מחברת המתכונים שלי

כאן תוכלו לשמור את המתכונים שאהבתם מתוך האתר, להוסיף את המתכונים המנצחים שלכם ולשתף גולשים אחרים.
בישולים ב-
הצטרפו למועדון החברים של אסם וקבלו את כל העדכונים לדואר שלכם

מחשבון המרה

  • מ"ל
  • כף
  • כוס
  • כפית
בשר

טורטיה ממולא במעורב

מצרכים




חב’ טורטיה (מוכרים כך ברשתי מזון)

מילוי:
400 גר’ כבד עוף חתוך לקוביות
400 גר’ לבבות
300 גרי טחולים
חופן פטרוזיליה+כוסברה קצוצים
1 בצל קצוץ
4 שיני שום קצוצים
מלח
פלפל שחור
כמון
שמן לטיגון

מעט מים+קמח לערבב כדי להדביק את העלי טורטיה
סלסה:

קופסא של עכבניות מרוסקות
או לגרר עגבניות טריות
1 פלפל חריף קצוץ
4-5 שיני שום כתוש
מלח
פלפל שחור
בזיליקום
מעט מאוד שמן
- לערבב הכל ואפשר לשים בצידי הטורטיה בצלחת או לצקת
מעל

אופן ההכנה

הכנת המילוי:
לטגן את הבצל , להוסיף את השום והלבבות ולערבב אחרי 5 דקות להוסיף את הכבדים והטחולים ולערבב .להוסיף את התבלינים והירק ולהמשיך לערבב
על להבה נמוכה כ 15 דקות או עד שנראה לך מוכן .
במידה ונראה לך יבש מידיי ועומד להדבק למחבט , אפשר להוסיף מעט מים .
להוריד מהאש ולצנן .
לקחת טורטיה לשים מהמעורב בשליש העליון מהמעורב למרוח מסביב לטורטיה בדבק שהכנו (קמח ומים) ולגלג צמוד .
להניח אותם בתבנית אחת לייד השניה ולהכניס לתנור חם 200 מעלות ל 5 דקות סמוך להגשה .
להניח כל טורטיה במרכס הצלחת ולקשט עם הסלסה עם עלי של פטרוזיליה או בזיליקום



אהבתם את המתכון שתפו אותו בפייסבוק

דירוג הגולשים - טורטיה ממולא במעורב

כיצד אתה מדרג את המתכון - טורטיה ממולא במעורב ?
דרג:

הצביעו: 15 גולשים     הדירוג:4
הוסף תגובה
שם
נושא/כותרת
תוכן

חסר הרבה דברים במתכון .

חסר המון תבלינים איפשר להוסיף גם צ'ילי מתוק מעל הטורטיה בנוסף לפפריקה , ומעט תבלין לפרגית לקשט בעזרת עלי נענע או רוזמרין . דקל בן שאנן , 08/10/2009 23:36:20