מתכונים נפלאים לשנה החדשה
מתכונים מתוקים לקינוח גלידה קלים להכנה
הסוד החדש במטבח

מחברת המתכונים שלי

כאן תוכלו לשמור את המתכונים שאהבתם מתוך האתר, להוסיף את המתכונים המנצחים שלכם ולשתף גולשים אחרים.
בישולים ב-
הצטרפו למועדון החברים של אסם וקבלו את כל העדכונים לדואר שלכם

מחשבון המרה

  • מ"ל
  • כף
  • כוס
  • כפית
תוספות

זיתים מבושלים מאת שרה בר

מאת: שרה בר
דירוג הגולשים

מצרכים

הזיתים המקוריים שמתאימים לבישול , הם הזיתים שבורים שמורידים את החרצן .
אבל אפשר גם עם הזיתים המגולענים(חרוזית)

זיתים מבושלים:
1 קופסת זיתים מגולענים (קופסה כפולה מקופה רגילה).
לשפוך את המים , לשטוף ולבשל אותם במים 10 דק’ אחרי רתיחת המים ולסנן .
לעשות פעולה זו פעמיים .

1 קופסה פטריות שלמות
3 שיני שום שום קצוצים
1 כפית פפריקה
1 כפית פפריקה חריפה (לאוהבי החריף)
1 כפית שטוחה מלח
1 כפית כמון
1 כף שטוחה אבקת מרק טעם עוף
1 כף רסק עגבניות
שמן עד כיסוי דק תחתית הסיר
חופן כוסברה קצוצה
2 כוסות מים

אופן ההכנה

לשים בסיר שמן , שום , פפריקה ,מלח וכמון
לחמם את השמן עם התבלינים לערבב להוסיף מעט מים כדי שלא ישרף , ולהוסיף את הרסק עם אבקת המרק לערבב להוסיף את הזיתים והפטריות לערבב היטב שיספגו את הטעמים ו- להוסיף את המים לכסות את הסיר -ובישול של 45 דק’ בערך עד שרוב המים יתאדו .
בשלב זה להוסיף את הכוסברה ולבשל עוד 10 דק’ , להשאיר מעט רוטב .

בתאבון
אהבתם את המתכון שתפו אותו בפייסבוק

דירוג הגולשים - זיתים מבושלים

כיצד אתה מדרג את המתכון - זיתים מבושלים?
דרג:

הצביעו: 1 גולשים     הדירוג:5
הוסף תגובה
שם
נושא/כותרת
תוכן