מחברת המתכונים שלי

כאן תוכלו לשמור את המתכונים שאהבתם מתוך האתר, להוסיף את המתכונים המנצחים שלכם ולשתף גולשים אחרים.
בישולים ב-
הצטרפו למועדון החברים של אסם וקבלו את כל העדכונים לדואר שלכם

מחשבון המרה

  • מ"ל
  • כף
  • כוס
  • כפית
מתכוני מסעדות

מרק ראמן עם עוף של מסעדת לחם יין

דירוג הגולשים

מצרכים

ל- 4 סועדים:

עוף שלם (1.2 ק"ג)
8 ליטר מים
50 גרם ג’ינג’ר טרי
שני גזרים קלופים (חתוכים לקוביות גסות)
2 שורשי סלרי (קלוף וחתוך לקוביות גסות)
2 גבעולים של סלרי אמריקאי (חתוכים לקוביות גסות)
5 שיני שום קלופות
60 גרם ג’ינג’ר כבוש (כמו של סושי)
200 גרם אטריות ראמן (אפשר להשיג במכולות סיניות)
4 חזות של עוף (נקיים)
4 ביצים קשות (חתוכות לרבעים)
80 גרם טופו (חתוך לקוביות)
4 בצלים ירוקים (פרוס לרצועות)
60 יחידות של נבטים עבים
פטריות נאמקו (אפשר להשיג במכולות סיניות)
מלח פלפל לפי הטעם

אופן ההכנה


אופן הכנה:
1. מרתיחים את העוף השלם ב4- ליטר מים, מיד כשרותח מורידים מהאש ושופכים את המים.

2. שמים שוב את העוף בסיר עם 4 ליטר מים חדשים.

3. מוסיפים לסיר את את הג’ינג’ר הטרי, שורש הסלרי, הגזר, הסלרי האמריקאי, והשום מבשלים עד לרתיחה עדינה – כשהנוזל מבעבע קלות ( כ-40 דקות ).

4. במקביל צורבים את חזה העוף בגריל או במחבט עד שהוא עשוי מבפנים ופורסים אותו לרצועות דקות לרוחב.

5. את האטריות ראמן שמים במים רותחים ומבשלים לפי הוראות יצרן.

6. הגשה לפי מנה- (ראמן אוכלים בקערות גדולות): שמים בקערה את הטופו , הבצל ירוק, הנבטים, כף פטריות (אחרי ששוטפים היטב מהג’לי- מאוד מר), חזה עוף, וביצה קשה.

7. מסננים את המרק במסננת דקה ומוזגים את הציר לכל קערה.


אהבתם את המתכון שתפו אותו בפייסבוק

דירוג הגולשים - מרק ראמן עם עוף של מסעדת לחם יין

כיצד אתה מדרג את המתכון - מרק ראמן עם עוף של מסעדת לחם יין?
דרג:

הצביעו: 19 גולשים     הדירוג:4
הוסף תגובה
שם
נושא/כותרת
תוכן

העוף כנראה הולך יחד עם כל שאר המסוננים

נראה מצוין, ברגע שיהיה קצת פחות חם - אני אנסה.
אורלי, 26/06/2008 09:07:23

מה עם העוף השלם?

לא משתמשים בו -האין זה בזבוז?
לב מזה - המתכון טוב
אבי, 12/03/2008 23:15:25