מחברת המתכונים שלי

כאן תוכלו לשמור את המתכונים שאהבתם מתוך האתר, להוסיף את המתכונים המנצחים שלכם ולשתף גולשים אחרים.
בישולים ב-
הצטרפו למועדון החברים של אסם וקבלו את כל העדכונים לדואר שלכם

מחשבון המרה

  • מ"ל
  • כף
  • כוס
  • כפית
קינוחים

הפתעת קורנפלקס

מאת: שובל
דירוג הגולשים

מצרכים

-250 גרם שוקולד(אפשר גם לבן)
-50 גרם חמאה
-5 כוסות קורנפלקס רגיל(ללא תוספת סוכר)

אופן ההכנה

1.שוברים לקוביות את השוקולד

2.לוקחים סיר בינוני ושופכים אליו מים רותחים בערך עד החצי...,בתוך הסיר הגדול שמים סיר יותר קטן.(חשוב לא לשיפ אש גבוהה על ההתחלה,לפעול בעדינות ובזהירות)

3.לאחר זה,שמים את החמאה עד שהיא נמסה ורק אז את השוקולד,מערבבים עד שהשוקולד מתחיל להנמס.

4.תוך כדי המסת השוקולד שופכים את הקורנפלקס ומתחילים לערבב עד שלא רואים את הקורנפלקס הצהוב.

5.לוקחים את ההקורנפלקס המצופה ושמים בניירות הגשה(כמו של כדורי שוקולד) ושמים במקרר עד שמתקשה!

בתאבון!

שידרוגים:
-אפשר להוסיף גם אגוזי מלך חצויים
-אפשר להחליף את הקורנפלקס הרגיל ב"עוגי".
אהבתם את המתכון שתפו אותו בפייסבוק

דירוג הגולשים - הפתעת קורנפלקס

כיצד אתה מדרג את המתכון - הפתעת קורנפלקס?
דרג:

הצביעו: 503 גולשים     הדירוג:5
הוסף תגובה
שם
נושא/כותרת
תוכן

קורנפלקס..

ממש קל לעשות את זה..
תודה...
אא, 06/12/2013 17:07:26

אפשר גם במקרוגל

שמים חמאה במקרוגל עד שהיא נמסה ומוסיפים את השוקולד ומחזירים למקרוגל יע, 10/08/2012 00:21:32

מקווה שיצא טעים

יואוו אני מחכה שאבי יקנה לי שוקולד ואני יכין את זה כבר !! אני מכינה עוד מעט , 03/06/2012 18:14:43

אחלה מתכון

אחלה מתכון עמית , 01/05/2012 10:44:09

אחלה רעיון

מתאים לילדים קרין, 04/12/2011 01:03:08

יעיל

מבל וכי, 28/11/2011 20:09:54

תגובה לחולי

לא אן מרי אלא באן מארי שזה בישול על אדים או בסיר כפול. קטי, 24/11/2011 23:04:02

ללולי-

קודם כל המתכון מעולהה
ולא קוראים לזה "אן מארי" קורטים לזה "בן מארי" אז אם כותבים תגובה למתכון כדאי להיות מקצועים יותר!
סמיילית:), 09/09/2011 15:22:14

טיפ

ל"ניירות הגשה" קוראים בעגת האפייה מנז'טים. ולשיטה של סיר המסה בתוך סיר קוראים "אן מרי", אולי כדאי להשתמש במושגים מקצועיים יותר כשמפרסמים באתר. מקונדיטורית שביקרה כאן... לולי, 28/08/2011 20:42:44

אחד הטעימים

מי מיזמן רציתי לעשות את זה ולא ידעתי ת'מתכון זה ממש טיעם תודה על המתכון :) וואוו זה טעים, 15/04/2011 20:40:19

יפה

המתכון מאוד טוב ,
אני מכירה את המתכון לפני המון זמן ,
אבל כל הכבוד עדיין ! :]
מיכל, 21/03/2011 19:25:01

יאמי!

אנחנו מכינים כאלה במלא צבעים, חום חום כהה, לבן ולפעמים צבע מאכל! ענבר, 17/01/2011 17:43:10

הפתעות קורנפלקס............

טעים,אחלה,מעולה,את כל התארים הטובים...............:) הדר המלכה:), 03/01/2011 18:04:14

הפתעת קורנפלקס

אני הכנתי את העוגיות הללו , ואין מילים ממש טעים וקל להכנה
בהתחלה זה מאוד דליל
לאחר שזה במקרר זה הופך להיות קשה וכל החומרים נידבקים
כל הכבוד יישר כוח
שבת קסומה
לאה
לאה, 25/09/2010 17:21:59

המתכון הזה טעים?

אני לא יודע אם כדאי לנסות. יהונתן, 07/09/2010 20:49:14

אחלה

אחלה אתם חייבים לנסות אחד הטובים שיש זה מזה טעים אני הולך להכין עוד הרבה כאלה יאמיייייייייי עמנואל, 29/07/2010 17:57:12

מה כ"כ מיחוד בזה??

מי לא יודע להכין את זה??
זה לא כ"כ קשה וזה יוצא טעים!!
שיראל66, 23/07/2010 16:34:33

חייבים לנסות!!

לדעתי זה היה ממש טעים!!
מומלץ ביותר=)
שירה, 23/07/2010 16:31:32

טעים !

ילד מהכיתה שלי היה מביא את זה תמיד שאמאשלו הכינה טעים ביותר !!! :) .., 05/07/2010 15:56:11

אתם חייבים לנסות

יצא פשוט מושלם טעים, 17/06/2010 17:38:53

שיפורים ושידרוגים

ממיסים את השוקולד עם תחינה גולמית ו דבש(בכמויות שוות-כ 3 כפות) מוסיפים 50 ג"ר מרגרינה או חמה
תמצית רום , גרידת תפוז
5-6 ביסקויטים פתיבר שבורים
אגוזים שבורים
ניתן להוסיף חתיכות קטנות של ענבים

בסוף מוסיפים קורנפלקס או פצפוצי אורז
מסדרים מייד עם כפית בעטרות נייר מס
11/2-2
שומרים בפריזר בקופסא סגורה עד להגשה (לשמור היטב בפני הזוללים!)
ritadorf@gmail.com, 10/05/2010 14:44:08

תוספת

אפשר גם להוסיף לתערובת מעט חמאת בוטנים!
יוצא מ-ד-ה-י-ם!
אירית, 20/01/2010 16:04:00

עוד יותר פשוט 5 דק'!

חבילת שוקולד צ'יפס עם קצת שמן במיקרוגל לכמה דק' (להיזהר שלא יתקשה)

יוצא מהמיקרוגל, להוסיף מעט יין, לערבב עם הקורנפלקס, ולהקפיא במנג'טים.

5 דק' הכנה!
אירית, 20/01/2010 16:01:13

מתכון יותר קל ופשוט

אני ממיסה שוקולד במיקרוגל ואחרי זה מערבבת איתו את הקורנפלקס (אני מועכת אותו טיפה) ומכניסה למקרר יובל, 22/12/2009 20:26:37

מתכון הרבה יותר קל ופשוט

אני לוקת קורנפלקס טיפה מרסקת אותו מערבבת אותו עם שוקולד ושמה במנז'טים ולמקרר יותר קל ופשוט, 22/12/2009 19:24:38

עוגה

זה טעים מאודד! חנושוש, 04/11/2009 16:20:30

תוספת.

אני מוסיפה כף רום וחבילה דובדבנים
מסוכרים קצוצים.
יוצא מדהים.
פנינה ק., 18/10/2009 17:24:25

זה יצא מעולה?

לילי את צודקת!
בעיקבות התגובה שלך הכנתי את זה ,
אני אוהבת הכי בעולם קליק קורנפלקס
ואמרתי : אולי היא צודקת שווה לנסות!
הכנתי את העוגיות והן יצאו בדיוק כמו קליק ואפילו (!)יותר טוב.
זה עולה פחות כסף ויוצא יותר הרבה!
פ33ה! מי שלא מנסה,מפסיד!
עינת, 10/10/2009 20:52:59

זה כמו....

אתם מכירים את הקליק קונפלקס?
נכון הוא טעים ?
אז במקום לקנות אותו אם יכולים להכין את המתכון הזה הוא פצצה יוצא יותר הרבה ובידיוק אותו טעם של הקליק!
לילי, 09/10/2009 13:35:40

זה טעים!....

אחותי הגדולה ואחותי הקטנה הכינו את העוגיות מתי שחזרתי ידעתי שהם מכינים עוגיות פתחתי את המקרר ולקחתי עוגיה אהבתי את העוגיה היא ממש טעימה! עדי, 09/10/2009 13:33:36

נקודה למחשבה. אני מבקשת תיכנסו ותיקראו.

זה לא קשור למתכון אבל תחשבו על זה:
אני לא מדברת רק אל המתכון הזה.
אני מדברת על כל התכונים באתר.
תחשבו לפני שאתם מגיבים כך:
"הכל יצא לי דביק "
או: "זה יצא קשה"
אולי אתם אשמים ?
אולי אתם לא הכנתם טוב את המתכון?,
חשבתם על זה פעם??


נורית, 08/10/2009 11:36:32

כיף!!

היה לי כיף להכין את זה עם האחות הקטנה שלי!
היא נהנתה וגם אני!
אכלנו את זה אצל סבתא שלנו וכולם התלהבו!
ממולץ בחום!!
נועה, 05/10/2009 09:34:45

........

נשמע טעים נראה טעים וגם טעים שובל, 31/08/2009 15:20:50

הפתעת קורנפלקס...............

המתכון כל מאוד להכנה אני מאוד
מרוצה זה יצאה משגע
נדיה, 22/07/2009 16:45:16

שיפור קטן

אם שופכים את הקורנפלקס תוך כדי המסת השוקולד הוא לא קריספי וזה פחות טעים. אני עושה את זה אחרת, לוקחים קערה נוספת שמים בפנים את הקורנפלקס וקצת מפוררים אותו אבל שעדיין יהיו חתיכות גדולות ועל זה שופכים את השוקולד ומערבבים עם כף. זה ממש טעים ככה [=
נעם, 24/06/2009 11:18:43

מתכון?

אני לא הייתי קוראת לדבר הזה מתכון... זה לא בעיה להמיס חמאה עם שוקולד ולשפוף לשם קורנפלקס- אני לא קוראת לזה מתכון... אורית, 19/04/2009 14:53:27

עוגיות???? ממש לא טוב

הכנתי והקורנפלקס לא קרנצ'י, לי זה לא טעים בכלל, אני מקווה שהילדים שלי יאהבו את זה, למי שיש מתכון מוצלח יותר שירשום, אני עדיין מעדיפה כדורי שוקלד
לא לכעוס אבל באמת שזה לא משהו
מירי פורטל, 16/04/2009 22:09:28

הפתעות קורנפלקס

מתכון טעים מאוווווווווד... כדאי לנסות... מיסו, 11/04/2009 23:24:13

מתכון לעצלנים

אפשר לשטח את תערובת הקורנפלקס והשוקולד בתבנית לכסות בנילון נצמד ולקרר עד להתקשות ואז לשים במנז'טים או פשוט לאכול כמו חזירים מהתבניתתתתתתתתת...................................................... חיחיחיחיח......... סנופי, 12/03/2009 19:17:36

מה מיוחד פה?

זה אותו רעיו׳Ÿ בדיוק של פצפוצי אורז... אסתי, 27/01/2009 12:58:52

קורנפלקס תלמה הכי ב ע ו ל ם

אתי, 22/01/2009 19:56:41

למתכון נוסף:

מצרכים

-250 גרם שוקולד(אפשר גם לבן)
-50 גרם חמאה
-5 כוסות קורנפלקס רגיל(ללא תוספת סוכר)






אופן ההכנה

1.שוברים לקוביות את השוקולד

2.לוקחים סיר בינוני ושופכים אליו מים רותחים בערך עד החצי...,בתוך הסיר הגדול שמים סיר יותר קטן.(חשוב לא לשיפ אש גבוהה על ההתחלה,לפעול בעדינות ובזהירות)

3.לאחר זה,שמים את החמאה עד שהיא נמסה ורק אז את השוקולד,מערבבים עד שהשוקולד מתחיל להנמס.

4.תוך כדי המסת השוקולד שופכים את הקורנפלקס ומתחילים לערבב עד שלא רואים את הקורנפלקס הצהוב.

שפרה, 24/09/2008 17:36:39

איך להכין מתכון דומה ואפילו קל יותר!

כשהייתי קטנה עשיתי משהו דומה ויצא לי טעים מאוד.
ממיסים 200 גרם שוקולד חלב פרה.
מוסיפים קורנפלקס רגיל של תלמה (בלי סוכר) . מבחינת כמות - בערך שתי כוסות קורנפלקס - עד שרואים שכל קורנפלקס מצופה היטב בשוקולד.
לשטח בתבנית בגודל תבנית טוסטר אובן ולהכניס למקפיא לשעה-שעתיים.
להוציא ולהכניס למקרר ומתי שרוצים לוקחים סכין ושוברים חתיכה מהתענוג הזה. הילדים יאהבו את זה מאוד.
אני כילדה מאוד נהניתי גם להכין את זה וגם אח"כ לאכול את זה.
תהנו!
פזית, 10/12/2007 15:35:04

רק האמת

זה לא מש'ו...

זה כדור שוקולד אפ קורנפלקס...

וזה לא ממש חדש, אני מכינה את זה כל הזמן...!!
ליטל, 27/11/2007 01:19:49

קל וזמין

שרית, 09/11/2007 20:48:11

לא משהו... נחמד !

מאיוש, 21/09/2007 09:32:46

ללא חמאה

אפשר בהחלט בלי החמאה! מניסיון מנוסה, 11/09/2007 20:43:41

הפתעת קורנפלקס

איך מיכנים את זה ? שמנה, 13/08/2007 10:05:29

מתכון הרבה יותר טוב וטעם חלמי

3 כפות קקאו
4 כפות סוכר
2 כפות מחמאה
4 כפות מים או 3 מים ואחד יין מתוק
2 כפות דבש
50 גרם חלבה
2 כוסות פצפוצי אורז
אופן הכנה
להערבב את כל החומרים חוץ מפצפוצי האורז
ומחמים במיקרו 30 שניות
ומערבבים את הפיצפוצים
מגשים במנגטים או אכלים לנישנוש מומלץ להגיש קר אחרי חצי שעה במקפיאי
כככהן, 24/05/2007 00:28:38

לאתי...

את יכולה לחכות שהשוקולד יתקרר קצת(אבל שלא יתקשה) ואחר כך להוסיף את הקורנפלקס מור, 19/05/2007 21:45:22

וואו!:O

זה יצא ממש ממש טעים!=]] יעל, 04/11/2006 18:36:12

אבל הקורנפלקס הופך להיות רך

הקורנפלקס הופך להיות רך בגלל חום השוקולד, איך שומרים על הקראנצ'יות שלו? אתי, 17/07/2006 09:19:53

איך זה צריך לצאת?

האם זה צריך לצאת דבוק, כלומר כשאני שמה בניירות הגשה , האם בכל ניר צריך לצאת גוש הוא לא... הדר, 27/03/2006 22:31:20