מחברת המתכונים שלי

כאן תוכלו לשמור את המתכונים שאהבתם מתוך האתר, להוסיף את המתכונים המנצחים שלכם ולשתף גולשים אחרים.
בישולים ב-
הצטרפו למועדון החברים של אסם וקבלו את כל העדכונים לדואר שלכם

מחשבון המרה

  • מ"ל
  • כף
  • כוס
  • כפית
קינוחים

טירמיסו מאולתר ללא ביצים שלי בתאבון

מצרכים

טיראמיסו מאולתר בלי ביצים בבקשה ועם טיפ שיכול לבוא בימקום א.סוכר


מיצרכים
קופסה גדולה של ביסקוטי [זאתן בטוח מכירות הן דומות לעוגיות שנותנים לתינוק אבל יותר עבה]
קופסה של מסקרפונה [250\200 גר]
ושתי מכלים של שמנת להקצפה [20 ממל כל מיכל זה מה שאני שמה אין לי מושג מה מישקל המכלים בארץ..סליחה]
חצי כוס אבקת סוכר מנופה \ או לי לא היה אז פשוט הוספתי חלב ממותק של נסלה[בשפוררת וזה לפי טביעת עין ומתיקות]
כף גדולה של נס קפה מומסת ב2 כוסות מים חמים חמים.

אופן ההכנה
להקציף את השמנת עד לקבלת קצפת קשה ועמידה
לערבב את המסקרפונה עם אבקת הסוכר המנופה טוב טוב [או חלב הנסלה]
להוסיף את המסקרפונה לקצפת ולערבב בעדינות עד שהכל נעלם ומיתערבב טוב . ליטעום עם חסר סוכר או החלב הממותק.
להכין תבנית זכוכית מלבנית או מרובעת
ליטבול את הביסקוטי רק צד אחד בקפה החם ולסדר בתבנית
ליגמור לסדר שיכבה ראשונה לימרוח מעל חלק מהקרם
ולחזור על הפעולה עד שלא נישאר יותר ביסקוטי ולסיים עם קרם.
[עלה לי רעיון הרגע בפעם הבאה אני ישים בין השכבות מעל הקרם דובדובנים מסוכרים ואז אפשר להפחית מהסוכר בקרם רעיון לא]
לסנן מעל אבקת קקאו טובה ולשים כמה שיותר זמן במקרר אני הכנתי אותה ליקראת הצהרים והשארתי אותה עד הערב במקרר מעולה ממש מעולה.
אגב לכסות אותה בניילון שנידבק טוב.
לבריאות תהנו.

אופן ההכנה

טיראמיסו מאולתר בלי ביצים בבקשה ועם טיפ שיכול לבוא בימקום א.סוכר


מיצרכים
קופסה גדולה של ביסקוטי [זאתן בטוח מכירות הן דומות לעוגיות שנותנים לתינוק אבל יותר עבה]
קופסה של מסקרפונה [250\200 גר]
ושתי מכלים של שמנת להקצפה [20 ממל כל מיכל זה מה שאני שמה אין לי מושג מה מישקל המכלים בארץ..סליחה]
חצי כוס אבקת סוכר מנופה \ או לי לא היה אז פשוט הוספתי חלב ממותק של נסלה[בשפוררת וזה לפי טביעת עין ומתיקות]
כף גדולה של נס קפה מומסת ב2 כוסות מים חמים חמים.

אופן ההכנה
להקציף את השמנת עד לקבלת קצפת קשה ועמידה
לערבב את המסקרפונה עם אבקת הסוכר המנופה טוב טוב [או חלב הנסלה]
להוסיף את המסקרפונה לקצפת ולערבב בעדינות עד שהכל נעלם ומיתערבב טוב . ליטעום עם חסר סוכר או החלב הממותק.
להכין תבנית זכוכית מלבנית או מרובעת
ליטבול את הביסקוטי רק צד אחד בקפה החם ולסדר בתבנית
ליגמור לסדר שיכבה ראשונה לימרוח מעל חלק מהקרם
ולחזור על הפעולה עד שלא נישאר יותר ביסקוטי ולסיים עם קרם.
[עלה לי רעיון הרגע בפעם הבאה אני ישים בין השכבות מעל הקרם דובדובנים מסוכרים ואז אפשר להפחית מהסוכר בקרם רעיון לא]
לסנן מעל אבקת קקאו טובה ולשים כמה שיותר זמן במקרר אני הכנתי אותה ליקראת הצהרים והשארתי אותה עד הערב במקרר מעולה ממש מעולה.
אגב לכסות אותה בניילון שנידבק טוב.
לבריאות תהנו.
אהבתם את המתכון שתפו אותו בפייסבוק

דירוג הגולשים - טירמיסו מאולתר ללא ביצים שלי בתאבון

כיצד אתה מדרג את המתכון - טירמיסו מאולתר ללא ביצים שלי בתאבון?
דרג:

הצביעו: 1 גולשים     הדירוג:5
הוסף תגובה
שם
נושא/כותרת
תוכן

טרמיסו ללא ביצים

יעל, 21/05/2012 19:51:21