מחברת המתכונים שלי

כאן תוכלו לשמור את המתכונים שאהבתם מתוך האתר, להוסיף את המתכונים המנצחים שלכם ולשתף גולשים אחרים.
בישולים ב-
הצטרפו למועדון החברים של אסם וקבלו את כל העדכונים לדואר שלכם

מחשבון המרה

  • מ"ל
  • כף
  • כוס
  • כפית
תוספות

כרובית מטוגנת

מאת: tshila
דירוג הגולשים
כרובית מטוגנת

מצרכים

פשוט טעים!!! פשוט להכנה!!!

חצי כרובית לבנה- (הכמות לפי מס’ הסועדים.. )
1. ביצה
שמן לטיגון- כרבע כוס
חצי כפית פפריקה מתוקה
חצי כפית אבקת שום (למשקיענים 3 שיני שום כתוש)
חצי כפית מלח (למים שמרתיחים)
רבע כפית מלח (לביצה)
חופן כוסברה קצוץ דק
מעט פלפל לבן/ שחור מה שבא..
פירורי לחם (כמות שתספיק לכמות הכרובית..)


אופן ההכנה

מרתיחים מים בסיר עם חצי כפית מלח ומוסיפים את הכרובית.
לאחר כ- 20- 15 דקות בודקים בעזרת מזלג שהיא התרככה אך לא מידי.. ( צריך שתישאר עדיין יציבה) מוציאים מהסיר ומניחים במסננת ליציאת הנוזלים כ- 5 דקות.
בינתיים לוקחים ביצה, מערבבים אותה היטב ומוסיפים את הפפריקה המתוקה, אבקת שום, רבע כפית מלח, כוסברה ופלפל לבן. מערבבים מעט..

נחזור לכרובית.. מפרידים את הכרובית לחלקים קטנים יותר כ- 3 פרחים בכל חלק עם הגבעולים. טובלים אותם בביצה, ולאחר מכן בפרורי לחם ומטגנים על מחבת בשמן חם במשך כדקה וחצי עד שהביצה שעוטפת את הכרובית משחימה.. הופכים לצד השני וממשיכים לטגן עוד דקה. מוציאים מהאש ומניחים על נייר סופג.
ב-ת-א-ב-ו-ן!!!
אהבתם את המתכון שתפו אותו בפייסבוק

דירוג הגולשים - כרובית מטוגנת

כיצד אתה מדרג את המתכון - כרובית מטוגנת?
דרג:

הצביעו: 12 גולשים     הדירוג:4
הוסף תגובה
שם
נושא/כותרת
תוכן

טעים

לא הספקתי להוציא מהמחבת והילדים ובעלי טרפו רבקי, 29/10/2013 20:12:55

מצויין עם טחינה

מומלץ מאוד לאכול את הכרובית המטוגנת עם טחינה אמיתית (לא מוכנה מהסופר)...
משדרג את המנה...
אור, 22/06/2011 11:26:48

היכנסו..

אפשר לגוון בצבעים ובנוסף לכרובית הלבנה, לעשות אותו דבר עם כרובית ירוקה.. פשוט מעדן!!!!

* הערה: במצרכים למעלה כתוב רבע כפית מלח למיים שמרתיחים.. אז זה כמו שכתוב באופן ההכנה- חצי כפית מיים להרתחה..
tshila, 12/04/2011 10:51:57