מחברת המתכונים שלי

כאן תוכלו לשמור את המתכונים שאהבתם מתוך האתר, להוסיף את המתכונים המנצחים שלכם ולשתף גולשים אחרים.
בישולים ב-
הצטרפו למועדון החברים של אסם וקבלו את כל העדכונים לדואר שלכם

מחשבון המרה

  • מ"ל
  • כף
  • כוס
  • כפית
תוספות

זיתים מבושלים

מאת: שרה בר
דירוג הגולשים

מצרכים

הזיתים המקוריים שמתאימים לבישול , הם הזיתים שבורים שמורידים את החרצן .
אבל אפשר גם עם הזיתים המגולענים(חרוזית)

זיתים מבושלים:
1 קופסת זיתים מגולענים (קופסה כפולה מקופה רגילה).
לשפוך את המים , לשטוף ולבשל אותם במים 10 דק’ אחרי רתיחת המים ולסנן .
לעשות פעולה זו פעמיים .

1 קופסה פטריות שלמות
3 שיני שום שום קצוצים
1 כפית פפריקה
1 כפית פפריקה חריפה (לאוהבי החריף)
1 כפית שטוחה מלח
1 כפית כמון
1 כף שטוחה אבקת מרק טעם עוף
1 כף רסק עגבניות
שמן עד כיסוי דק תחתית הסיר
חופן כוסברה קצוצה
2 כוסות מים

אופן ההכנה

לשים בסיר שמן , שום , פפריקה ,מלח וכמון
לחמם את השמן עם התבלינים לערבב להוסיף מעט מים כדי שלא ישרף , ולהוסיף את הרסק עם אבקת המרק לערבב להוסיף את הזיתים והפטריות לערבב היטב שיספגו את הטעמים ו- להוסיף את המים לכסות את הסיר -ובישול של 45 דק’ בערך עד שרוב המים יתאדו .
בשלב זה להוסיף את הכוסברה ולבשל עוד 10 דק’ , להשאיר מעט רוטב .

בתאבון
אהבתם את המתכון שתפו אותו בפייסבוק

דירוג הגולשים - זיתים מבושלים

כיצד אתה מדרג את המתכון - זיתים מבושלים?
דרג:

הצביעו: 1 גולשים     הדירוג:5
הוסף תגובה
שם
נושא/כותרת
תוכן