מחברת המתכונים שלי

כאן תוכלו לשמור את המתכונים שאהבתם מתוך האתר, להוסיף את המתכונים המנצחים שלכם ולשתף גולשים אחרים.
בישולים ב-
הצטרפו למועדון החברים של אסם וקבלו את כל העדכונים לדואר שלכם

מחשבון המרה

  • מ"ל
  • כף
  • כוס
  • כפית
עוף

מוקפץ סיני עם ירקות נודלס ורצועות עוף של אתו’ש

מאת: אתי מתכון גולשים
דירוג הגולשים
מוקפץ סיני עם ירקות נודלס ורצועות עוף של אתו’ש

מצרכים

חבילה אטריות נודלס סיני מוכנות ומסוננות
חזה עוף חתוך לרצועות ומושרה בדבש שום וסויה כחצי שעה
לירקות:
3 בצלים חצויים ופרוסים
2 שיני שום פרוסות
חבילה פטריות שמפניון פרוסות
3 גזרים חתוכים למקלות
3 פלפלים אדומים מכמה צבעים פרוסים לרצועות
כרוב חתוך לרצועות
כוס נבטים
כף דבש
3 כפות רוטב סויה
צי’ילי חמוץ מתוק
מלח פלפל
כפית שום כתוש

אופן ההכנה

להשרות את חזה העוף בדבש שום כתוש וסויה לטגן את רצועות העוף בנפרד ללא הנוזלים עד לצבע שחום יפה להוציא לצלחת...
לטגן גזר עד להתרככות להוסיף את הגמבה הכרוב הנבטים פטריות . לתת כמה דקות טיגון בין הוספה של כל ירק ....
להוסיף את הנודלס ולהמשיך להקפיץ
להוסיף דבש תבלינים רוטב צ’ילי מתוק ואת החזה עוף להמשיך
להקפיץ על אש נמוכה עוד כמה דקות .... ולהנות : )

להגשה:
תוספת של אגרול מטוגנים בתוספת רטבים
רוטב צ’לי חמוץ מתוק ורוטב וסויה



אהבתם את המתכון שתפו אותו בפייסבוק

דירוג הגולשים - מוקפץ סיני עם ירקות נודלס ורצועות עוף של אתו’ש

כיצד אתה מדרג את המתכון - מוקפץ סיני עם ירקות נודלס ורצועות עוף של אתו’ש?
דרג:

הצביעו: 134 גולשים     הדירוג:5
הוסף תגובה
שם
נושא/כותרת
תוכן

להחליף את הבצל בצרור שמן של בצל ירוק

ולקשט עם בוטנים קלויים ובצל ירוק יאמיי איה, 21/02/2014 14:53:37

בצל

קודם כל,מתכון נהדר! לא ברור מאליו שאת חולקת אותו איתנו,תודה!
בצל טיגנתי בנפרד והוספתי עם התבלינים.
אחרי שמטגנים את העוף משליכים את הרוטב שנשאר בקערה,ומתי שמוסיפים את הנודלס מוסיפים גם סויה,שום וצילי..לפחות זה מה שאני עשיתי,יצא מדהים!
בהצלחה
קרין, 24/01/2014 15:04:18

מעולה!!!

מעולה!!! נופר, 02/01/2014 19:42:38

כמה צ''ילי?


אפיק, 09/12/2013 15:54:01

המתכון מעצבן באי הדיוקים, אבל

התוצאה נחמדה בהחלט.
3 פלפלים אדומים בצבעים שונים...
חלק מהכמויות לגמרי הזויות.
אבל מי שיודע לבשל ולהשלים את החסר / להוריד את המיותר - הכיוון הכללי הוא נכון, יצא טעים.
טולי, 28/11/2013 17:23:58

מוקפץ

פעם ראשונה אבל לא הבנתי אם מטגנים את הרצועות עוף עם שמן על כל פנים יצא טעים 6 אנשים אכלו ולוקלוקו וביקשו שאני יכין עוד. תודה
ומרין הראל השתגעה על זה
דוד הגנזאר, 28/08/2013 22:20:09

למה הבצל?

אנו נימוס, 17/08/2013 22:12:12

ההשריה של העוף

לא הבנתי את הקטע של ההשריה אני ישמח אם ממש יפרתו לי השלבים ואת הכמויות של המצרכים חוד, 16/07/2013 14:57:49

מעולה!

חייבת לציין שהמתכון אחד השווים ! הדבשששש ממש מוסיף! שגית, 22/01/2013 14:21:41

נודלס

זה נשמע טוב אני בדרך להכין בהצלחה לייי רוית, 14/10/2012 16:04:06

מוקפץ

יאמייייי נפתח לי התאבון אני הולכת להכין מעיין, 05/09/2012 18:30:03

אחלה של מוקפץ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אהבתי את תוספת של כל הירקות......לי את המוקפץ שלי!!!!!!!!תנקס;-);-) חיה ושלי, 10/07/2012 21:55:46

תוכן טוב של מתכון

אהבתי את תוספת של כל הירקות......לי את המוקפץ שלי!!!!!!!!תנקס;-);-) חיה ושל, 10/07/2012 21:54:15

תגובה

נראה יפה וצבעוני מריח טוב, והכי הכי טעים יאמי.תודה.אפשר להוסיף גבעולי סלרי קצוצים.תודה. ריכטר שרה , 04/05/2012 06:36:49

אחלה בחלה

הכנתי ויצא חביב מאוד! המשפחה דורשת שאבשל זאת שוב! קארין, 24/02/2012 21:00:25

אתוש רציתי להודות לך על מתכון נפלא וטעים !!!

. חנה, 12/01/2012 21:45:08

!!

אחד ההנודלסים!!!יצאה טעים חבלז ויקי, 22/12/2011 10:04:01

מוקפץ מקפיץ, ממש טוב :)

חסר עוד פרטים דרך הבישול: אם צריך שמן? כמויות... בסה"כ מגניב טטק, 10/02/2011 16:57:11

לשרה התגובה שלך ממש קטנונית

אני סומכת עלייך שהבנת...
ואם לא אז 3פלפלים בצבעים לבחירה: אדום/ירוק/צהוב/כתום
לילך, 10/10/2010 16:44:00

חייב שום?

almog, 04/06/2010 07:24:27

3 פלפלים אדומים מכמה צבעים??!!

שרה, 28/05/2010 13:09:58

מוקפץ

הכנתי ואני רוצה להגיד לך אתו'ש שזה טעים מאד אבל אני קצת שידרגתי הוספתי מרקעוף ורוטב קנור שנקרא ברביקיו סויה ודבש -חלומי איזה טעם זה מוסיף אבל בעקרון המתכון שלך אחלה ואם יש לך עוד מתכונים כאלו מוצלחים אני אשמח להעתיק ולהכין.

דירגתי אותך 5 סירים - מגיע לך
כוכי, 09/07/2009 08:57:17

יצא לי עיסתי ולא מוצלח במיוחד

אופיר, 17/04/2009 14:41:12