מחברת המתכונים שלי

כאן תוכלו לשמור את המתכונים שאהבתם מתוך האתר, להוסיף את המתכונים המנצחים שלכם ולשתף גולשים אחרים.
בישולים ב-
הצטרפו למועדון החברים של אסם וקבלו את כל העדכונים לדואר שלכם

מחשבון המרה

  • מ"ל
  • כף
  • כוס
  • כפית
מרקים

מרק אספרגוס (אהרוני)

דירוג הגולשים

מצרכים

המצרכים:
50 גר’ חמאה
3 שיני שום פרוסות
2 כפיות טימין
5 בצלי שאלוט קצוצים
1 ראש סלרי קלוף, חתוך לקוביות קטנות
1 קג ’ אספרגוס עבים קלופים, חלוטים.
4 כוסות מרק צח או מים
חצי כוס פטרוזיליה קצוצה
1 מיכל שמנת מתוקה
מלח, פלפל שחור טחון טרי
1 באגט פרוס באלכסון, קלוי במחבת פסים
1 חבילה מסקרפונה
עירית קצוצה

אופן ההכנה:
מסירים 18 ראשי אספרגוס באורך של כ- 6 ס"מ. את השאר חותכים לפיסות של כ- 5 ס"מ.
שמים בסיר את החמאה וכשהיא חמה מאדים בה את הטימין, שום, בצלי שאלוט וראש סלרי כחמש דקות. מוסיפים את האספרגוס (למעט 18 הראשים) מאדים עוד שלוש דקות. מוסיפים את המרק הצח או המים ומביאים לרתיחה. מבשלים כעשר דקות.
מעבירים את תוכן המרק עם מעט מהנוזלים למעבד מזון, יחד עם הפטרוזיליה ומרסקים למחית חלקה. מסננים חזרה לסיר ומביאים שוב לרתיחה.
מוסיפים את השמנת המתוקה, בודקים ומתקנים תיבול
שמים על מגש קטן 6 פרוסות באגט קלויות. על כל אחת מניחים 3 ראשי אספרגוס, עליהם כף מסקרפונה, ומעל מעט עירית קצוצה.
שמים במרכז כל קערה פרוסה באגט ומגישים.










לצפייה במתכונים






אינדקס מתכונים - עונה 3






אינדקס מתכונים - עונה 2






אינדקס מתכונים - עונה 1






שאלות ותשובות עם אהרוני






פורום תגובות



נוספים:

תבשיל עוף תאילנדי בקארי ירוק


מאפה בצק עלים עם פירות צלויים









אופן ההכנה

תת
אהבתם את המתכון שתפו אותו בפייסבוק

דירוג הגולשים - מרק אספרגוס (אהרוני)

כיצד אתה מדרג את המתכון - מרק אספרגוס (אהרוני)?
דרג:

הצביעו: 0 גולשים     הדירוג:0
הוסף תגובה
שם
נושא/כותרת
תוכן