מאפה של כבד קצוץ וחזה עוף קצוץ, עם ירקות

מאפה של כבד קצוץ וחזה עוף קצוץ, עם ירקות

מצרכים

המרכיבים:
לבצק: 1 קילו קמח קמח תופח, 200 גרם חמאה
1/4 1 כוסות (300 מ"ל) חלב, 4 ביצים בטמפ’ החדר
3/4 כוס סוכר, 1 כפית מלח,
למילוי: 250 ג’ כבד הודו/עוף, 250 ג’ חזה עוף ---- חתוכים לחתיכות קטנות
ירקות: גמבה אדומה, גמבה כתומה, 1/4 כרובית, גרירי תירס, בצלי קצוץ, המוון שום פרוס,
פלפל חריף (רק אם רוצים ובהתחשבות), 2/3 תפוחי אדמה אדומים בינוניים, צרור כוסברה חתוך ---- כולם חתוכים לגודל אחיד קטן

אופן ההכנה

משך ההכנה: 15 דקות
ההכנה:
יוצרים בצק אחיד מחומרי הבצק
מטגנים קלות בשמן קנולה/סויה את הבצל עם השום והפלפל החריף עד לקבלת גוון שקוף, מוסיפים את הגמבות, תפוחי האדמה, הכרובית, וגרירי התירס
הכבד והחזה עוף (ללא הכוסברה)
מתבלנים במלח, פלפל שחור, כורכום, תבלין עוף הודי מסאלה של עוף (מהחנות של ההודים), מעט ציפורן טחון,
משהים לריכוך הירקות ובישול הכבד והבשר טחון במידה וחסרים נוזלים מוסיפים עד חצי כוס מים על להבה בינונית, בערך 35 דקות
מוסיפים את הכוסברה ומורידים מן האש
לאחר שהתערובת הצטננה מעט מניחים את התערובת באמצע בצק מרודד ויוצרים רולדות, מורחים מעל ביצה טרופה, אפשרי גם שומשום
אופים אותם כחצי שעה בערך (תלוי בתנור) לקבלת גוון שחום ואפוי ...
אהבתם את המתכון שתפו אותו בפייסבוק

דירוג הגולשים - מאפה של כבד קצוץ וחזה עוף קצוץ, עם ירקות

כיצד אתה מדרג את המתכון - מאפה של כבד קצוץ וחזה עוף קצוץ, עם ירקות ?
דרג:

הצביעו: 3 גולשים     הדירוג:4
הוסף תגובה
שם
נושא/כותרת
תוכן

לא אהבתי כלל!!

מישל, 03/10/2013 14:02:28

חלב ובשר ביחד???

הבצק מחלב והמילוי מבשר לימור, 01/08/2013 15:43:49