מחברת המתכונים שלי

כאן תוכלו לשמור את המתכונים שאהבתם מתוך האתר, להוסיף את המתכונים המנצחים שלכם ולשתף גולשים אחרים.
בישולים ב-
הצטרפו למועדון החברים של אסם וקבלו את כל העדכונים לדואר שלכם

מחשבון המרה

  • מ"ל
  • כף
  • כוס
  • כפית
פסטה

לזניה בשרית שלי

מצרכים

מתכון מושלם לכל המשפחה
קופסה של עלי לזניה
500 ג בשר טחון
בצלצלי אשלוט קצוצים דק
קופסה של עגבניות מרוסקות ולא רסק עגבניות אלה עגבניות חתוכות
וקופסת רוטב עגבניות של אוסם או קנור
שום אגוז מוסקט מלח פלפל לבן
לגבי עלי הלזין יש לי טיפ שטבח איטלקי נתן ואני ניסיתי וזה נהדר
אז להרתיח מים חמים להכין כמה עלי לזניה לפזר אותם בתוך תבנית די גדולה כדי שלא יגעו אחד בשני לישפוך מים רותחים מעל לחכות כמה ד והם רכות מספיק בכדי להניח בתבנית חסינת חום שתכיל את הלזניה
אני בנתיים מכינה את המילוי מטגנת את הבצלצלים עד לשקיפות מוסיפה את העגבניות החתוכות מהקופסה והרוטב מערבבת מעט מוסיפה מעט סוכר כדי להוריד מהחומציות של העגבניות לאחר מכן את התבלינים
ובסוף את הבשר מערבבת כדי שלא יווצרו גושים לחסות ולבשל על אש קטנה30 ד בערך צריך שיהיה הרבה רוטב ולא יבש אם אתם לא שומרי כשרות ניתן להוסיף לרוטב שמנת וגבינה פארמזן לסיום
לקחת את העלים הרכים לשים בתנית מלבנית לי ניכנס 3 עלים וחצי צמודים
שמה מעל כמות בשר ושוב שורה של עלי לזניה רכים ושוב בשר ולהמשיך עד שמסיימים עם הבשר מפזרים מעל פרורי לחם ומכניסים לתנור בחום של 180 מ לשעה בערך אני עוטפת את התבנית עם נייר כסף
מעולה קל ולא מסובך לבריאות שונטל

אופן ההכנה

מתכון מושלם לכל המשפחה
קופסה של עלי לזניה
500 ג בשר טחון
בצלצלי אשלוט קצוצים דק
קופסה של עגבניות מרוסקות ולא רסק עגבניות אלה עגבניות חתוכות
וקופסת רוטב עגבניות של אוסם או קנור
שום אגוז מוסקט מלח פלפל לבן
לגבי עלי הלזין יש לי טיפ שטבח איטלקי נתן ואני ניסיתי וזה נהדר
אז להרתיח מים חמים להכין כמה עלי לזניה לפזר אותם בתוך תבנית די גדולה כדי שלא יגעו אחד בשני לישפוך מים רותחים מעל לחכות כמה ד והם רכות מספיק בכדי להניח בתבנית חסינת חום שתכיל את הלזניה
אני בנתיים מכינה את המילוי מטגנת את הבצלצלים עד לשקיפות מוסיפה את העגבניות החתוכות מהקופסה והרוטב מערבבת מעט מוסיפה מעט סוכר כדי להוריד מהחומציות של העגבניות לאחר מכן את התבלינים
ובסוף את הבשר מערבבת כדי שלא יווצרו גושים לחסות ולבשל על אש קטנה30 ד בערך צריך שיהיה הרבה רוטב ולא יבש אם אתם לא שומרי כשרות ניתן להוסיף לרוטב שמנת וגבינה פארמזן לסיום
לקחת את העלים הרכים לשים בתנית מלבנית לי ניכנס 3 עלים וחצי צמודים
שמה מעל כמות בשר ושוב שורה של עלי לזניה רכים ושוב בשר ולהמשיך עד שמסיימים עם הבשר מפזרים מעל פרורי לחם ומכניסים לתנור בחום של 180 מ לשעה בערך אני עוטפת את התבנית עם נייר כסף
מעולה קל ולא מסובך לבריאות שונטל
אהבתם את המתכון שתפו אותו בפייסבוק

דירוג הגולשים - לזניה בשרית שלי

כיצד אתה מדרג את המתכון - לזניה בשרית שלי?
דרג:

הצביעו: 50 גולשים     הדירוג:4
הוסף תגובה
שם
נושא/כותרת
תוכן

לא ממש קל

לזניה זה משהו שצריך להיות קל ופשוט ואם זה לא אז מסתבכים! מתכון קשה!
נ, 27/06/2011 17:18:12

לזניה בשרית

נשמע קל טעים.אבשל אותה להיום בערב.בתאבון לכולם ביטון יפעת, 17/06/2011 07:51:37

הולכת לנסות היום

מקווה שהמתכון מוצלח שני, 23/04/2010 18:32:27

מתכון לא ידידותי

רשימת המצרכים לא ברורה ויש עירבוב בין המצרכים ואופן ההכנה נדב, 19/03/2010 10:10:53

האם

האם זה הולך גם עם בצק פילו מירי, 09/11/2009 12:55:20

תודה

אכן נשמע טוב אנסה בימים הקרובים
.יש לי חבר שופטים ואלה הילדים שלי ובת זוגתי.
שי בו, 02/11/2009 19:36:27

מתכוני לזניה

מתכון ממש מוצלח לעשיית לזניה אטלקית שמחתי להביט ולילמוד תודה שונטל :> ליאן עמור, 06/08/2009 23:18:30

לזניה בשרי של שונטל...

מומלצת בחום ממש טעימה ... לינדה, 03/03/2006 13:30:33