מחברת המתכונים שלי

כאן תוכלו לשמור את המתכונים שאהבתם מתוך האתר, להוסיף את המתכונים המנצחים שלכם ולשתף גולשים אחרים.
בישולים ב-
הצטרפו למועדון החברים של אסם וקבלו את כל העדכונים לדואר שלכם

מחשבון המרה

  • מ"ל
  • כף
  • כוס
  • כפית
שונות

לחם בית של רינת

דירוג הגולשים

מצרכים

לחם

אופן ההכנה

מתכון ללחם בית:
המצרכים:
1-קילו קמח
1-כף שמרים
1-כף שמן
1-כףמלח
1-כף סוכר
21/4-כוסות מים חמימים

אופן ההכנה:
בקערה גדולה מניחים את חומרי הבצק,מוסיפים מים לאט תוך כדי לישה,לשים עד לקבל בצק נוח,מעבירים את הבצק לשיש ולשים כ-10 דקות תוך כדי מתיחת הבצק מעבירים לקערה מכסים עם שקית ניילון ומגבת ומניחים בצד להתפחבה כ-חצי שעה,ע”י סכין חותכים את הבצק ל-8 חלקים שווים,יוצרים עיגול מכל חלק ומניחים בתבנית אפייה עם נייר אפיה,מניחים 4-כדורים בכל תבנית במרווח אחד מהשני,מכסים עם שקית ניילון ומגבת,מניחים בצשד להתפחה שנייה כ-שעה.מכניסים לתנור שחומם מראש ל-חום גבוהה מאוד 250 מעלות ל-15 דקות בערך עד שהלחם מזהיב טיפה(לא הרבה ,הבצק צריך לקבל צבע חום עדין),להוציא את הלחם המוכן ולהניח על מגבת נקייה ולכסות במגבת נוספת עד שהלחם מתקרר.
*אפשר להקפיא את הלחמים שלמים ואפשר לחתוך לחצי ואז להקפיא,מומלץ.
אהבתם את המתכון שתפו אותו בפייסבוק

דירוג הגולשים - לחם בית של רינת

כיצד אתה מדרג את המתכון - לחם בית של רינת?
דרג:

הצביעו: 85 גולשים     הדירוג:4
הוסף תגובה
שם
נושא/כותרת
תוכן

הכרת תודה

תודה על מתכונך ישר כוח גלית, 26/11/2010 00:15:03

הלחם

למה הלחם יוצט לי למעלה קצת קשה בגלל הביצה לא מבינה הלחם רך וטעים למעלה קשה עליזה, 30/04/2010 13:15:36