מחברת המתכונים שלי

כאן תוכלו לשמור את המתכונים שאהבתם מתוך האתר, להוסיף את המתכונים המנצחים שלכם ולשתף גולשים אחרים.
בישולים ב-
הצטרפו למועדון החברים של אסם וקבלו את כל העדכונים לדואר שלכם

מחשבון המרה

  • מ"ל
  • כף
  • כוס
  • כפית
בשר

מפרום טוניסאי של יפה

מצרכים

חצי קילו בשר טחון
תפו”א בערך 6 תלוי כמה פרוסות יוצאות מזה.
לחם טבול במים כ 5 פרוסות לחם.
פטרוזליה קצוצה חצי חבילה
2 בצלים מגורדים
שמן
תבלינים: מלח פלפל.מרק עוף. ”ראם אל חנות”. פפריקה מתוקה . מעט מאוד כרכום לא חייב.

אופן ההכנה

את כל המרכיבים מערבבים טוב ומשארים בצד חוץ מהתפו”א.
את התפו”א מקלפים וחותכים אותה לפרוסות דקות (כמו כריך)
וממלאים את התפו”א במילוי של הבשר כך נוצר כריכים תפו”א ממולאים .
לקחת קערה נפרדת וטרוף 2 בצים עם 4 כפות רסק עגבניות ולערבב ביחד.
בקערה שניה לשים קמח.
לחמם שמן חם במחבט שטוחה ולטגן את המפרום כך: קודם ביצה ואח”כ קמח ולטגן בשני הצדדים עד להזהבה ולשים בסיר רחב.
את השמן שנשאר בטיגון לסנן ולשפוך על הקציצות המטוגנות ולמלות מים עד גובה הקציצות
אני הוספתי 3 עלי דפנה בתחתית הסיר ומעט מלח ופלפל גם. לסגור את הסיר ולבשל עד שנשאר מעט מים.
אהבתם את המתכון שתפו אותו בפייסבוק

דירוג הגולשים - מפרום טוניסאי של יפה

כיצד אתה מדרג את המתכון - מפרום טוניסאי של יפה?
דרג:

הצביעו: 59 גולשים     הדירוג:4
הוסף תגובה
שם
נושא/כותרת
תוכן

פרום

טעים יומנ, 23/01/2014 19:43:16

מפרום

מה זה משנה של מי.העיקר טעים.בבקשה לפרגן מגיע לה. יונה, 02/12/2010 19:51:52

טעים

טעים מאוד מומלץ, מרוב שטעים אני מכינה כל שבוע שולי, 15/09/2010 02:01:42

מפרום

אחלה של מתכו׳Ÿ ..=) יעל, 08/12/2008 15:22:15

ממליץ

כל הכבוד אחלה מפרום JJ, 25/05/2007 15:35:37

המפורם .........

אני רוצה להצטרף ולתקן,הטוניסאים עושים אותה קציצה רק בלי רסק וזה חלק מטפריט הקוסקוס.ריקי טוניסאית אורגינל .... {התיבלון שונה "ראס אל חנות שמים המרוקים } ריקי פורטל, 08/03/2006 14:15:31

boulet

boulet זה מפרום טוניסאי. ולא רק
טריפוליטאי
bernard, 08/03/2006 10:49:32

צודק דוד ג'רבי מפרום זה מאכל טריפולטאי ולא תוניסא

חוץ מזה לסנן את השמן לשפוך את השמן, לא מספיק הטיגון של הקציצות בשמן? אחרי כל הטיגון השמן הופך שחור, מי צריך את השמן הזה באוכל??? אילה רוקח, 07/03/2006 09:59:11

מפרום = בולט אצל הטוניסאים

אורית, 07/03/2006 02:07:27

מפרום הוא מאכל טריפוליטאי ולא טוניסאי

דוד ג'רבי, 06/03/2006 13:38:01