מחברת המתכונים שלי

כאן תוכלו לשמור את המתכונים שאהבתם מתוך האתר, להוסיף את המתכונים המנצחים שלכם ולשתף גולשים אחרים.
בישולים ב-
הצטרפו למועדון החברים של אסם וקבלו את כל העדכונים לדואר שלכם

מחשבון המרה

  • מ"ל
  • כף
  • כוס
  • כפית
קינוחים

הפתעת קורנפלקס

מאת: שובל
דירוג הגולשים

מצרכים

-250 גרם שוקולד(אפשר גם לבן)
-50 גרם חמאה
-5 כוסות קורנפלקס רגיל(ללא תוספת סוכר)

אופן ההכנה

1.שוברים לקוביות את השוקולד

2.לוקחים סיר בינוני ושופכים אליו מים רותחים בערך עד החצי...,בתוך הסיר הגדול שמים סיר יותר קטן.(חשוב לא לשיפ אש גבוהה על ההתחלה,לפעול בעדינות ובזהירות)

3.לאחר זה,שמים את החמאה עד שהיא נמסה ורק אז את השוקולד,מערבבים עד שהשוקולד מתחיל להנמס.

4.תוך כדי המסת השוקולד שופכים את הקורנפלקס ומתחילים לערבב עד שלא רואים את הקורנפלקס הצהוב.

5.לוקחים את ההקורנפלקס המצופה ושמים בניירות הגשה(כמו של כדורי שוקולד) ושמים במקרר עד שמתקשה!

בתאבון!

שידרוגים:
-אפשר להוסיף גם אגוזי מלך חצויים
-אפשר להחליף את הקורנפלקס הרגיל ב"עוגי".
אהבתם את המתכון שתפו אותו בפייסבוק

דירוג הגולשים - הפתעת קורנפלקס

כיצד אתה מדרג את המתכון - הפתעת קורנפלקס?
דרג:

הצביעו: 504 גולשים     הדירוג:5
הוסף תגובה
שם
נושא/כותרת
תוכן

שיפורים

אפשר לשים פיטנס במקום.. אורית, 5/12/2015 8:07:23 AM

קורנפלקס..

ממש קל לעשות את זה..
תודה...
אא, 12/6/2013 5:07:26 PM

אפשר גם במקרוגל

שמים חמאה במקרוגל עד שהיא נמסה ומוסיפים את השוקולד ומחזירים למקרוגל יע, 8/10/2012 12:21:32 AM

מקווה שיצא טעים

יואוו אני מחכה שאבי יקנה לי שוקולד ואני יכין את זה כבר !! אני מכינה עוד מעט , 6/3/2012 6:14:43 PM

אחלה מתכון

אחלה מתכון עמית , 5/1/2012 10:44:09 AM

אחלה רעיון

מתאים לילדים קרין, 12/4/2011 1:03:08 AM

יעיל

מבל וכי, 11/28/2011 8:09:54 PM

תגובה לחולי

לא אן מרי אלא באן מארי שזה בישול על אדים או בסיר כפול. קטי, 11/24/2011 11:04:02 PM

ללולי-

קודם כל המתכון מעולהה
ולא קוראים לזה "אן מארי" קורטים לזה "בן מארי" אז אם כותבים תגובה למתכון כדאי להיות מקצועים יותר!
סמיילית:), 9/9/2011 3:22:14 PM

טיפ

ל"ניירות הגשה" קוראים בעגת האפייה מנז'טים. ולשיטה של סיר המסה בתוך סיר קוראים "אן מרי", אולי כדאי להשתמש במושגים מקצועיים יותר כשמפרסמים באתר. מקונדיטורית שביקרה כאן... לולי, 8/28/2011 8:42:44 PM

אחד הטעימים

מי מיזמן רציתי לעשות את זה ולא ידעתי ת'מתכון זה ממש טיעם תודה על המתכון :) וואוו זה טעים, 4/15/2011 8:40:19 PM

יפה

המתכון מאוד טוב ,
אני מכירה את המתכון לפני המון זמן ,
אבל כל הכבוד עדיין ! :]
מיכל, 3/21/2011 7:25:01 PM

יאמי!

אנחנו מכינים כאלה במלא צבעים, חום חום כהה, לבן ולפעמים צבע מאכל! ענבר, 1/17/2011 5:43:10 PM

הפתעות קורנפלקס............

טעים,אחלה,מעולה,את כל התארים הטובים...............:) הדר המלכה:), 1/3/2011 6:04:14 PM

הפתעת קורנפלקס

אני הכנתי את העוגיות הללו , ואין מילים ממש טעים וקל להכנה
בהתחלה זה מאוד דליל
לאחר שזה במקרר זה הופך להיות קשה וכל החומרים נידבקים
כל הכבוד יישר כוח
שבת קסומה
לאה
לאה, 9/25/2010 5:21:59 PM

המתכון הזה טעים?

אני לא יודע אם כדאי לנסות. יהונתן, 9/7/2010 8:49:14 PM

אחלה

אחלה אתם חייבים לנסות אחד הטובים שיש זה מזה טעים אני הולך להכין עוד הרבה כאלה יאמיייייייייי עמנואל, 7/29/2010 5:57:12 PM

מה כ"כ מיחוד בזה??

מי לא יודע להכין את זה??
זה לא כ"כ קשה וזה יוצא טעים!!
שיראל66, 7/23/2010 4:34:33 PM

חייבים לנסות!!

לדעתי זה היה ממש טעים!!
מומלץ ביותר=)
שירה, 7/23/2010 4:31:32 PM

טעים !

ילד מהכיתה שלי היה מביא את זה תמיד שאמאשלו הכינה טעים ביותר !!! :) .., 7/5/2010 3:56:11 PM

אתם חייבים לנסות

יצא פשוט מושלם טעים, 6/17/2010 5:38:53 PM

שיפורים ושידרוגים

ממיסים את השוקולד עם תחינה גולמית ו דבש(בכמויות שוות-כ 3 כפות) מוסיפים 50 ג"ר מרגרינה או חמה
תמצית רום , גרידת תפוז
5-6 ביסקויטים פתיבר שבורים
אגוזים שבורים
ניתן להוסיף חתיכות קטנות של ענבים

בסוף מוסיפים קורנפלקס או פצפוצי אורז
מסדרים מייד עם כפית בעטרות נייר מס
11/2-2
שומרים בפריזר בקופסא סגורה עד להגשה (לשמור היטב בפני הזוללים!)
ritadorf@gmail.com, 5/10/2010 2:44:08 PM

תוספת

אפשר גם להוסיף לתערובת מעט חמאת בוטנים!
יוצא מ-ד-ה-י-ם!
אירית, 1/20/2010 4:04:00 PM

עוד יותר פשוט 5 דק'!

חבילת שוקולד צ'יפס עם קצת שמן במיקרוגל לכמה דק' (להיזהר שלא יתקשה)

יוצא מהמיקרוגל, להוסיף מעט יין, לערבב עם הקורנפלקס, ולהקפיא במנג'טים.

5 דק' הכנה!
אירית, 1/20/2010 4:01:13 PM

מתכון יותר קל ופשוט

אני ממיסה שוקולד במיקרוגל ואחרי זה מערבבת איתו את הקורנפלקס (אני מועכת אותו טיפה) ומכניסה למקרר יובל, 12/22/2009 8:26:37 PM

מתכון הרבה יותר קל ופשוט

אני לוקת קורנפלקס טיפה מרסקת אותו מערבבת אותו עם שוקולד ושמה במנז'טים ולמקרר יותר קל ופשוט, 12/22/2009 7:24:38 PM

עוגה

זה טעים מאודד! חנושוש, 11/4/2009 4:20:30 PM

תוספת.

אני מוסיפה כף רום וחבילה דובדבנים
מסוכרים קצוצים.
יוצא מדהים.
פנינה ק., 10/18/2009 5:24:25 PM

זה יצא מעולה?

לילי את צודקת!
בעיקבות התגובה שלך הכנתי את זה ,
אני אוהבת הכי בעולם קליק קורנפלקס
ואמרתי : אולי היא צודקת שווה לנסות!
הכנתי את העוגיות והן יצאו בדיוק כמו קליק ואפילו (!)יותר טוב.
זה עולה פחות כסף ויוצא יותר הרבה!
פ33ה! מי שלא מנסה,מפסיד!
עינת, 10/10/2009 8:52:59 PM

זה כמו....

אתם מכירים את הקליק קונפלקס?
נכון הוא טעים ?
אז במקום לקנות אותו אם יכולים להכין את המתכון הזה הוא פצצה יוצא יותר הרבה ובידיוק אותו טעם של הקליק!
לילי, 10/9/2009 1:35:40 PM

זה טעים!....

אחותי הגדולה ואחותי הקטנה הכינו את העוגיות מתי שחזרתי ידעתי שהם מכינים עוגיות פתחתי את המקרר ולקחתי עוגיה אהבתי את העוגיה היא ממש טעימה! עדי, 10/9/2009 1:33:36 PM

נקודה למחשבה. אני מבקשת תיכנסו ותיקראו.

זה לא קשור למתכון אבל תחשבו על זה:
אני לא מדברת רק אל המתכון הזה.
אני מדברת על כל התכונים באתר.
תחשבו לפני שאתם מגיבים כך:
"הכל יצא לי דביק "
או: "זה יצא קשה"
אולי אתם אשמים ?
אולי אתם לא הכנתם טוב את המתכון?,
חשבתם על זה פעם??


נורית, 10/8/2009 11:36:32 AM

כיף!!

היה לי כיף להכין את זה עם האחות הקטנה שלי!
היא נהנתה וגם אני!
אכלנו את זה אצל סבתא שלנו וכולם התלהבו!
ממולץ בחום!!
נועה, 10/5/2009 9:34:45 AM

........

נשמע טעים נראה טעים וגם טעים שובל, 8/31/2009 3:20:50 PM

הפתעת קורנפלקס...............

המתכון כל מאוד להכנה אני מאוד
מרוצה זה יצאה משגע
נדיה, 7/22/2009 4:45:16 PM

שיפור קטן

אם שופכים את הקורנפלקס תוך כדי המסת השוקולד הוא לא קריספי וזה פחות טעים. אני עושה את זה אחרת, לוקחים קערה נוספת שמים בפנים את הקורנפלקס וקצת מפוררים אותו אבל שעדיין יהיו חתיכות גדולות ועל זה שופכים את השוקולד ומערבבים עם כף. זה ממש טעים ככה [=
נעם, 6/24/2009 11:18:43 AM

מתכון?

אני לא הייתי קוראת לדבר הזה מתכון... זה לא בעיה להמיס חמאה עם שוקולד ולשפוף לשם קורנפלקס- אני לא קוראת לזה מתכון... אורית, 4/19/2009 2:53:27 PM

עוגיות???? ממש לא טוב

הכנתי והקורנפלקס לא קרנצ'י, לי זה לא טעים בכלל, אני מקווה שהילדים שלי יאהבו את זה, למי שיש מתכון מוצלח יותר שירשום, אני עדיין מעדיפה כדורי שוקלד
לא לכעוס אבל באמת שזה לא משהו
מירי פורטל, 4/16/2009 10:09:28 PM

הפתעות קורנפלקס

מתכון טעים מאוווווווווד... כדאי לנסות... מיסו, 4/11/2009 11:24:13 PM

מתכון לעצלנים

אפשר לשטח את תערובת הקורנפלקס והשוקולד בתבנית לכסות בנילון נצמד ולקרר עד להתקשות ואז לשים במנז'טים או פשוט לאכול כמו חזירים מהתבניתתתתתתתתת...................................................... חיחיחיחיח......... סנופי, 3/12/2009 7:17:36 PM

מה מיוחד פה?

זה אותו רעיו׳Ÿ בדיוק של פצפוצי אורז... אסתי, 1/27/2009 12:58:52 PM

קורנפלקס תלמה הכי ב ע ו ל ם

אתי, 1/22/2009 7:56:41 PM

למתכון נוסף:

מצרכים

-250 גרם שוקולד(אפשר גם לבן)
-50 גרם חמאה
-5 כוסות קורנפלקס רגיל(ללא תוספת סוכר)






אופן ההכנה

1.שוברים לקוביות את השוקולד

2.לוקחים סיר בינוני ושופכים אליו מים רותחים בערך עד החצי...,בתוך הסיר הגדול שמים סיר יותר קטן.(חשוב לא לשיפ אש גבוהה על ההתחלה,לפעול בעדינות ובזהירות)

3.לאחר זה,שמים את החמאה עד שהיא נמסה ורק אז את השוקולד,מערבבים עד שהשוקולד מתחיל להנמס.

4.תוך כדי המסת השוקולד שופכים את הקורנפלקס ומתחילים לערבב עד שלא רואים את הקורנפלקס הצהוב.

שפרה, 9/24/2008 5:36:39 PM

איך להכין מתכון דומה ואפילו קל יותר!

כשהייתי קטנה עשיתי משהו דומה ויצא לי טעים מאוד.
ממיסים 200 גרם שוקולד חלב פרה.
מוסיפים קורנפלקס רגיל של תלמה (בלי סוכר) . מבחינת כמות - בערך שתי כוסות קורנפלקס - עד שרואים שכל קורנפלקס מצופה היטב בשוקולד.
לשטח בתבנית בגודל תבנית טוסטר אובן ולהכניס למקפיא לשעה-שעתיים.
להוציא ולהכניס למקרר ומתי שרוצים לוקחים סכין ושוברים חתיכה מהתענוג הזה. הילדים יאהבו את זה מאוד.
אני כילדה מאוד נהניתי גם להכין את זה וגם אח"כ לאכול את זה.
תהנו!
פזית, 12/10/2007 3:35:04 PM

רק האמת

זה לא מש'ו...

זה כדור שוקולד אפ קורנפלקס...

וזה לא ממש חדש, אני מכינה את זה כל הזמן...!!
ליטל, 11/27/2007 1:19:49 AM

קל וזמין

שרית, 11/9/2007 8:48:11 PM

לא משהו... נחמד !

מאיוש, 9/21/2007 9:32:46 AM

ללא חמאה

אפשר בהחלט בלי החמאה! מניסיון מנוסה, 9/11/2007 8:43:41 PM

הפתעת קורנפלקס

איך מיכנים את זה ? שמנה, 8/13/2007 10:05:29 AM

מתכון הרבה יותר טוב וטעם חלמי

3 כפות קקאו
4 כפות סוכר
2 כפות מחמאה
4 כפות מים או 3 מים ואחד יין מתוק
2 כפות דבש
50 גרם חלבה
2 כוסות פצפוצי אורז
אופן הכנה
להערבב את כל החומרים חוץ מפצפוצי האורז
ומחמים במיקרו 30 שניות
ומערבבים את הפיצפוצים
מגשים במנגטים או אכלים לנישנוש מומלץ להגיש קר אחרי חצי שעה במקפיאי
כככהן, 5/24/2007 12:28:38 AM

לאתי...

את יכולה לחכות שהשוקולד יתקרר קצת(אבל שלא יתקשה) ואחר כך להוסיף את הקורנפלקס מור, 5/19/2007 9:45:22 PM

וואו!:O

זה יצא ממש ממש טעים!=]] יעל, 11/4/2006 6:36:12 PM

אבל הקורנפלקס הופך להיות רך

הקורנפלקס הופך להיות רך בגלל חום השוקולד, איך שומרים על הקראנצ'יות שלו? אתי, 7/17/2006 9:19:53 AM

איך זה צריך לצאת?

האם זה צריך לצאת דבוק, כלומר כשאני שמה בניירות הגשה , האם בכל ניר צריך לצאת גוש הוא לא... הדר, 3/27/2006 10:31:20 PM