מחברת המתכונים שלי

כאן תוכלו לשמור את המתכונים שאהבתם מתוך האתר, להוסיף את המתכונים המנצחים שלכם ולשתף גולשים אחרים.
בישולים ב-
הצטרפו למועדון החברים של אסם וקבלו את כל העדכונים לדואר שלכם

מחשבון המרה

  • מ"ל
  • כף
  • כוס
  • כפית
מרקים

מרק קולורבי

מאת: משה פיסו
דירוג הגולשים

מצרכים

מצרכים
חומרים ל-4 מנות:
4 קולרבי קלופים וחתוכים לקוביות בגודל 1 ס"מ
30 גר’ חמאה
1 כף שמן
1 בצל חתוך לקוביות בגודל 1 ס"מ
2 גבעולי כרישה (החלק הלבן) פרוסים דק
1 כף סוכר
1 ליטר מרק עוף
1 כוס שמנת מתוקה
1 כף קמח
מלח ופלפל לבן
מעט אגוז מוסקט
2-3- כפות עלי פטרוזיליה או כוסברה קצוצים

אופן ההכנה

אופן ההכנה
1. ממיסים חמאה עם שמן בסיר גדול ומאגנים בצל וכרישה כ-7 דקות, עד שהבצל רך ושקוף. מוסיפים קולרבי וסוכר ומטגנים עוד 3 דקות. יוצקים מרק, מביאים לרתיחה ומבשלים עד שהקולרבי מתרכך.

2. מערבבים היטב שמנת וקמח בקערה (עד להמסת גושי הקמח), ויוצקים למרק הרותח תוך כדי ערבוב. מוסיפים מלח, פלפל ואגוז מוסקט, מביאים לרתיחה ומבשלים 2 דקות.

3. מכבים את האש, מקשטים בפטרוזיליה ומגישים חם.

אהבתם את המתכון שתפו אותו בפייסבוק

דירוג הגולשים - מרק קולורבי

כיצד אתה מדרג את המתכון - מרק קולורבי?
דרג:

הצביעו: 2 גולשים     הדירוג:5
הוסף תגובה
שם
נושא/כותרת
תוכן