מחברת המתכונים שלי

כאן תוכלו לשמור את המתכונים שאהבתם מתוך האתר, להוסיף את המתכונים המנצחים שלכם ולשתף גולשים אחרים.
בישולים ב-
הצטרפו למועדון החברים של אסם וקבלו את כל העדכונים לדואר שלכם

מחשבון המרה

  • מ"ל
  • כף
  • כוס
  • כפית
ילדים

לזניה בשרית

מתכון גולשים
דירוג הגולשים
לזניה בשרית

מצרכים

250 גרם בשר בקר טחון
ראש סלרי מגורר
2 גזרים מגוררים
בצל גדול קצוץ דק מאוד
1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה
4 שיני שום כתושות
עגבניות מיובשות
1/4 כוס סולת
שמן לטיגון
מלח
עלי לזניה

לרוטב: כף אבקת מרק עוף
קופסת עגבניות מרוסקות (800 גרם)


אופן ההכנה

1. בווק מחממים שמן ומטגנים את הבצל עד שהוא שקוף, מוסיפים שום, שורש סלרי וגזרים, מטגנים מספר דקות, מוסיפים את הבשר ומטגנים תוך ערבוב עד שמשתנה הצבע, מוסיפים את הפטרוזיליה, הסולת עגבניות מיובשות לפי טעם ומעט מלח ומטגנים עוד מספר דקות, מורידים מהאש.

2. מכינים את הרוטב: מערבבים כף אבקת מרק עוף עם חצי כוס מים רותחים ומוסיפים לעגבניות המרוסקות.

3. משמנים תבנית ומסדרים שכבה של עלי לזניה (ללא צורך בבישול) עליה שכבת רוטב ושכבת בשר עד שנגמר הבשר. השכבה האחרונה בתבנית צריכה להיות רוטב.

4. אופים ב-180 מעלות במשך 50 דקות.


אהבתם את המתכון שתפו אותו בפייסבוק

דירוג הגולשים - לזניה בשרית

כיצד אתה מדרג את המתכון - לזניה בשרית?
דרג:

הצביעו: 50 גולשים     הדירוג:4
הוסף תגובה
שם
נושא/כותרת
תוכן

יצא מעולה

במקום בשר בקר השתמשתי ב500 גרם בשר טחון: 1/2 עוף ו-1/2 הודו
ויצא פשוט מעולה
שרון, 07/04/2008 20:46:59

למה סולת?

למה סולת? אמילי, 03/12/2006 10:28:09

אבל לא טעים

ככה לא עושים לזניה. זה כמו שאיטלקי עושה מרק קובה fabio, 01/12/2006 12:53:50

נשמע נחמד

דינה, 26/05/2006 15:54:26