מחברת המתכונים שלי

כאן תוכלו לשמור את המתכונים שאהבתם מתוך האתר, להוסיף את המתכונים המנצחים שלכם ולשתף גולשים אחרים.
בישולים ב-
הצטרפו למועדון החברים של אסם וקבלו את כל העדכונים לדואר שלכם

מחשבון המרה

  • מ"ל
  • כף
  • כוס
  • כפית
ראשונות

כרובית אפויה

מאת: ציפורן
דירוג הגולשים

מצרכים

1 כרובית רחוצה מופרדת לפרחים
2 כפות אבקת מרק בצל
2כפות שמן זית
1 שקית קוקי

אופן ההכנה

אופן הכנה:
להכניס לשקית את כל המצרכים לקשור ולנער שהכל יכוסה
בשמן ובאבקת המרק. להכניס לתנור בערך 20 דקות
עד שמתחיל להזהיב.
ללא ריח בבית ונחטף
אהבתם את המתכון שתפו אותו בפייסבוק

דירוג הגולשים - כרובית אפויה

כיצד אתה מדרג את המתכון - כרובית אפויה?
דרג:

הצביעו: 40 גולשים     הדירוג:4
הוסף תגובה
שם
נושא/כותרת
תוכן

טעים

נשמע. טעים טעים, 29/12/2011 11:35:11

שידרוש יותר טעים

לאחר הרתחת הכרובית לחתוך לפלחים למרוח כף וחצי מיונז וכף וחצי אבקת מרק בצל לפזר מלח ופלפל ולאפות עד להשחמה הילה, 30/11/2011 01:32:32

כמה מעלות???

לי, 28/09/2011 15:32:15

הערה

למה לא מצוין בכמה מעלות לאפות את התבשיל? לימור עדין, 28/05/2008 22:37:39

יותר טעים עם מיונז

אפשר גם לשים בניילון נצמד
לעטוף את הכרובית במיונז ולשים אבקת מרק בצל
17 דקות במיקרוגל וזה מוכן
אורטל, 15/02/2006 11:45:20