מחברת המתכונים שלי

כאן תוכלו לשמור את המתכונים שאהבתם מתוך האתר, להוסיף את המתכונים המנצחים שלכם ולשתף גולשים אחרים.
בישולים ב-
הצטרפו למועדון החברים של אסם וקבלו את כל העדכונים לדואר שלכם

מחשבון המרה

  • מ"ל
  • כף
  • כוס
  • כפית
ראשונות

חצילים בפרמזן- אוריתוש

דירוג הגולשים

מצרכים

3 חצילים
ביצה
3 כפות חלב
חצי כוס פירורי לחם
שמן לטיגון
200 גרם גבינה צהובה בפרוסות
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת

לרוטב:
בצל בינוני
שן שום
חצי פלפל ירוק
3 כפות שמן
כפית קמח
100 גרם רסק עגבניות
כוס מים
מלח
פלפל שחור

אופן ההכנה

פורסים את החצילים לפרוסות דקות, (אין צורך לקלף), בוזקים מלח ומשהים 20 דקות. שוטפים אותם וסוחטים קלות.
טורפים את הביצה עם 3 כפות החלב, שמים את פרורי הלחם בצלחת. טובלים את החצילים בביצה ובפירורי הלחם ומטגנים בשמן משני הצדדים.
שמים את החצילים בתבנית פיירקס גדולה, על כל חציל שמים פרוסת גבינה צהובה ומכסים בפרוסת חציל נוספת

הכנת הרוטב: קוצצים את הבצל והשום ומטגנים בשמן,מוסיפים חתיכות קטנות של הפלפל הירוק, מוסיפים את הקמח ובוחשים שתי דקות. מוסיפים את רסק העגבניות וכוס המים. מבשלים 5 דקות.
יוצקים את הרוטב על כל כריכי החצילים, מפזרים גבינת פרמזן ואופים בחום בינוני חצי שעה.
אפשר להכין יום יומיים מראש ולחמם עם נייר אלומיניום.

אופן ההכנה

1
אהבתם את המתכון שתפו אותו בפייסבוק

דירוג הגולשים - חצילים בפרמזן- אוריתוש

כיצד אתה מדרג את המתכון - חצילים בפרמזן- אוריתוש?
דרג:

הצביעו: 1 גולשים     הדירוג:1
הוסף תגובה
שם
נושא/כותרת
תוכן