מחברת המתכונים שלי

כאן תוכלו לשמור את המתכונים שאהבתם מתוך האתר, להוסיף את המתכונים המנצחים שלכם ולשתף גולשים אחרים.
בישולים ב-
הצטרפו למועדון החברים של אסם וקבלו את כל העדכונים לדואר שלכם

מחשבון המרה

  • מ"ל
  • כף
  • כוס
  • כפית
מרקים

מרק סלרי

מאת: משה פיסו
דירוג הגולשים

מצרכים

1 צרור מקלות סלרי אמריקאי קצוצים דק (ללא עלים)
60 גרם חמאה
1 בצל קצוץ
1/2 4 כוסות ציר ירקות
1/2 1 כוסות שמנת מתוקה
מלח ופלפל שחור טחון
3-2 כפות עלי סלרי קצוצים, להגשה



אופן ההכנה

+ מבשלים סלרי במים כ-15 דקות, עד שהוא מתרכך. מסננים ומייבשים במסננת (אפשר לשמור את הנוזלים ולהשתמש בהם במקום ציר למרק).
+ מחממים חמאה בסיר. מוסיפים בצל ומאדים קלות, עד שהבצל מתרכך. מוסיפים את הסלרי המבושל ומערבבים (נזהרים שלא ישחים).
+ מוסיפים ציר או את הנוזלים ששמרנו, מכסים ומבשלים על אש קטנה 20 דקות.
+ מעבירים את תכולת הסיר לבלנדר. מעבדים עד לקבלת תערובת חלקה. מחזירים לסיר, מוסיפים שמנת, מלח ופלפל שחור ומערבבים. מבשלים כמה דקות, עד שהמרק מתחמם, ומגישים מיד. מעטרים בעלי סלרי טריים.
אהבתם את המתכון שתפו אותו בפייסבוק

דירוג הגולשים - מרק סלרי

כיצד אתה מדרג את המתכון - מרק סלרי?
דרג:

הצביעו: 2 גולשים     הדירוג:3
הוסף תגובה
שם
נושא/כותרת
תוכן