מחברת המתכונים שלי

כאן תוכלו לשמור את המתכונים שאהבתם מתוך האתר, להוסיף את המתכונים המנצחים שלכם ולשתף גולשים אחרים.
בישולים ב-
הצטרפו למועדון החברים של אסם וקבלו את כל העדכונים לדואר שלכם

מחשבון המרה

  • מ"ל
  • כף
  • כוס
  • כפית
מרקים

מרק גרונות

מאת: שרית פשה
דירוג הגולשים

מצרכים

1 ק"ג גרונות הודו
3 תפוחי אדמה חתוכים לחצאים
2 בצלים חתוכים לרבעים
3 גזרים פרוסים
1 חבילת סלרי קצוץ גס
פלפל, מלח, כורכום, כמון , בהרט

אופן ההכנה

מחממים מעט שמן זית בסיר, ומוסיפים את כל הירקות החתוכים, מלבד הסלרי. בוחשים בסיר ומשחימים קלות את הירקות. מוסיפים את הגרונות, ולפי הטעם מוסיפם את התבלינים. ממשיכים לבחוש, ומוסיפים שני ליטר מים. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש, ומבשלים עם מכסה לשלוש שעות.
חצי שעה לפני סוף הבישול מוסיפים את הסלרי הקצוץ.
אהבתם את המתכון שתפו אותו בפייסבוק

דירוג הגולשים - מרק גרונות

כיצד אתה מדרג את המתכון - מרק גרונות?
דרג:

הצביעו: 19 גולשים     הדירוג:5
הוסף תגובה
שם
נושא/כותרת
תוכן

שידרוג מרק גרונות

את הגרונות להוסיף לבוא עם מים רתוחים חצי שעה,כדי שכל הלכלוך יצא.ולאחר מכן להוסיף את הירקות והתבלינים. בתחן, 25/11/2013 22:55:40