מחברת המתכונים שלי

כאן תוכלו לשמור את המתכונים שאהבתם מתוך האתר, להוסיף את המתכונים המנצחים שלכם ולשתף גולשים אחרים.
בישולים ב-
הצטרפו למועדון החברים של אסם וקבלו את כל העדכונים לדואר שלכם

מחשבון המרה

  • מ"ל
  • כף
  • כוס
  • כפית
בשר

חזה עוף עם ירקות מוקפצים

מאת: שרה בר
דירוג הגולשים
חזה עוף עם ירקות מוקפצים

מצרכים

1/3 חבי נודלס לבשל במים כ- 5 דק’ ולסנן
1 בצל חתוך לרצועות
3 יח’ שניצלים (דפוקים קל)
2 גזר חתור לרצועות
1 קישוא גדול חתוך לרצועות
1 פלפל אדום חתוך לרצועות
1 פלפל ירוק חתוך לרצועות
1 פלפל צהוב חתוך לרצועות
2 גבעולי סלרי - הלבן חתוך גס העלים קצוצים
1/4 כרוב לבן חתוך דק

(כמובן שאפשר להוסיף נבטים , פטריות או כל ירק שאוהבים לפי שיקולכם )

שמן זית
1 כפית שטוחה מלח
1/2 כפית פלפל שחור
1/2 כפית אגוז מוסקט
1 כף שטוחה אבקת מרק עוף(לא חייב)
1 כפית פפריקה
1 כפית צ’ילי (פיקנטי למי שאוהב)
6 כפות רוטב סויה
1 כפית דבש
(אני מוסיפה גם מעט זנגוויל ומעט קנמון -אבל לא חייב)

אופן ההכנה

הכנה:
לשים שמן זית עד כיסוי תחתית הווק להוסיף את הבצל ולטגן קלות .
להוסיף את רצועות החזה עוף להקפיץ עד שינוי צבעם , להוסיף את הגזר להקפיץ כ- 2 דק’ ולאחר מכן להוסיף בהדרגה את שאר הירקות ולהקפיץ או לערבב בכף עץ לאחר שכל הירקות בווק כ- 5 -7 דק’ על האש להוסיף את הנודלס לערבב בכף עץ .
להוסיף את כל התבלינים לערבב ולהוריד מהאש .

בתאבון

אהבתם את המתכון שתפו אותו בפייסבוק

דירוג הגולשים - חזה עוף עם ירקות מוקפצים

כיצד אתה מדרג את המתכון - חזה עוף עם ירקות מוקפצים ?
דרג:

הצביעו: 307 גולשים     הדירוג:5
הוסף תגובה
שם
נושא/כותרת
תוכן

וואו!!! בדיוק מה שחיפשתי, מעולה??????

. איציק, 7/25/2014 3:40:58 PM

מוקפץ הראשון שלי

פשוט נהדר!! רינה, 3/6/2014 4:09:56 PM

עוף מוקפץ עם ירקות

אמת חבל על זמן משו מהסרטים הההה לואה, 3/6/2014 2:41:48 PM

הילדים טרפו

מושלם לילי, 2/16/2014 2:17:27 PM

מעולה!

המוקפץ הראשון שלי ויצא מעולה! טל, 1/22/2014 6:21:25 PM

עוף מוקפץ

יצא פשוט טעים צהיינש, 12/13/2013 4:44:14 PM

פשוט טעים!

יצא נהדר!! שמרית, 10/28/2013 3:34:13 PM

קיץ

תודה מעולה יעל, 10/12/2013 2:04:25 PM

יצא טעים

קליל ופשוט!!!! רחלי ק, 10/2/2013 8:50:05 PM

ל25

שים לב שכתוב בהתחלה שצריך לבשל את הנודלס.. הדר, 9/19/2013 11:49:19 PM

המרק עוף הרס! :(((

עד שסופסוף הכנתי מוקפץ אורה, 9/10/2013 7:38:41 PM

מתכון מוצלח

מתכון פשוט וטעים כולם אהבו כרמל, 8/29/2013 11:31:55 AM

?????

??? ????? ? ?? ??? ??????? ????:) ????, 8/3/2013 3:28:50 PM

טעים

כולם פשוט טרפו את זה זה טעים רבקי יפה, 7/15/2013 1:15:36 PM

על הפנים!!!

אבקת מרק וגם מלח? יצא גועל נפש לא טעים בכלל מימי, 6/3/2013 9:23:19 AM

לדעתי האוז מוסקט עשה אותו מגעיל...אל תוסיפו(ל"ת)

נ, 3/8/2013 1:19:57 PM

ל25

כתוב בהתחלה לבשל את הנודלס חמש דקית יובל, 1/31/2013 5:04:51 PM

בורגול

אפשר גם עם בורגול רק להשרות במים רותחים לפני אלעד, 10/30/2012 8:35:39 PM

אפשר להוסיף פסטה ?

אפשר להוסיף בפסטה ?
אם כן איך ואיך צריך לעשות מתי להוסיף ?
שיר, 8/21/2012 2:37:37 PM

מוזר...

לא צריך לבשל את הנודלס לפני ? יוסי, 8/3/2012 12:52:52 PM

יצא טוב לפעם הראשונה

הכנתי את המוקפץ פעם ראשונה לאחים שלי ויצא לי דווקא טוב חוץ מזה שהירקות בטעות נשרפו לי כי לא שמתי שמן בהתחלהה.. ליטל, 7/23/2012 2:20:42 PM

יצא מעולההה :)

שרון, 6/5/2012 1:15:10 PM

אני ילדה קטנה שאוהבת לבשל

זה טעים אני לא יודעת?
מישהו הכין את זה מתישהוא אני לא יודעת עם כדי לי להכין?
נועם, 5/17/2012 4:44:33 PM

עוד שינוי קטן שעשיתי..

שמתי סילאן במקום דבש...יצא מדהים הייתי צריכה להכין עוד מוקפץ כי המשפחה פשוט לא הפסיקה לדבר על הטעם!! מאסטר שפית, 4/19/2012 10:45:22 AM

שיפור

להכניס את הרצועות עוף למים חמים לכ-2 וחצי דקות ואחר כך לטגן דן גורמה, 2/12/2012 11:07:37 PM

כמה שיפורים

הוספתי 3 שיני שום לבצל המטוגן, פטריות שמפיניון, נבטים, ופלפל חריף אדום אחד קצוץ.
וויתרתי על צ''ילי, אגוס מוסקט ומרק עוף.

יצא מעט חריף אך טעים!
אלכס, 1/28/2012 8:58:48 PM

להיט ביותר

רק הסלרי לא קשור שם לכלום תוציאו תסלרי ותלקקו תעצבעות דורון שמעון, 1/2/2012 4:19:15 PM

חייב נודלס??

חייב נודלס??????
או שאפשר פסטה דקה????
משה, 10/11/2011 7:26:57 PM

טעים מאוד! תודה (:

שכחתי לקנות נודלס, אז הנחתי את התערובת על מצע אורז. יצא מעולה! רעבה, 4/26/2011 11:02:10 PM

טעים מאוד- תודה.

עבדתי במסעדה תיאלנדית כמה שנים וזה ממש מזכיר את המתכון שהם היו מכינים! תודה!

הוספתי פלפל חריף כי אני לא יכולה בלי- יצא מצוין!
רתם, 3/15/2011 5:11:43 PM

שאלה דחופה..

אפשר לוותר על מקלות הסלרי ולהוסיף במקומם כוסברה ? מאיה, 3/10/2011 7:06:33 AM

מתכון ירקות מוקפצים עם רצועות עוף

המתכון מעולה ורד, 2/10/2011 1:44:47 PM

פשוט, קל להכנה וטעים!!!!!!!

אבנר, 1/7/2011 2:44:57 PM

מתכוון מעולה

היכנתי ויצא לי מדהים חגית, 11/22/2010 12:44:23 PM

מעולה!

מירי, 10/19/2010 9:55:29 AM

יופי של מתכון.


לאוהבי ירקות אפשר להגדיל כמות הירקות ופחות נודלס
אלונה, 4/3/2010 5:16:42 PM

כייפי לכנה ויוצא כמו במסעדות!!!

אגב לא הוספתי זנגוויל, אגוז מוסקט וצ'ילי ובכ"ז יצא ממש טעים! שירן, 10/21/2009 6:39:35 PM

לעצלנים כמוני-קל,מהיר ובאמת באמת טעים!!!

גליה רודיטי, 7/28/2009 5:13:13 AM

מוקפץ מעוווווולה!!

שיחקת אותה זה ממש ממש ממש ממש טעייייים בתאל חדד, 7/13/2009 4:22:09 PM

מעדן מלכים

קל להכנה טעים ונעים בפה מיקי, 4/17/2009 4:51:04 PM

לא ברורה לי הכמות..

רק 3 שניצלים?
זה נשמע מעט מאד ביחס לירקות ולנודלס. אפשר פירוש?
מירי, 2/25/2009 12:58:10 PM

טעים מאד

אהבתי מאד תודה. הי, 1/27/2009 6:00:13 PM

המוקפץ של שרה

מוקפץ מעולה! מגי, 1/23/2009 8:39:17 AM

מומלץ ביותר

קל להכנה , והכי חשוב טעים מאוד. יש לציין שזה מתכון ל-4 סועדים . איתן, 6/16/2008 7:17:46 PM