מחברת המתכונים שלי

כאן תוכלו לשמור את המתכונים שאהבתם מתוך האתר, להוסיף את המתכונים המנצחים שלכם ולשתף גולשים אחרים.
בישולים ב-
הצטרפו למועדון החברים של אסם וקבלו את כל העדכונים לדואר שלכם

מחשבון המרה

  • מ"ל
  • כף
  • כוס
  • כפית
מאפים מלוחים

מאפינס קישואים

מאת: גיל חובב
דירוג הגולשים

מצרכים

זה לא מתוק, זה מלוח (אני מציין את זה כי יש גם עוגת קישואים מתוקה, אבל עליה בפעם אחרת). המאפה הזה הוא בעצם פשטידות גבינה מלוחה קטנות ועסיסיות מאוד – הקישואים שומרים עליהן רוויות נוזלים וזה כל הכיף. זה הרבה יותר ניחוחי וטעים במרכז השולחן מסתם לחם, וההכנה – קלי קלות.

החומרים הדרושים:
2 כוסות קמח תופח
חצי כוס סולת או קמח תירס
2 כוסות קישואים מגוררים גס (כולל הקליפה)
250 גרם גבינה צפתית או בולגרית מפוררת
3 ביצים
חצי כוס שמיר קצוץ
פלפל שחור גרוס בשפע
1 שמנת חמוצה או יוגורט
חצי כוס שמן זית
חצי כוס גבינת קצ’קבל מגוררת

אופן ההכנה

1. שמים את כל החומרים בקערה ומערבבים ליצירת בצק (אפשר גם במעבד מזון עם להב פלדה או במיקסר, אבל לא לעבד יותר מדי).

2. יוצקים לתבניות מאפינס משומנות (ממלאים עד שפתן) ואופים בחום בינוני שעה, עד שהמאפינס תפוחים וזהובים.

3. בסדר, בסדר, אפשר גם לאפות בתבנית מלבנית בתור פשטידה ואחר כך לחתוך לריבועים גדולים.
אהבתם את המתכון שתפו אותו בפייסבוק

דירוג הגולשים - מאפינס קישואים

כיצד אתה מדרג את המתכון - מאפינס קישואים?
דרג:

הצביעו: 13 גולשים     הדירוג:4
הוסף תגובה
שם
נושא/כותרת
תוכן

במקום גבינה

מה אפשר להוסיף במקום הגבינה?? אהובה, 14/06/2007 11:46:28