מחברת המתכונים שלי

כאן תוכלו לשמור את המתכונים שאהבתם מתוך האתר, להוסיף את המתכונים המנצחים שלכם ולשתף גולשים אחרים.
בישולים ב-
הצטרפו למועדון החברים של אסם וקבלו את כל העדכונים לדואר שלכם

מחשבון המרה

  • מ"ל
  • כף
  • כוס
  • כפית
סלטים

חמוצים

דירוג הגולשים

מצרכים


4 גזרים חתוכים לאורך - בערך 300 ג’
כרובית נקיה מחולקת לפרחים קטנים - כ-600 ג’
1 פלפל אדום גדול - 150 ג’
כרוב לבן חתוך גס - כק"ג.
2-3 מלפפונים ירוקים חתוכים כמו הגזר או באלכסון - 200 ג’
שיני שום ללא קליפה מראש שום שלם

אופן ההכנה:
* מרתיחים בסיר גדול מים וחומץ ביחס 1 על 1 (מתחילים עם 3 כוסות)
* מוסיפים על כל כוס מים 1 כף שטוחה תבלין בהרט לחמוצים
* מוסיפים 1 כף מלח גס
* כשהמים רותחים מכניסים קודם את הגזר והכרובית ל-2 דקות ואחר כך מוסיפים את הפלפל האדום לעוד דקה ובסוף את הכרוב והמלפפונין לעוד 2 דקות. לא יותר מ-5 דקות .
* מוציאים את הירקות למסננת גדולה ומשאירים עד שמתקרר.
* מסדרים בצנצנת זכוכית של 2 ליטר.
* מוסיפים את הנוזלים מהסיר שגם התקררו קצת.
* טועמים ומוסיפים תבלינים או מים לפי הטעם האישי.


ב ת י א ב ו ן !



לחצו על התמונה להגדלה

0% שומן !!!


מתכון מקורי, תמונה וחישבובים מאת: סילבי

אופן ההכנה


4 גזרים חתוכים לאורך - בערך 300 ג’
כרובית נקיה מחולקת לפרחים קטנים - כ-600 ג’
1 פלפל אדום גדול - 150 ג’
כרוב לבן חתוך גס - כק"ג.
2-3 מלפפונים ירוקים חתוכים כמו הגזר או באלכסון - 200 ג’
שיני שום ללא קליפה מראש שום שלם

אופן ההכנה:
* מרתיחים בסיר גדול מים וחומץ ביחס 1 על 1 (מתחילים עם 3 כוסות)
* מוסיפים על כל כוס מים 1 כף שטוחה תבלין בהרט לחמוצים
* מוסיפים 1 כף מלח גס
* כשהמים רותחים מכניסים קודם את הגזר והכרובית ל-2 דקות ואחר כך מוסיפים את הפלפל האדום לעוד דקה ובסוף את הכרוב והמלפפונין לעוד 2 דקות. לא יותר מ-5 דקות .
* מוציאים את הירקות למסננת גדולה ומשאירים עד שמתקרר.
* מסדרים בצנצנת זכוכית של 2 ליטר.
* מוסיפים את הנוזלים מהסיר שגם התקררו קצת.
* טועמים ומוסיפים תבלינים או מים לפי הטעם האישי.


ב ת י א ב ו ן !



לחצו על התמונה להגדלה

0% שומן !!!


מתכון מקורי, תמונה וחישבובים מאת: סילבי
אהבתם את המתכון שתפו אותו בפייסבוק

דירוג הגולשים - חמוצים

כיצד אתה מדרג את המתכון - חמוצים?
דרג:

הצביעו: 1 גולשים     הדירוג:5
הוסף תגובה
שם
נושא/כותרת
תוכן