מתכונים נפלאים לשנה החדשה
מתכונים מתוקים לקינוח גלידה קלים להכנה
הסוד החדש במטבח

מחברת המתכונים שלי

כאן תוכלו לשמור את המתכונים שאהבתם מתוך האתר, להוסיף את המתכונים המנצחים שלכם ולשתף גולשים אחרים.
בישולים ב-
הצטרפו למועדון החברים של אסם וקבלו את כל העדכונים לדואר שלכם

מחשבון המרה

  • מ"ל
  • כף
  • כוס
  • כפית
שונות

לחם בית של רינת

דירוג הגולשים

מצרכים

לחם

אופן ההכנה

מתכון ללחם בית:
המצרכים:
1-קילו קמח
1-כף שמרים
1-כף שמן
1-כףמלח
1-כף סוכר
21/4-כוסות מים חמימים

אופן ההכנה:
בקערה גדולה מניחים את חומרי הבצק,מוסיפים מים לאט תוך כדי לישה,לשים עד לקבל בצק נוח,מעבירים את הבצק לשיש ולשים כ-10 דקות תוך כדי מתיחת הבצק מעבירים לקערה מכסים עם שקית ניילון ומגבת ומניחים בצד להתפחבה כ-חצי שעה,ע”י סכין חותכים את הבצק ל-8 חלקים שווים,יוצרים עיגול מכל חלק ומניחים בתבנית אפייה עם נייר אפיה,מניחים 4-כדורים בכל תבנית במרווח אחד מהשני,מכסים עם שקית ניילון ומגבת,מניחים בצשד להתפחה שנייה כ-שעה.מכניסים לתנור שחומם מראש ל-חום גבוהה מאוד 250 מעלות ל-15 דקות בערך עד שהלחם מזהיב טיפה(לא הרבה ,הבצק צריך לקבל צבע חום עדין),להוציא את הלחם המוכן ולהניח על מגבת נקייה ולכסות במגבת נוספת עד שהלחם מתקרר.
*אפשר להקפיא את הלחמים שלמים ואפשר לחתוך לחצי ואז להקפיא,מומלץ.
אהבתם את המתכון שתפו אותו בפייסבוק

דירוג הגולשים - לחם בית של רינת

כיצד אתה מדרג את המתכון - לחם בית של רינת?
דרג:

הצביעו: 87 גולשים     הדירוג:4
הוסף תגובה
שם
נושא/כותרת
תוכן

הכרת תודה

תודה על מתכונך ישר כוח גלית, 11/26/2010 12:15:03 AM

הלחם

למה הלחם יוצט לי למעלה קצת קשה בגלל הביצה לא מבינה הלחם רך וטעים למעלה קשה עליזה, 4/30/2010 1:15:36 PM