מחברת המתכונים שלי

כאן תוכלו לשמור את המתכונים שאהבתם מתוך האתר, להוסיף את המתכונים המנצחים שלכם ולשתף גולשים אחרים.
בישולים ב-
הצטרפו למועדון החברים של אסם וקבלו את כל העדכונים לדואר שלכם

מחשבון המרה

  • מ"ל
  • כף
  • כוס
  • כפית
שונות

ממליגה של רונית

מצרכים

ממליגה, דיסת התירס הרומנית

החומרים
ליטר מים, 200 גרם קמח תירס, מלח, קצת שמן או חמאה.

אופן ההכנה
להרתיח מים, חמאה ומלח, תוך כדי בחישה להוסיף קמח תירס, להשאיר על אש מאוד קטנה כ10- דקות לערבב עד שאין גושים, ולהגיש חם.

אפשר לאכול עם שמנת, גבינת קוטג’, חמאה, או כתוספת לבשר. אם נשאר אפשר לפרוס לפרוסות, לשים בתבנית, לגרד על הממליגה גבינה צהובה ולהכניס לתנור למספר דקות.



אופן ההכנה

ממליגה, דיסת התירס הרומנית

החומרים
ליטר מים, 200 גרם קמח תירס, מלח, קצת שמן או חמאה.

אופן ההכנה
להרתיח מים, חמאה ומלח, תוך כדי בחישה להוסיף קמח תירס, להשאיר על אש מאוד קטנה כ10- דקות לערבב עד שאין גושים, ולהגיש חם.

אפשר לאכול עם שמנת, גבינת קוטג’, חמאה, או כתוספת לבשר. אם נשאר אפשר לפרוס לפרוסות, לשים בתבנית, לגרד על הממליגה גבינה צהובה ולהכניס לתנור למספר דקות.



אהבתם את המתכון שתפו אותו בפייסבוק

דירוג הגולשים - ממליגה של רונית

כיצד אתה מדרג את המתכון - ממליגה של רונית?
דרג:

הצביעו: 35 גולשים     הדירוג:4
הוסף תגובה
שם
נושא/כותרת
תוכן

משפר לממליגה

כאשר הממליגה מוכנה וחמה מאד ,להוסיף מייד כמה פרוסות גבינה צהובה (לקרוע אותן לחתיכות ומייד לערבב) הגבינה נמסה מיד. לשים בתוך הצלחת ממליגה,על יד הממליגה לשים כמה כפות שמנת .
לאכול בתאבון!!
מרים, 23/01/2008 14:48:07

מממממממ...ממליגה

מזמן לא אכלתי והמתכון מגרה
ל-"חידוש הקשר"
טליה, 15/11/2007 15:49:01

mamliga

מזמן לא אכלתי חושבת שצריך להיות טעים מאד margalit, 02/10/2007 14:28:03

ממליגה

קמח תירס נחשב כמזון בריא-כמו החומוס שעועית ושיבולת שועל ועוד... אסתר , 14/03/2006 16:17:47