מחברת המתכונים שלי

כאן תוכלו לשמור את המתכונים שאהבתם מתוך האתר, להוסיף את המתכונים המנצחים שלכם ולשתף גולשים אחרים.
בישולים ב-
הצטרפו למועדון החברים של אסם וקבלו את כל העדכונים לדואר שלכם

מחשבון המרה

  • מ"ל
  • כף
  • כוס
  • כפית
מתכוני קינוחים נוספים

מוס חלבה ואגוזים מדהים!!!!

מצרכים

1 מיכל ריצ’ קפה או 1/2 2 כוסות חלב
5 כפות סוכר
5 חלמונים
4 כפות אינסטנט פודינג וניל
2 כפות קונפלור
100 גרם חלבה מפוררת
200 גרם שוקולד לבן לגירסת פרווה 200 גרם שוקולד מריר פרוה!
2 מכלי ריצ’ להקצפה
80 גרם אגוזי לוז קלויים וקצוצים גס

אופן ההכנה

מחממים את החלב או הריצ’ מערבבים בקערה את החלמונים עם הסוכר הקונפלור והאינסטנט פודינג מוזגים את החלב החם לתערובת החלמוניםבוחשיםן היטב ומחירים לסיר את התערובת מבשלים עד להסמכה מוסיפים חלבה מפוררת אם המוס עשוי בגרסתו החלבית מוסיפים גם את השוקולד הלבן אם המוס פרווה מוסיפים את השוקולד המריר מערבבים ומקררים היטב לחוד מקציפים את שני מכלי הריצ’ לקצף יציב ומקפלים לתערובת החלבה והשוקולד שמים את האגוזים ויוצקים לתבניות אישיות רצוי מסיליקון ומקפיאים
אהבתם את המתכון שתפו אותו בפייסבוק

דירוג הגולשים - מוס חלבה ואגוזים מדהים!!!!

כיצד אתה מדרג את המתכון - מוס חלבה ואגוזים מדהים!!!!?
דרג:

הצביעו: 35 גולשים     הדירוג:5
הוסף תגובה
שם
נושא/כותרת
תוכן

לכמה כוסות קטנות זה מספיק?

אני צריכה להכין ל30 מנות קטנות זיוה, 30/05/2013 00:30:58

אופן הכנה

מיכל ריץ הכוונה לקטן או לגדול? לא ראיתי בסופר ריץ לקפה ראיתי רק לבישול או להקצפה- איפה מוצאים? שם, 08/09/2012 22:43:09

ווווווווווווווואי איזה ספר הוצאת!!!

קרן, 09/05/2011 12:34:14

אהבתי נורא!!

טעים טיעם...אבל עשיתי חלבי קטי, 04/05/2011 00:55:30

מקסיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

מוריה, 28/04/2011 20:05:28

מוס מדהים.כנראה עשית טעות ידידתי המלומדת

נסי שוב כנראה למרות הנסיון טעית אלמוג, 29/03/2011 11:53:09

מתכון מאכזב עד מאוד

סמכתי על תגובות קודמות.
טעיתי.
קרם פטיסייר (עם החלמונים) וריץ מוקצף, זה פשוט נותן קרם ''מוסלין'', שזה קרם למילוי עוגות, רולדות וכדומה.
זה לא קרם לאכול ככה לבד עם כפית, זה מגעיל !
אז בקיצור, זה מה שיצא, קרם מאוד שומנית, עם טעם קטן של שוקולד, ושום זכר של טעם של החלבה שיש בפנים.
אף אחד לא גמר את המנה שלו.
נ.ב : אני לא חדשה בבישולים, אני אופה מקצועית, ומוכרת עוגות ביתיות.
כך שממש לא נראה לי שפיספסתי משהו במתכון...
מאכזב מאוד....
לפני שעשיתי את המתכון, הבטחתי לעצמי שאם זה יצא טעים, אני אקנה
קרן, 28/03/2011 17:07:47

מתכונים של אפרת

ניסיתי כמה מהם כולם מעולים ביותר
אלכס, 30/01/2011 00:48:26

תודה.מצוין!

מה עושים במקום חלבה?למי שלא אוהב... יוני, 05/12/2010 15:25:20

אפשר להביא עוד מתכונים של אפרת?

כל מה שניסיתי ממנה יצא טוב!! פנינה, 08/11/2010 01:21:03

רעיון לשידרוג

אפשר לשים את המוס בתבנית 2\1 כדור מסיליקון ואחרי הקפאה טובה לשחרר ולחבר כל 2 חצאים לכדור!!פיצוץ איריס, 23/10/2010 19:47:41

הקפאתי והשתמשתי כמו גלידה.אדיר!!!

מעיין, 28/09/2010 01:08:10

אפשר לשים מים במקום חלב? כדי שיהיה פרווה...

מיכל, 16/09/2010 22:11:24

טעים מאוד גם בגרסה הפרווה

נועה, 07/09/2010 21:01:25

טעים טעים טעים

לא מרגישים שפרווה...ממש טעים איריס, 04/09/2010 23:26:42

מה זה טעים...אין דברים כאלה

נופר, 21/08/2010 23:44:06

תודה לאפרת+רעיון לשדרוג

במקום אגוזים סתם הוספתי אגוזים בקרמל וזה נורא הוסיף תנסו מעיין, 08/07/2010 15:19:25

וואלה טעים בטירוף!!סחתין עלייך אפרת

יפה האופה, 04/07/2010 00:51:14

עשיתי למנה אחרונה קצרתי מחמאות!

האם אפשר שקדים במקום אגוזים? עטרה, 28/06/2010 10:24:52

אני מהתחום.אהבתי מאוד את המתכון!!

גם קל לביצוע גם טעים בטירוף! מורן, 01/06/2010 14:45:45

ניסינו חלבי ניסינו פרווה שניהם נפלאים!

חבורת מעריצות...., 01/05/2010 23:30:46

ניסיתי יצא פיצוץ

ניסיתי עוד מתכון שלה בעבר יצא מעולה.המתכונים מאוד מדוייקים הדר, 27/11/2009 00:18:19

אפרת ליבפרוינד המקצועית ביותר בתחום

שירה, 29/10/2009 20:17:27

מתכון מנצח!היא שפית מדהימה

מתכון מנצח!היא שפית מדהימה שרה, 18/07/2009 22:30:07

אין על אפרת!

אין על המתכונים של אפרת,מוכרחים לנסות!!! סמדר, 21/06/2009 20:36:14

אפרת מקצועית.ליגה אחרת

אפרת מקצועית.ליגה אחרת דיני, 09/06/2009 18:41:08

אין מילים רק טעם.......

סוכם שאין מילים אז אין........ ברכה, 29/03/2009 01:20:24

תגובה

כל מה שאפרת מכינה הוא מיוחד ומעל הכל טעים הדס מ, 24/03/2009 14:54:40

אין על אפרת!

אם אני רואה מתכון של אפרת, בלי לנסות אני יודעת שהוא מעולה!! מירי, 15/03/2009 23:44:43