עושה ויוצא מעולה-למי ששומר כשרות מומלץ.
לקישוט אפשר גם לשים קוקוס או אגוזי מלך קצוצים אפשר גם שתיהם ביחד,ואפשר גם סוכריות שוקולד טעימות פרווה-הפייבורט שלי.
מישהי, 22/02/2013 11:20:52

פשוט וטעים חבלז!!

באמת עוגה מדהימה..כמו שזה לא לשנות כלום!
תודה על המתכון :-)
מינדי, 13/01/2013 18:30:01

האם כדאי ואפשר לשים גם ג''לטין

כדי שהעוגה לא תנמס כאשר היא בחוץ? אוסנת, 13/12/2012 14:54:11

העוגה הכי טעימה בעולם

עוגה מדהימה וטעימה
אסתר, 12/12/2012 12:38:46

עוגה

עוגההה קלה ומעולה..אפשר להוסיף גם אגוזים למעלה אירנה, 25/11/2012 23:21:00

עוגה מ-ע-ו-ל-ה!

נראית כזו פשוטה על הדף אבל מפתיעה!
אהבתי
צאלה, 07/07/2012 23:04:49

הכנתי נטרפה מיד

עוגה קלה וטעימה לכל הדעות סיון, 26/06/2012 20:03:00

שדרוג

הכנתי את העוגה - באמת יצאה מאווווווווווד טעימה אך רציתי לעניין גם את גולשים בשדרוג שעשיתי - להכפיל את כמות המילוי
בשכבה ראשונה לשים פודינג בטעם שוקו ובשכבה השניה לשים פודינג בטעם ווניל ובסוף שכבת השוקולד - באמת טעים
הדאי, 25/06/2012 12:12:46

טיפ קטן

אפשר להשתמש בחלב בננה גם בהכנת הפודינג וגם בטבילת הבסקוויטים יוצא מאוווווווווווווווווד טעים הדאיה, 23/06/2012 14:04:16

אבל כמה זה גביע גבינה?

250 ג'', או 500ג''? יער, 08/05/2012 18:57:36

שדרוג קטן

הכפלתי את כמות הפודינג והגבינה ויצאה מדהימה.. בעוגות לא מתקמצנים אמונה, 29/06/2011 19:54:50

להוסיף תותים למעלה :)

גלי, 15/05/2011 12:56:38

לבשל את הפודינג

נראה לי שהכוונה לבשל את הפודינג ולא להקציף ולכן לא כתוב שמנת להקצפה מירב, 16/02/2011 12:06:16

נסיתי והיה טעיייייייייים

פשוט מדהים אין מילים...... שושו בן, 17/01/2011 18:59:01

טעים

זו באמת עוגה ,,,מיש לא מיתקרנף עליה ,,,ש יאשפז את עצמו ב כפייה !! בריג'ט, 21/12/2010 01:53:40

אופן ההכנה לפודינג

האם הבלילה של הפודינג עם שתי כוסות חלב יוצאת דלילה אשמח לתשובה בר, 22/10/2010 11:15:29

דדדד

טעים מאוווווווד :) תודה רבה סעיד, 23/07/2010 12:05:27

משהו משהו

איך אומרים אצלינו!.עוגה סוף הדרך.
אין מילים. רק לאכול ולאכול.ועוד.
שלמה, 29/06/2010 11:25:11

יצאה מצויין.אישית מעדיף עוד שכבת פתיבר ופודינג

קובי, 03/06/2010 18:23:50

עוגה!!!

ניתאם את העוגה בשבועות וניראה איך זה יהיה!!!
צילוש המלכה!!!, 17/05/2010 14:35:20

ללא מילים, פשוט מאוד: מעולה !!!

לעוגה פשוטה טעימה ומצילה אותי תמיד!!! אין על גיל!!! vivi, 17/01/2010 23:03:19

אחלה עוגה

אחלה עוגה בעלי חוזר ומבקש אותה שוב תביאו עוד כאלה רונה, 17/12/2009 23:43:59

עוגה מעולה

עוגה טעימה מאוד תודה. פאני, 09/11/2009 13:30:20

יותר פשוט מזה?

יותר פשוט מזה לא יכול להיות .
כמה פשוט כמה טעים.
פנינה ק., 18/10/2009 17:06:52

אפשר לטבול ב...

אני טובלת במיץ את הביסקווטים
במיץ תפוזים או אפרסקים.
טעים מאוד. מניסיון.
ימאמי.....
רונית, 08/10/2009 17:42:02

אפשר להוסיף... כנסו

עם אתם רוצים שהפודיג יהיה לא יבש אלא הרבה פודינג בכל שכבה אני
ממליצה להוסיף עוד חבילת פודינג
או אפילו שניים זה יוצא יותר רך וטעים.
נועם, 08/10/2009 17:36:34

המלצה

עשיתי את העוגה אך התאכזבתי מכך שהעוגה לפי המתכון המקורי יצאה מאוד קטנה - בערך בגודל של שכבת קרם שוקולד שמלמלה.
העוגה תהיה פי 10 יותר טעימה אם תכפילו את הכמות של החומרים למעט קרם שוקולד (שאותו היה די ומדי).
גליה , 03/06/2009 21:56:07

העוגה הזאת מדהימה!!

איך שהכנתי אותה כול המשפחה שלי טרפהה אותהה! היא כל כך טעימהה! רותי פרוטי [=, 06/02/2009 07:23:35

עוגת ביסקוויטים

טעימה שביותר הכי שווה לקיץ החם הזה אפשרות שידרוג כמו : חצי וניל חצי שוקולד עם קוקוס בין שיכבה לשיכבה רק לפזר מעל הקרם או הביקוויטים פשוטמעולה וטעים מניסיון שווה. \\ שרית .א, 08/09/2008 13:01:54

חלבי וטעים

עשיתי לשבת ויצא טעים מאוד והיא גם קלה להכנה חני, 13/08/2008 08:59:07

אין שום טריק

את הפודינג מכינים עם 2 כוסות חלב בלי שמנת מתוקה
פזית, 11/07/2008 11:49:36

יש במתכון טריק קטן...

כתוב להכין את האינסטינג פודיג
אז צריך גם עוד כוס חלב וגם שמנת מתוקה...
כנסו, 14/06/2008 16:06:18

עוגה מדהימהההההההההההה

הכנת עוגות זה לא ההתמחות שלי אבל היום עשיתי את העוגה ולאחר כמה שעות במקרר העוגה התחסלהההה, מדהים ומומלץ שירי, 21/05/2008 18:41:34

העוגה הייתה אמורה להיות יותר טובה

גם אני מאוד אוהבת עוגות קרות (בלי ג'לטין או ביצים, שיהיו בפה פשוט ביסקוויטים עם גבינה וטעם של קפה ולא כמו 'עוגה')
אז כמה שיפורים:
* לטבול את הביסקוויטים בחלב עם כפית נס קפה.
* כוס וחצי חלב ולא 2 כוסות.
* אל תעשו עם הציפוי זה לא משהו.
* הכוונה ל1 גביע גדול של גבינה נראה לי.
* אני הייתי שמה פחות פודינג אבל אני לא יודעת אם זה אפשרי.
שימו במקפיא לחצי שעה ואחר כך תעבירו למקרר.
אפרת, 15/05/2008 11:33:33

שיפור

לשמור את העוגה במקפיא, היא יוצאת כמו גלידה, אני מחליפה את הגבינה בפודינג וניל , לאחר שעה במקפיא אני שופכת את ציפוי השוקולד על העוגה. ריקי, 05/12/2007 20:56:05

עוגת ביסקוויטים

אני מכינה את העוגה הזו עם 2 גביעי גבינה לבנה וזה יוצא טעים מאד וגבינתי ובמקום השוקולד למעלה אפשר לגרד שוקולד מריר וזה מדהים הילדים שלי מתים על זה...... מיכל, 09/11/2007 21:56:58

העוגה המדהימה

אני מכינה את אותה עוגה ללא גבינה כלל עם שלוש קופסאות שמנת מתוקה (לתבנית מלבנית גדולה) שתי כפות אינסטנט פודינג וניל +רבע כוס סוכר בלבד!!! . את הביסקויטים אני טובלת בנס קפה משובח קר ומסדרת שלוש שכבות. לאחר שהות של שעתיים במקרר אני מכינה קרם משוקולד מריר משובח+שמנת מתוקה( כן עוד אחת) ואז יוצאת העוגה הכי טובה בעולם !!! תנסו לפנק את יקיריכם כמו שאני עושה ותיראו בעצמכם. מי שלא רוצה קרם שוקולד למעלה יש אפשרות מדהימה לחתוך אפרסקים מקופסת שימורים ולפזר על העוגה ומעליהם לשפוך ג'לי מישמש אינסטנט ולצנן גם ג איילת, 25/10/2007 10:30:34

בתמונה מוגדלת העוגה נראית דייסתית

יש להפחית דחוף בכמות הנוזלים!, 25/10/2007 00:40:18

העוגה מדהימה!!!

הגוגה פשוטה כלכך להכנה אין כמעט מה לעשות ולא צריך להתעסק עם התנור שזה בכלל פלוס גדול מאוד העוגה פשוט טעימה כל כך כולם אצלי בבית טרפו אותה היא כל כך קלה להכנה וכשטועמים אותה היא נראית כאילו השקיעו בה שעןת... מומלץ ביותר!!! גלית, 21/08/2007 18:40:06

איזה גבינה לקנות אם גרים בחו"ל?

אין דבר כזה גבינה לבנה בחו"ל, אז מה לעשות? ריקוטה? או גבינת שמנת? מישהו יכול להמליץ?

אני מתה על העוגה הזאת מאז שגילי חובב פירסם את המתכון שלה ב"כל העיר", ומאד מתגעגעת לטעם הזה.

מאד אודה על עזרה בנידון
בירנית, 22/07/2007 18:00:28

סתמי משהו

אתה מפתח כאלו ציפיות למשמע העוגה הכי טעימה בעולם,
אז תדעו שהיא קצת חסרת טעם,
נראה לי שהיא תצא יותר טוב לפי הערות הגולשים:
לעשות 3 שכבות של ביסקוויטים ולטבול אותם בקפה ולא בחלב ואז אולי זה קצת ישתפר...
רותם, 10/07/2007 15:43:08

הערה ל:העוגה הכי טעימה בעולם

שלום לכם!

עשיתי את העוגה הנ"ל אך יש לי הערות:
א. לא כתוב איזה גודל של חבילת בסקויטים, איזה גודל תבנית, איזה כמות של גבינה(כתוב: גביע -יש גביע גם של 750 גרם-זה מה שאני עשיתי מאחר והיה הרבה תוכן נוזלי.
לדעתי -שתי כוסות חלב לכמות המצוינת המרשם , זה יותר מידי -(חלב.) כדאי לשים לב לפרטים האלה למען הצלחת העוגה.

תודה, בכֹל מקרה על המתכון

ויום נעים!
7-06-07 יעל רוטשטין
יעל רוטשטין, 07/06/2007 13:45:19

לא משהו

המתכון כמו שרונית הציעה הרבה יותר טוב. גילת, 01/06/2007 19:14:47

עוגה קלה ומדהימה

עוגה קלה ומאוד טעימה אני הוספתי לתערובת גבינה מעט תמצית וניל ואת הביסקוויטים הרטבתי עם נס קפה מה שנתן לעוגה טיפה טעם של קפוצינו את העוגה הכנתי כשעה לפני שבת והיא נגמרה כבר ביום שבת אחה"צ מומלץ בחום דיקלה, 20/05/2007 09:32:53

מעולה

הכנתי את העוגה והחא פשוט מדהימה גיל, 26/04/2007 13:50:56

המתכון שלי

אני שמה שכבה בסקוויטים שכבה קרם שמוקצף עם אינסטנט ושמנת מתוקה ,ולא חלב.השכבות הן 3,4 ושוב בשכבה האחרונה אני מורחת את הקרם שמנת מתוקה ואינסטנט מכינה שוקולד מומס כשהוא מתקרר שופכת על העוגה.
דרך אגב כל בסוויט אני טובלת במעט מים ונס קפה(כמובן שמעורבבים יחד בקערה.)
רונית, 06/02/2007 08:45:53

שווה שווה חבל''ז

לאכול אותה רק עם אהובים נומושי, 03/02/2007 12:54:23

ציופי נוזלי מדי

העוגה מאד מאד טעימה וקלה להכנה, אך הציפוי נוזלי מדי, גם לאחר לילה במקרר, אולי עדיף להכין את הציפוי עם חמאה ולא עם שמנת מתוקה. רעיה, 06/01/2007 21:12:42

שינויים קלים

אצלינו מכינים עם 2 פודינג ומכינים אותו עם כוס אחת חלב וכוס אחת שמנת להקצפה. את הביסקוויטים טובלים או בחלב או בנס קפה ושמים שתי שכבות ועליהן את כל הפודינג בלי רוטב שוקולד מלמעלה כך שההכנה באמת הופכת להיות משהו מהיר וזריז. נירית, 25/08/2006 07:56:10

תגובה

העוגה אומנם יצאה טעימה אך נמוכה מאוד, הקרם לא הספיק לתבנית פיירקס בינונית והשוקולד נוזלי מאוד. לדעתי את הפודינג צריך להכין עם שמנת מתוקה.
אור, 09/08/2006 09:03:24

תשובות - גבינה וחלב:

גביע גבינה קטן = 250 גרם.
חלב - 2 כוסות נחוצות להכנת הפודינג (לפי ההוראות שעל האריזה).
ענבל, 08/08/2006 10:14:54

גודל של תבנית...

לחבילת פודינג אחד- תבנית 20*30 תספיק א, 07/08/2006 22:41:17

עוד שכבה לביסקויט

העוגה מדהימה ואם עושים הביסקויטים בשתי שכבות יהיה יותר עבה ויותר טעים, אבל בסוף זה נפלא ומהיר . עינאיה, 07/08/2006 13:07:12

חלב

למה 2 כוסות חלב? חייבים להכין איתם את הפודינג? אורלי, 07/08/2006 11:06:46

איזה גודל של

איזה גודל של גביע גבינה לשים? עוגה, 06/08/2006 11:39:15

תבנית

באיזה גודל צריכה להיות התבנית?
והאם אפשר להוסיף ליקר? להוסיף אותו לחלב בו טובלים את הביסקוויטים? לפודינג? לשמנת? אולי לכולכם?...
רותם, 05/08/2006 21:00:14