מחברת המתכונים שלי

כאן תוכלו לשמור את המתכונים שאהבתם מתוך האתר, להוסיף את המתכונים המנצחים שלכם ולשתף גולשים אחרים.
בישולים ב-
הצטרפו למועדון החברים של אסם וקבלו את כל העדכונים לדואר שלכם

מחשבון המרה

  • מ"ל
  • כף
  • כוס
  • כפית
עוף

מוקפץ סיני

מאת: רינת
דירוג הגולשים
מוקפץ סיני

מצרכים

1-ק"ג חזה עוף מנוקה וחתוך לקוביות של...2-2ס"מ
2-פלפל אדום חתוך לרצועות
1-פלפל ירוק חתוך לרצועות
1-פלפל צהוב חתוך לרצועות
1פלפל צ’ילי חתוך לרצועות
3-גזרים חתוכים לרצועות
לחלק כרוב לבן ל-6 חלקים שווים ורק שישית לחתוך לרצועות
1-בצל יבש קצוץ
1-קופסת שימורים קטנה של פטריות חתוכות
1-קופסת שימורים קטנה של גרגירי תירס
1-כוס רוטב סויה משובח
מלח לפי טעם (אפשר לוותר)
1-כוס מי ברז
1/4-כוס שמן קנולה/תירס לטיגון
1-כפית סוכר
1/4-כפית פלפל לבן

אופן ההכנה

לחמם ווק -סיני לצקת חצי מכמות השמן ולטגן את החזה עוף עד להשחמה, להוציא על כלי מגש/כלי אחר.
להוסיף את השמן הנותר ולטגן את הגזר, להוציא.
לטגן את כל הפלפלים וגם להוציא.
בשמן הנותר לטגן את הבצל הקצוץ, להוסיף את הבשר המטוגן, גזר, פלפלים, פטריות, תירס, כרוב, נוזלים ותבלינים...לערבב טוב, לכסות ולבשל על להבה קטנה במשך חצי שעה.
מומלץ בתוספת נודלס (הכנה לפי הוראות היצרן) או אורז לבן.

ב ת י א ב ו ן.
אהבתם את המתכון שתפו אותו בפייסבוק

דירוג הגולשים - מוקפץ סיני

כיצד אתה מדרג את המתכון - מוקפץ סיני ?
דרג:

הצביעו: 148 גולשים     הדירוג:4
הוסף תגובה
שם
נושא/כותרת
תוכן

מתכון טעים

יהל, 17/12/2013 17:57:34

בישול טוב

הכנתי את המתכון מופץ סיני יצא פצצה מיכל, 02/10/2013 21:07:18

כפר יאסיפ

תאמינו לי כמה טעימ ואי ואי סלאמ, 05/12/2012 19:46:14

עזרהה....?!

הייי!!!!!!!!!!!!!! אני קצת מתקשה להכין אתם יכולים לעזור לי דחווףףף כי באים אךיי אורחים עוד שעה ואני לא הספקתי להכין כלוווםםם כי אני תקועה בלי פלפל לבן ובלי פטריות אתם יודעים איזה דברים יכולים להחליף אותם..??!!!!!!!! בבקשה תענו לי מהררררררר.??!!!

(נ.ב. אני לא הולכת לקנות את זה כי רק ללכת לסופר זה שעה ואין לי רכב ) :*
גבריאלה (גבי), 21/05/2012 17:54:36

עשיתי אותו והוא נראה ממש טוב אבל יצא לי מלוחו ובכל

סוסו, 13/07/2011 19:06:10

טעים

המתקון טעים ומשובח למרות שאני בבית צימחוני
ועשתי את הכל צימחוני!
ביי.
רוני, 29/05/2011 15:44:29

קופסאות שימורים?!

מה אתם רציניים!?
להשתמש בפטריות מקופסת שימורים זה כמו לטגן רעל!
רק פטריות ותירס טריים!
אם כבר מכינים משהו מכינים אותו פרפקט!
שי, 15/12/2010 11:38:15

במקום תירס אני מוסיפה בוטנים או אגוזים מטוגנים

טמיר עין-יה, 26/08/2010 07:50:20

חדרה 19 פתח תקווה

ניסיתי לעשות דאי טעים
אפשרי לנסות
ליאורה שרון , 31/05/2010 19:15:27