מחברת המתכונים שלי

כאן תוכלו לשמור את המתכונים שאהבתם מתוך האתר, להוסיף את המתכונים המנצחים שלכם ולשתף גולשים אחרים.
בישולים ב-
הצטרפו למועדון החברים של אסם וקבלו את כל העדכונים לדואר שלכם

מחשבון המרה

  • מ"ל
  • כף
  • כוס
  • כפית
מאכלי עדות

מגדרה

דירוג הגולשים

מצרכים

כוס עדשים חומים
2 כוסותאורז
לכל כוס אורז כוס וחצי מים חמים
1כפית מלח
כמון
פלפל שחור
3 בצלים גדולים חתוכים
כמה שיני שום

אופן ההכנה

משרים את העדשים במים כשעתיים, מסננים ומעבירים לסיר עם מים מעל גובה העדשים ומביאים לתיחה.מבשלים עד שהעדשיםמתרככים אבל לא לגמרי רכים, מסירים מהאש ומסננים.
מחממים את השמן בסיר מוסיפיםאת האורז ומערבבים
מוסיפים את העדשים והמים מוסיפים את התבלינים ובוחשים, מביאים לרתיחה ומנמיחים את האשלנמוכה מכסים ומבשלים מכבים את האש ומשאיריםכ-5 דקות לספיגת האדים, מסירים את המכסה ובעזרת מזלג מערבבים קלות לאפשר יציאת אדים.
מטגנים במחבת את טבעות הבצל בערבוב עד לקבלת גוון שחום.
מגישים את האורז בצלחת הגשה גדולה ןמפזרים את הבצל המטוגן מעל.
אהבתם את המתכון שתפו אותו בפייסבוק

דירוג הגולשים - מגדרה

כיצד אתה מדרג את המתכון - מגדרה?
דרג:

הצביעו: 11 גולשים     הדירוג:4
הוסף תגובה
שם
נושא/כותרת
תוכן

פשוט מדהיםםםםם !!

באמת חבל שאין יותר פירוט של זמנים וכמויות, אבל וואווווווווו !!! אין דברים כאלה!!! ליאור, 11/03/2012 14:17:56

על המגדרה

הכנתי את המגדרה לאחים שלי והם השתגעו יש לכם אחלה של מתכונים תוודה מתה על החברה הזהאתת רק אסם רותם , 07/02/2012 13:40:16

בערך חצי כפית כמון ועוד המלצה שהאורז היה

אורז עגול (ריזוטו) , הבצל צריך להיות מטוגן טוב עם הרבה שמן בערך רבע כוס עדיף להשתמש בנוזלים של העדשים בכמות של המים כשמכינים את האורז רם, 19/12/2011 23:18:21

ככה כותבים מתכון?

בלי כמויות? אי אפשר בכלל להבין את ההסבר.. רשלני ממש נועה, 07/07/2011 16:40:26

כמה כמון?

כמה כמון צריך לשים?
מורן, 11/01/2010 16:43:25