מחברת המתכונים שלי

כאן תוכלו לשמור את המתכונים שאהבתם מתוך האתר, להוסיף את המתכונים המנצחים שלכם ולשתף גולשים אחרים.
בישולים ב-
הצטרפו למועדון החברים של אסם וקבלו את כל העדכונים לדואר שלכם

מחשבון המרה

  • מ"ל
  • כף
  • כוס
  • כפית
סלטים

חזרת

מצרכים

החזרת היא סוג של מבחן אומץ. קודם כל לסבתא שמכינה אותה (צריך משקפי מגן נגד האדים החריפים העולים בעת הגירור, וכבר נשמע על סבתות המשמישות את מסיכת האב"כ שלהן לצורך העניין) ושנית לסועדים: כמה חזרת תשים על הגפילטע? אם פחות מדי – לא יצאת גבר. אם יותר מדי – העלבת את סבתא ("מה, הגפילטע שלי לא טעים?!").

3 סלקים מבושלים ומקוררים
1 שורש חזרת במשקל 200 גרם
2 כפות חומץ
1 כף סוכר
מלח

אופן ההכנה

1. מקלפים את הסלקים ומגררים על הצד הדק של הפומפיה.
2. מקלפים את שורש החזרת ומגררים על הצד הדק של הפומפיה.
3. מערבבים בקערה את כל החומרים, טועמים ומתקנים תיבול.
4. שומרים בקירור בצנצנת אטומה היטב.

אהבתם את המתכון שתפו אותו בפייסבוק

דירוג הגולשים - חזרת

כיצד אתה מדרג את המתכון - חזרת?
דרג:

הצביעו: 3 גולשים     הדירוג:4
הוסף תגובה
שם
נושא/כותרת
תוכן