מחברת המתכונים שלי

כאן תוכלו לשמור את המתכונים שאהבתם מתוך האתר, להוסיף את המתכונים המנצחים שלכם ולשתף גולשים אחרים.
בישולים ב-
הצטרפו למועדון החברים של אסם וקבלו את כל העדכונים לדואר שלכם

מחשבון המרה

  • מ"ל
  • כף
  • כוס
  • כפית
דגים

טונה אדומה בעשבי תיבול

דירוג הגולשים

מצרכים

מצרכים לרוטב:
צרור פטרוזיליה קצוצה
צרור בזיליקום קצוץ
מעט רוזמרין
שני שיני שום קצוצות
2\1 כוס שמן זית
4\1 כוס מיץ לימון
4\1 כוס יין לבן חצי יבש
פלפל ומלח

אופן ההכנה

אופן הכנת הרוטב:
קוצצים בסכין את העשבים והשום.
בקערה מערבבים את העשבים הקצוצים עם שמן הזית, היין ומיץ הלימון.
מוסיפים פלפל ומלח לפי הטעם.
להכנת הדג משמנים מחבת לסטייקים חמה וצורבים את הדג לא יותר מדקה לכל צד.
מורידים את הדג מהמחבת לתבנית אפיה ויוצקים עליו את הרוטב שהכנו מראש.
מסיימים את הכנתו של הדג בתנור שחומם מראש ל200 מעלות, לא יותר משתי דקות.
מומלץ לאכול דג זה בדרגת מדיום ריר או להוסיף עןד כמה דקות ( 4- 5 ) בתנור.
אהבתם את המתכון שתפו אותו בפייסבוק

דירוג הגולשים - טונה אדומה בעשבי תיבול

כיצד אתה מדרג את המתכון - טונה אדומה בעשבי תיבול?
דרג:

הצביעו: 22 גולשים     הדירוג:4
הוסף תגובה
שם
נושא/כותרת
תוכן