מחברת המתכונים שלי

כאן תוכלו לשמור את המתכונים שאהבתם מתוך האתר, להוסיף את המתכונים המנצחים שלכם ולשתף גולשים אחרים.
בישולים ב-
הצטרפו למועדון החברים של אסם וקבלו את כל העדכונים לדואר שלכם

מחשבון המרה

  • מ"ל
  • כף
  • כוס
  • כפית
בשר

חזה עוף עם ירקות מוקפצים

מאת: שרה בר
דירוג הגולשים
חזה עוף עם ירקות מוקפצים

מצרכים

1/3 חבי נודלס לבשל במים כ- 5 דק’ ולסנן
1 בצל חתוך לרצועות
3 יח’ שניצלים (דפוקים קל)
2 גזר חתור לרצועות
1 קישוא גדול חתוך לרצועות
1 פלפל אדום חתוך לרצועות
1 פלפל ירוק חתוך לרצועות
1 פלפל צהוב חתוך לרצועות
2 גבעולי סלרי - הלבן חתוך גס העלים קצוצים
1/4 כרוב לבן חתוך דק

(כמובן שאפשר להוסיף נבטים , פטריות או כל ירק שאוהבים לפי שיקולכם )

שמן זית
1 כפית שטוחה מלח
1/2 כפית פלפל שחור
1/2 כפית אגוז מוסקט
1 כף שטוחה אבקת מרק עוף(לא חייב)
1 כפית פפריקה
1 כפית צ’ילי (פיקנטי למי שאוהב)
6 כפות רוטב סויה
1 כפית דבש
(אני מוסיפה גם מעט זנגוויל ומעט קנמון -אבל לא חייב)

אופן ההכנה

הכנה:
לשים שמן זית עד כיסוי תחתית הווק להוסיף את הבצל ולטגן קלות .
להוסיף את רצועות החזה עוף להקפיץ עד שינוי צבעם , להוסיף את הגזר להקפיץ כ- 2 דק’ ולאחר מכן להוסיף בהדרגה את שאר הירקות ולהקפיץ או לערבב בכף עץ לאחר שכל הירקות בווק כ- 5 -7 דק’ על האש להוסיף את הנודלס לערבב בכף עץ .
להוסיף את כל התבלינים לערבב ולהוריד מהאש .

בתאבון

אהבתם את המתכון שתפו אותו בפייסבוק

דירוג הגולשים - חזה עוף עם ירקות מוקפצים

כיצד אתה מדרג את המתכון - חזה עוף עם ירקות מוקפצים ?
דרג:

הצביעו: 297 גולשים     הדירוג:5
הוסף תגובה
שם
נושא/כותרת
תוכן

וואו!!! בדיוק מה שחיפשתי, מעולה??????

. איציק, 25/07/2014 15:40:58

מוקפץ הראשון שלי

פשוט נהדר!! רינה, 06/03/2014 16:09:56

עוף מוקפץ עם ירקות

אמת חבל על זמן משו מהסרטים הההה לואה, 06/03/2014 14:41:48

הילדים טרפו

מושלם לילי, 16/02/2014 14:17:27

מעולה!

המוקפץ הראשון שלי ויצא מעולה! טל, 22/01/2014 18:21:25

עוף מוקפץ

יצא פשוט טעים צהיינש, 13/12/2013 16:44:14

פשוט טעים!

יצא נהדר!! שמרית, 28/10/2013 15:34:13

קיץ

תודה מעולה יעל, 12/10/2013 14:04:25

יצא טעים

קליל ופשוט!!!! רחלי ק, 02/10/2013 20:50:05

ל25

שים לב שכתוב בהתחלה שצריך לבשל את הנודלס.. הדר, 19/09/2013 23:49:19

המרק עוף הרס! :(((

עד שסופסוף הכנתי מוקפץ אורה, 10/09/2013 19:38:41

מתכון מוצלח

מתכון פשוט וטעים כולם אהבו כרמל, 29/08/2013 11:31:55

?????

??? ????? ? ?? ??? ??????? ????:) ????, 03/08/2013 15:28:50

טעים

כולם פשוט טרפו את זה זה טעים רבקי יפה, 15/07/2013 13:15:36

על הפנים!!!

אבקת מרק וגם מלח? יצא גועל נפש לא טעים בכלל מימי, 03/06/2013 09:23:19

לדעתי האוז מוסקט עשה אותו מגעיל...אל תוסיפו(ל"ת)

נ, 08/03/2013 13:19:57

ל25

כתוב בהתחלה לבשל את הנודלס חמש דקית יובל, 31/01/2013 17:04:51

בורגול

אפשר גם עם בורגול רק להשרות במים רותחים לפני אלעד, 30/10/2012 20:35:39

אפשר להוסיף פסטה ?

אפשר להוסיף בפסטה ?
אם כן איך ואיך צריך לעשות מתי להוסיף ?
שיר, 21/08/2012 14:37:37

מוזר...

לא צריך לבשל את הנודלס לפני ? יוסי, 03/08/2012 12:52:52

יצא טוב לפעם הראשונה

הכנתי את המוקפץ פעם ראשונה לאחים שלי ויצא לי דווקא טוב חוץ מזה שהירקות בטעות נשרפו לי כי לא שמתי שמן בהתחלהה.. ליטל, 23/07/2012 14:20:42

יצא מעולההה :)

שרון, 05/06/2012 13:15:10

אני ילדה קטנה שאוהבת לבשל

זה טעים אני לא יודעת?
מישהו הכין את זה מתישהוא אני לא יודעת עם כדי לי להכין?
נועם, 17/05/2012 16:44:33

עוד שינוי קטן שעשיתי..

שמתי סילאן במקום דבש...יצא מדהים הייתי צריכה להכין עוד מוקפץ כי המשפחה פשוט לא הפסיקה לדבר על הטעם!! מאסטר שפית, 19/04/2012 10:45:22

שיפור

להכניס את הרצועות עוף למים חמים לכ-2 וחצי דקות ואחר כך לטגן דן גורמה, 12/02/2012 23:07:37

כמה שיפורים

הוספתי 3 שיני שום לבצל המטוגן, פטריות שמפיניון, נבטים, ופלפל חריף אדום אחד קצוץ.
וויתרתי על צ''ילי, אגוס מוסקט ומרק עוף.

יצא מעט חריף אך טעים!
אלכס, 28/01/2012 20:58:48

להיט ביותר

רק הסלרי לא קשור שם לכלום תוציאו תסלרי ותלקקו תעצבעות דורון שמעון, 02/01/2012 16:19:15

חייב נודלס??

חייב נודלס??????
או שאפשר פסטה דקה????
משה, 11/10/2011 19:26:57

טעים מאוד! תודה (:

שכחתי לקנות נודלס, אז הנחתי את התערובת על מצע אורז. יצא מעולה! רעבה, 26/04/2011 23:02:10

טעים מאוד- תודה.

עבדתי במסעדה תיאלנדית כמה שנים וזה ממש מזכיר את המתכון שהם היו מכינים! תודה!

הוספתי פלפל חריף כי אני לא יכולה בלי- יצא מצוין!
רתם, 15/03/2011 17:11:43

שאלה דחופה..

אפשר לוותר על מקלות הסלרי ולהוסיף במקומם כוסברה ? מאיה, 10/03/2011 07:06:33

מתכון ירקות מוקפצים עם רצועות עוף

המתכון מעולה ורד, 10/02/2011 13:44:47

פשוט, קל להכנה וטעים!!!!!!!

אבנר, 07/01/2011 14:44:57

מתכוון מעולה

היכנתי ויצא לי מדהים חגית, 22/11/2010 12:44:23

מעולה!

מירי, 19/10/2010 09:55:29

יופי של מתכון.


לאוהבי ירקות אפשר להגדיל כמות הירקות ופחות נודלס
אלונה, 03/04/2010 17:16:42

כייפי לכנה ויוצא כמו במסעדות!!!

אגב לא הוספתי זנגוויל, אגוז מוסקט וצ'ילי ובכ"ז יצא ממש טעים! שירן, 21/10/2009 18:39:35

לעצלנים כמוני-קל,מהיר ובאמת באמת טעים!!!

גליה רודיטי, 28/07/2009 05:13:13

מוקפץ מעוווווולה!!

שיחקת אותה זה ממש ממש ממש ממש טעייייים בתאל חדד, 13/07/2009 16:22:09

מעדן מלכים

קל להכנה טעים ונעים בפה מיקי, 17/04/2009 16:51:04

לא ברורה לי הכמות..

רק 3 שניצלים?
זה נשמע מעט מאד ביחס לירקות ולנודלס. אפשר פירוש?
מירי, 25/02/2009 12:58:10

טעים מאד

אהבתי מאד תודה. הי, 27/01/2009 18:00:13

המוקפץ של שרה

מוקפץ מעולה! מגי, 23/01/2009 08:39:17

מומלץ ביותר

קל להכנה , והכי חשוב טעים מאוד. יש לציין שזה מתכון ל-4 סועדים . איתן, 16/06/2008 19:17:46