מחברת המתכונים שלי

כאן תוכלו לשמור את המתכונים שאהבתם מתוך האתר, להוסיף את המתכונים המנצחים שלכם ולשתף גולשים אחרים.
בישולים ב-
הצטרפו למועדון החברים של אסם וקבלו את כל העדכונים לדואר שלכם

מחשבון המרה

  • מ"ל
  • כף
  • כוס
  • כפית
חגים ומועדים

לזניה פשוטה וטעימה

מצרכים

עלי לזניה ללא בישול
3 קוטג’ 5% או 9%
3 ביצים
חבילה קטנה של רסק עגבניות
שן שום כתושה
מעט אורגנו / בזיליקום
מלח/ פלפל שחר לפי הטעם
100 גר’ גבינה צהובה מגוררת

אופן ההכנה

קערה 1:
לערבב את הקוטג’ עם הביצים. להוסיף מלח ופלפל שחור לפי הטעם .
קערה 2: לערבב רסק עגבניות, עם שום, אורגנו או בזיליקום, מלח ופלפל ולהוסיף מים עד שנהיה רוטב אחיד מעט סמיך

לשמן תבנית פירקס, לשים שכבה של עלי לזניה, מעליה חצי מכמות הקוטג’ מעליה חצי מכמות הרסק ומעל מעט גבניה צהובה. לחזור על התהליך שנית מבלי לשים גבינה צהובה למעלה.
לאפות 40 דקות בחום 150 מעלות צלזיוס.
לאחר מכן לשים את יתרת הגבנ"צ ולאפות עוד 7 דקות עד שמבעבע.
לאכול חם!
אהבתם את המתכון שתפו אותו בפייסבוק

דירוג הגולשים - לזניה פשוטה וטעימה

כיצד אתה מדרג את המתכון - לזניה פשוטה וטעימה?
דרג:

הצביעו: 20 גולשים     הדירוג:4
הוסף תגובה
שם
נושא/כותרת
תוכן