מחברת המתכונים שלי

כאן תוכלו לשמור את המתכונים שאהבתם מתוך האתר, להוסיף את המתכונים המנצחים שלכם ולשתף גולשים אחרים.
בישולים ב-
הצטרפו למועדון החברים של אסם וקבלו את כל העדכונים לדואר שלכם

מחשבון המרה

  • מ"ל
  • כף
  • כוס
  • כפית
דגים

חריימה מרוקאי

מאת: קטי וייס
דירוג הגולשים

מצרכים


מאת: קטי וייס

מצרכים:

8 חתיכות דג נסיכת הנילוס
כוסברה
מלח פלפל לפי טעם
לימון שלם
4 כפות רסק עגבניות
1.5 כוסות מים
5 שיני שום
פלפל אדום חריף
פפריקה חריפה/מתוקה
כפית קרוויאה (תבלין מרוקאי לדג)
כפית כמון
מעט שמן

אופן ההכנה

חותכים את הדג לחתיכות יפות מפזרים עליו חצי לימון סחוט ומעט מלח ומניחים בצד.

בסיר גדול מטגנים במעט שמן את שיני השום, לאחר מכן מוסיפים את הרסק ומערבבים.
מנמיכים את האש ומוסיפים מעל הרסק כפית כמון, כפית קרוויאה מלח פלפל שחור ופפריקה ופלפל חריף לפי הטעם. בוחשים את כל התבלינים ומוסיפים כוס וחצי מים.

משאירים לכמה דקןת על אש נמוכה ומערבבים בין לבין.

מניחים את הדגים ודואגים שיכסה את חתיכת הדג אותו רוטב אדום.

שכל הדגים מכוסות מפזרים מעל הסיר צרור כוסברה קצוצה ומניחים לבישול על אש נמוכה כעשר דקות נוספות.


ב ת א ב ו ן !!!
אהבתם את המתכון שתפו אותו בפייסבוק

דירוג הגולשים - חריימה מרוקאי

כיצד אתה מדרג את המתכון - חריימה מרוקאי?
דרג:

הצביעו: 43 גולשים     הדירוג:4
הוסף תגובה
שם
נושא/כותרת
תוכן

!!!!

חריימה זה במקור טריפולתאי חסוי , 20/11/2011 14:51:22

החריימה הוא תבשיל טריפוליטאי

קטי יקרה המתכון שאת נותנת כאן הוא מתכון טרופוליטאי לחלוטין, וכן השם חריימה, מבלי לפגוע בכבודו של הדג המרוקאי הטעים מאוד. אני, 24/03/2011 00:38:06

מרוקאי??

יקירתי חריימי הוא לא מתכון מרוקאי בכלל . את מתבלבלת יש דגים מרוקאיים עם הרבה שום ופלפלים , ויש חריימי טריפוליטאי/טוניסאי שהדגים רק ברוטב בלי רסק עגבניות בכלל. שוש, 27/03/2007 16:55:54