מחברת המתכונים שלי

כאן תוכלו לשמור את המתכונים שאהבתם מתוך האתר, להוסיף את המתכונים המנצחים שלכם ולשתף גולשים אחרים.
בישולים ב-
הצטרפו למועדון החברים של אסם וקבלו את כל העדכונים לדואר שלכם

מחשבון המרה

  • מ"ל
  • כף
  • כוס
  • כפית
חגים ומועדים

כופתאות קמח מצה - קְנֵיידְלַעךְ

מצרכים

כוס מים רותחים
1 כוס קמח מצה
¼ חבילת מרגרינה נמסה
מעט אבקת פלפל שחור
מעט מלח
3 ביצים
3 כפות אבקת מרק עוף פרווה

אופן ההכנה

לשפוך כוס מים רותחים על כוס קמח מצה ולערבב.
להוסיף ¼ חבילת מרגרינה נמסה, מעט אבקת פלפל שחור ומעט מלח ולערבב.
להוסיף 3 ביצים ולערבב.
ליצור כדורים בידיים רטובות, ולבשל על אש בינונית כעשרים דקות, בסיר מים עם אבקת מרק פרווה לפי הטעם, או מרק עוף.

מגישים חם, בתוך מרק פרווה או מרק עוף.

אהבתם את המתכון שתפו אותו בפייסבוק

דירוג הגולשים - כופתאות קמח מצה - קְנֵיידְלַעךְ

כיצד אתה מדרג את המתכון - כופתאות קמח מצה - קְנֵיידְלַעךְ?
דרג:

הצביעו: 5258 גולשים     הדירוג:5
הוסף תגובה
שם
נושא/כותרת
תוכן

קניידלך

יש מתכון יותר טוב לקניידלך חפשו אותו ממממממממישהי, 26/03/2013 11:05:32

קניידלך

למה לשים בקניידלך מרגרינה ,הרי פי אלף יותר טוב ובריא לשים שמן קנולה כ-1/4 כוס. לדעתי לשים כלכך הרבה אבקת מרק לכוס אחת קמח חצה זה יותר מידי דפנה, 31/03/2012 23:23:13

איכס

מרגרינה לא נכנסת אלי הביתה כופתאות קמח מצה, 25/03/2012 09:46:18

וריאציה

אפשר להחליף המרגרינה ב- 1/3 כוס שמן. להוסיף 2 ביצים במקום 3, ולהקציף את את החלבונים. אם מקציפים את החלבונים הקניידלעך יוצאים ממש אוויריירים. כפית מלח ו1/2 כפית פלפל שחור רננה, 22/04/2011 23:47:57

כופתאות קמח מצה

הכי נכון להכין זה עם שמן ולתת לעיסה לנוח חצי שעה ולבשל בסיר מכוסה או במרק ואז הכופתאות תופחות laurel, 15/04/2011 13:51:36

קניידלך של אודטה

מכל מתכוני הקניידלך שניסיתי המתכון של אודטה דנין הוא המוצלח ביותר אפרים, 15/02/2011 20:44:19

המרגרינה מיותרת לחלוטין.

דריה., 21/11/2010 20:14:04

חולה על קניידלך

אני ספרדיה מזרחית גאה, חמותי שתחיה לימדה אותי להכין ומאז זה תפקידי בליל הסדר,,, כשמכינה זוללת כמויות בלתי נתפסות של קניידלך !!! שממית, 11/10/2010 23:28:20

קינדלעך

רך נורא דנה, 06/08/2010 19:37:56

מתכון של אמא

כוס מי ברז כף שמן ביצה מלח פלפל שחור לטרוף ביחד
להוסיף קמח מצות עד לקבלת מירקם יפה לא נוזלי ולא קשה
לתת לעיסה לנוח ב5 דקות ולבשל במים רותחים שיש בהם מעט שמן ומלח
להוציא אחרי שהם צפים
בתאבון
משה, 08/07/2010 13:46:06

מרגרינה

מדוע ממשיכים לתת מתכונים עם מרגרינה כשברור לכל בר דעת שמרכיבי המרגרינה הם אסון בריאותי מימדרגה ראשונה ואם בכל זאת תנו באותו מתכון תחליף של שמן או חמאה עם המישקל הרצוי למתכון
תודה מראש
לאה
לאה, 22/06/2010 08:15:04

יצא טעים תודה :]

בתאלי :], 07/04/2009 13:04:59

הצעות לשיפור:

אני מכינה קניידעלך בשיטה דומה (לפי מתכון שגיל חובב הכין בערוץ 2 לפני כמה שנים). במקום מרגרינה אפשר לשים שמן, אפשר בהחלט לוותר על א. מרק ולהחליף במלח ובפלפל שחור. פיה קסומה, 26/03/2009 22:02:10

שידרוג

לקצוץ בצל לטגן ,ולהוסיף לעיסה, לקצוץ חופן פטרוליה ולהוסיף, זה נותן טוויסט מעניין וטעים לתוצאה.. ע. עוז, 22/03/2009 00:07:04

כופתאות לפסח

לעיסה להוסיף חבילה בצל מטוגן וללוש- נפלא תמי, 17/03/2009 13:15:49

קניידלך-לכסות?

האם בזמן הבישול יש לכסות הסיר? לאה, 17/03/2009 11:07:02

קנידעלך

לא מוצלח במיחד חוזרת למתכון המשפחתי פינטו, 07/03/2009 13:43:57

קניידעלעלך....

מה פתאום 3 ביצים...כוס וחצי קמח מצה+לערבב עם מים חמים לאט עד שמקבלים עיסה די אחידה, להוסיף מלח ,פלפל, לקרר מעט את התערובת, ואז לשים 2 ביצים ולערבב בקלילות. להשהות כ-1/2 שעה. להרטיב את הידיים לעשות כדורים לא גדולים, ולשים במים רותחים מהולים בכף 1 מלח. כשכדורים צפים כ-7 דקות בערך להוציא מהמים. כשכדורים בתוך הסיר יש להנמיך את האש כדי שהמים לא ירתחו. רחלה, 04/09/2008 08:02:45

יצא רך נורא

יצא רך וממש לא טעים איריס, 08/06/2008 11:24:50

קניידלעך

יצא מצויין כל הכבוד טל, 23/04/2008 20:33:49