מחברת המתכונים שלי

כאן תוכלו לשמור את המתכונים שאהבתם מתוך האתר, להוסיף את המתכונים המנצחים שלכם ולשתף גולשים אחרים.
בישולים ב-
הצטרפו למועדון החברים של אסם וקבלו את כל העדכונים לדואר שלכם

מחשבון המרה

  • מ"ל
  • כף
  • כוס
  • כפית
שונות

ממרח שורש סלרי ושום

מאת: גיל חובב
דירוג הגולשים

מצרכים

זה ממרח, זה רוטב, זה תיבול וזה בעיקר טעים (וגם נשמר שבוע במקרר). המשחה הנהדרת הזאת קלה להכנה ונפלאה עם בשר, עוף, גדים ובעיקר על טוסט.

2 שורשי סלרי גדולים (או 6 קטנים)
1 ראש שום
1 כוס מרק עוף (ברור שמאבקה
20 גרם חמאה
מלח ופלפל שחור גרוס




אופן ההכנה

1. קולפים את שורשי הסלרי וחותכים לשמיניות.

2. קולפים את שיני השום ומניחים במחבת רחבה יחד עם שמיניות הסלרי. מכסים במרק עוף. מתבלים במלח ופלפל.

3. מביאים לרתיחה, מנמיכים להבה, מכסים ומבשלים עד שמתרכך.

4. מעבירים למעבד מזון (יחד עם הנוזלים). מוסיפים את החמאה ומרסקים למחית אחידה. שומרים בקירור.

אהבתם את המתכון שתפו אותו בפייסבוק

דירוג הגולשים - ממרח שורש סלרי ושום

כיצד אתה מדרג את המתכון - ממרח שורש סלרי ושום?
דרג:

הצביעו: 0 גולשים     הדירוג:0
הוסף תגובה
שם
נושא/כותרת
תוכן